Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi Kraft vs Chicco vs Pierre Cardin ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi marka bebek arabasını tercih ettiniz/ edeceksiniz?

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
lorelli markasını duydunuz mu kızlar kullanan var mı? modeli beğendim ama internette gördüm birebir gören var mı?

Casual Cadillac Air tartışılmaz :)
Bn de o şekilde düşünmüştüm hem uygun fiyatlı hem çok şık. Ancak alır almaz kullanmadan tekeri indi. Yağmurluk lekeli çıktı. Puseti 3 kademeli ya kademe arası geçişlerde ciddi bir takılma problemi var. Şans işi biraz bu tarz şeyler sanırım ama müşteri hizmetleri cidden kötü. Nasıl olsa puset 1 yıl kullanılacak bebek arabası daha az sonra baston alırım diye çok para vermeyeyim dedim ama bu şekilde elimde patladı parça değişimlerini bekliyoruz ama çok bekleriz gibime geliyor.

Bn de o şekilde düşünmüştüm hem uygun fiyatlı hem çok şık. Ancak alır almaz kullanmadan tekeri indi. Yağmurluk lekeli çıktı. Puseti 3 kademeli ya kademe arası geçişlerde ciddi bir takılma problemi var. Şans işi biraz bu tarz şeyler sanırım ama müşteri hizmetleri cidden kötü. Nasıl olsa puset 1 yıl kullanılacak bebek arabası daha az sonra baston alırım diye çok para vermeyeyim dedim ama bu şekilde elimde patladı parça değişimlerini bekliyoruz ama çok bekleriz gibime geliyor.

Yazdıklarınıza gerçekten çok şaşırdım :/ arkadaşlarımın hemen hemen hepsi cadillac air kullanıyor hiç birinde böyle bir problem olmadı, gerçekten talihsizlik yaşamışsınız :KK43:

Wellgro Q3 Travel Sistem Bebek Arabası ve
rava Canton Travel Sistem Bebek Arabasından hangisini tavsiye edersiniz? Ya da tavsiye ettiğiniz başka marka/model var mı?
Bütçem:1300TL

X