Arkadaşlar aranızda bebek arabası alan veya araştıran varmı? Biz travel sistem denilen içinde anakucağı ve puseti olanlara baktık özelllikle ana kucağı çok kullanılıyormuş Kraft' ın bir modeline karar kılmıştıkki bir annenin uyarısı üzerine anakucağının ergonomik olmadığını öğrenince vazgeçtik. Şimdi kararsız kaldık sizce hafif modellermi yoksa daha geniş ergonomik modellermi daha kullanışlı olur kullanan veya alan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyoruz...
pardon tatlım ya.....
mart annesisin ya unuttum....
bence ana kucağı veya fortbebeler vat çanta sandık şeklinde....
kışın doğum yapacağın için ilk etapta çok kullanışlı oluyor fortbebeler bebeği taşımak için....
bence arabanız genişse dolmuşa binmek zorunda kalmak kalmıyorsanız konforlu olanları tercih edin. ama arabanız küçükse ve dolmuşa otobüse biniyorsanız küçük, çabuk katlanan, fazla yer kaplamayanları tercih edin. normal bagajlara büyük pusetler çok zor sığıyor.
kızlar cumartesi kuzenimle konuştum tecrübeli bi anne olarak bana nasıl bi araba almamı tavsiyte edersin diye sordum
cevabı şu oldu : öncelikle 3 tekerlekli olsun lastikleri büyük olunca daha rahat sürülüyo dedi araba sonra alttaki sepet içinde muhakkak altından demir geçsin dedi bölece içine bişey koyunca yere sürülmüyormuş
araba almayanlara küçük bi öneri :1hug:
Arkadaşlar
Ben baston tip arabaların daha kullanışlı olduğu kanısındayım.
Özellikle, Mc Laren Techno xlr güzel araba. 180 derece yatış poziyonuyla bebeğin ilk doğduğu günden itibaren kullanılabilir. Ödüllü araba ve birçok ünlü de bunu kullanıyor. Bilginize...
arkadaslar ben anakucagını anakucağı+otokoltuğu diye aldım markası baby2 go çok memnunum kızım 8. ayında ve hala kullanıyorum tasımaktan cok arabada araba koltugu olarak kullanıyorum ve cok memnunum