Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi Kraft vs Chicco vs Pierre Cardin ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi marka bebek arabasını tercih ettiniz/ edeceksiniz?

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
bizde kraft twist kullanıyoruz. özellikle diğer markaların ürünlerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. araba 360 derece dönüyor ve çift taraflı kullanılabiliyor. biz doğumdan beri kullanıyoruz onun için dolgulu şiltesi vardı. normal oturma alanı çok kolayca çıkartıp yerine ana kucağı takılabiliyor. biz üründen memmunuz almak isteyen arkadaşlar varsa kraft twisti tavsiye ederim.

bizde kraft twist kullanıyoruz. özellikle diğer markaların ürünlerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. araba 360 derece dönüyor ve çift taraflı kullanılabiliyor. biz doğumdan beri kullanıyoruz onun için dolgulu şiltesi vardı. normal oturma alanı çok kolayca çıkartıp yerine ana kucağı takılabiliyor. biz üründen memmunuz almak isteyen arkadaşlar varsa kraft twisti tavsiye ederim.

travel sistem değil mi

evet canım travel sistem bebek arabası, muadillerine göre ucuz ve kaliteli bir ürün paranı çarçur etmek istemiyorsan almanı tavsiye ederim..

herkes tarafından çok beğenilmiş ben de düşünüyorum bu arada bebek arabasını bebek ne kadarlıkken kullanmaya başlıyorsunuz

herkes arabayı o kadar çok övmüş özelliklerini anlatmış ki bana yazacak birşey kalmamış :)

benim tercih etme nedenim arabanın hantal olmaması, kolay katlanıp az yer kaplaması, 360 derece dönüyor olması,travel sistem olması tercih etme nedenim travel sistem araba alacak arkadaşlara mutlka tavsiye ederim

Ben casual q7 puset disunuyorum ama ici genisse alacam.gorme imkanim yok kullanan varsa yorum yazarsa

Arkadaşlar ben baby2go pinna deluxu en hafif bebek arabasını aldım, kullanan yorum yazabilirmi memnun kaldınız mı bilgi verirseniz çok sevinirim

kizlar temmuz annesi olcam insallah bebek arabasi almayi dusunuyorum pusetli ama 3 tekerlekli mi 4 tekerlimi alsam karar veremedim yardimci olur musunz ??

Ben gittim ilk kızımda kullandığım klasik bir bebek arabası aldım. En rahatı o. Yok 3 teker olsun yok travel olsun yok baston...
* Travel sistem zaten oto koltuklu, kaç yaşa kaç kiloya kadar kullanabilirsiniz?
* Üç tekerliler sırf yeni model diye çok pahalı.
* Baston tipi olanlar da çok sağlam gelmiyor bana.
Herşeyden önce sağlam ve bebek için rahat olmalı, iç kısmının kumaşı naylon cinsi değil pamuklu olmalı. Tentesi mümkünse tam kapananilir olmalı, özellikle bebek uyuduğunda iyi oluyor. Arabanın çift yönlü olması kullanışlı oluyor. Tekerlerin 360 derece dönmesi kullanırken harekette kolaylık sağlıyor. Metal kısmı alüminyum olursa hafif oluyor ama demir daha sağlam, tekrar çocuk düşünenlere uzun ömürlü olanı tercih edin derim. Herkese kolay gelsin. Detaylı işler bunlar, pat diye rastgele alınacak şeyler değil.

http://www.hepsiburada.com/diamond-...luks-bebek-arabasi-kirmizi-p-AILEBZMDBP101-KL

Selam ben yeni üyeyim Allah kısmet ederse iki hafta sonra anne olucam.. bebek arabasını ikinci el düşünüyorum.. concord neo temiz bebek arabası ve puset satan varsa alabilirim..

liteway aldık ama sadece baston puseti değil oto koltuğuyla beraber takılıyo üzerine görenler çok beğendi katlanınca küçücük bence çok kullanışlı tavsiye ederim.

Bende hamileyken herkes önce anakucağı al, sonra çift yönlü bebek arabası sonrada baston puset al diyorlardı, kafam çok karıştı. Sonra madem baston pusette almamız lazım ozaman hiç seyahat sistemi tarzı bakmadan direk baston puset almak daha mantıklı geldi. Chicco Lite wayi bende beğendim diğer beğendiğim Kiddy CityNMove Baston Puset. Bir takım özelliklerini karşılaştırdım. Chicco Lite way kullanışlı görünüyordu ama gözüme dayanıksız geldi. Özellikle ön tekerlerini kıyasladığımda baya zayıf görünüyordu. Tenteside çok korunaksızdı. Chicco 7 kg, Kiddy 9,5 kd'dı 6.aydan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabiliyor ama dıştan baktığımda Kiddy daha kaliteli görünüyor tentesi çok geniş. Alman markası olması ve sırt ve bel sağlığı gelişimine önem veriyor olmaları beni etkiledi. En büyük kolaylık bebek arabasının çok fazla yer kaplamıyor olması, arkadaşlarımın travel sistem bebek arabalarını görüyorum çok geniş ve genelde bagajlara da zor sığdırıyorlar. Kraft Aura Mini ped bebek arabası yer kaplayacağından ben hiç tercih etmedim direk baston pusetlere yoğunlaştım. Valla kısacası gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. Geçenlerde oğlum bebek arabası üzerine yemek döktü silincede çıkıyor ama tabi insanın içi rahat etmıyor, komple oturma kısmını söktüm makıneye attım yıkadım ve tertemız kullanıyorum. Sökülüp kolayca temizliğinin yapılması da büyük kolaylık.

Anneler merhaba , ocak annesiyim. Bebeğime hediye gelen bebek arabası dağıldığı için yenisini almak araştırmak durumunda kaldım. Acaba aranızda hattrick baby concord 2 travel kullanan var mı? Varsa fikirlerinizi alabilir miyim çok acil litfeeğğnn :KK17::KK17::oops:

Arkadaslar bir sorum olacak. Dogumum aralik basina denk geliyor ve muhtemelen bebegimi havalar duzelene kadar disari gezmeye çıkaramayiz diye dusunuyorum. Bu yuzden travel sistem gibi hantal bir set almaktansa baston mu alsam diyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Arkadaslar bir sorum olacak. Dogumum aralik basina denk geliyor ve muhtemelen bebegimi havalar duzelene kadar disari gezmeye çıkaramayiz diye dusunuyorum. Bu yuzden travel sistem gibi hantal bir set almaktansa baston mu alsam diyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Cok kullanmayacaksaniz ertelersiniz almayi,subat ayinda ebebekte indirimler oluyor,hergun bir markada..tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir,blki daha uyguna denk gelir..

Arabaniza oto koltugu alirsiniz eger varsa,birde bebek arabasi..yeterli gelir..

Ben baston puset sevmiyorum,ona yorum yapamam:-)

Cok kullanmayacaksaniz ertelersiniz almayi,subat ayinda ebebekte indirimler oluyor,hergun bir markada..tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir,blki daha uyguna denk gelir..

Arabaniza oto koltugu alirsiniz eger varsa,birde bebek arabasi..yeterli gelir..

Ben baston puset sevmiyorum,ona yorum yapamam:-)
Indirim bilgisi icin cok tesekkurler subat boyu sayfa yenilerim ulasamadigim zamanlar :KK66:

X