Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi Kraft vs Chicco vs Pierre Cardin ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi marka bebek arabasını tercih ettiniz/ edeceksiniz?

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
Kızlar 3 tekerlekli olan arabalar hakkında bilginiz varmı acaba..araba konusunda benim istediğim özellikler; hafif olmalı, çift yönlü kullanılabilme, tek elle kolayca açılıp kapanabilme..ve biraz netten araştırdığıma göre hafiflik olarak 3 tekerlekliler istediğim gibi..aynı zamanda görüntü olarakta hoş görünümlüler..yinede bu tarz arabalar hakkında pek net bi fikrim yok..kullananlar veya bu tarz araba almak isteyenlerin görüşlerini bekliyorum..

Biz pierre cardin 2020 enigma modelinin mavi grisini aldık.

3 tekerli arabalar kullanışsız diye dyuyorum canım, dönme faaliyeti kısıtlı oluyormuş, istediğin gibi rahat kullanamıyormuşsıun

bu arabayı kullanan varmı bende almak istiyorum ama bilgim yok?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende arastırdım bu sıten anlayanlar maxi cosi ve maclaren ın kalıtesını hıc bırının yakalayamıyacagını söyledıler cunku ıslerı bu sadece bebek arabası ve koltugu ustune calısıolar ve fabrıkaları çinde degıl.mesela kraftın fabrıkası çinde ama bu ıkı markada bıraz pahalı :sinifsinif: amaa cok kalıtelıler bızm tanıdıgımız 3 cocuk buyuttu bu maclarenle ama ınsana zor gelıor masraflar cok malum...

deneyimli bir anne ve 2. bebeğini bekleyen hamle bir bayan olarak yazıyorum.
en önce kullanışlı olup olmadığına bakın arabanın.sağa sola hareket ederken sıkıntı veriyor mu mesela sürün deneyin dükkanda.çift yönlü olması çok ama çok büyük avantaj.yaşadığım için söylüyorum.çok küçük bebekler annenin yüzünü görerek arabada taşınmalı.bu benim değil uzmanların görüşü.ayrıca güneşin geliş yönüne göre kendineize ya da yola doğru çevirebilirsiniz.bebeği uyutabilecek ,yastığını kolayca yerleştirebilcek bir uzunluğu da olmalı.bebekler hep oturmuyor çünkü,genelde araba içinde uyuyakalıyorlar.katlanabilir olması ,katlanma işlemini tek elle yapabiliyor olmanız ve fazla yer kaplamaması da önemli.altında sepet kısmı muhakkak olsun çok lazım oluyor.tüm bu özellikleri taşıyan bebek arabası hangisiyse onu alın.bir de lütfen marka takıntısı yapmayın.garanti belgesi veren herhangi bir marka da işinizi görecektir kızlar.şu an piyasa ne durumda bilmiyorum ama 500 lira verip pişman olmaktansa 300 lira verip memnun kalmak daha akıllıca bir iş olur diye düşünüyorum.
herkese sevgiler:CüvCüv:

bu arabayı kullanan varmı bende almak istiyorum ama bilgim yok?

bende bunla maxsi cosi taksi arasında kaldım bunu aldımm ama bakalım ne olcakk memnun klıcakmıyım daha teslim edilmedi ve hala kararsızımm çok kötü bişee bu yaa

bende bunla maxsi cosi taksi arasında kaldım bunu aldımm ama bakalım ne olcakk memnun klıcakmıyım daha teslim edilmedi ve hala kararsızımm çok kötü bişee bu yaa

merak etme için rahat olsun ben aldım gerçektende çok güzel görünüyor kullanımı oldukça rahat. inşallah bebeklerimizde beğenir ve rahat eder.:)

merak etme için rahat olsun ben aldım gerçektende çok güzel görünüyor kullanımı oldukça rahat. inşallah bebeklerimizde beğenir ve rahat eder.:)

inşalhhh canımm yaa içim rahat etmedi bende çok beyendim ama maxsi cosinninn yaa taxsi mosdelidee zaten bununlaa aynıı hataaa bebe confort un artılarıda varr bide maxsi cosii zaap modeli varr pusett kısmından normal modeline geçince arkaya yatmıyo pusetti takıldıgında harika ama normal arabaya döndügünde bastonlar bilee arkaya yayıo bu yatımyo
çokk canım sıkıın çokk

bide burda alan biarkadaş vardı kulaannann pusetliykenn güzlede dee diger normal haliyle kulanamadım imkanın varsa degiş dedi oda kafama takıldı

hangi rengini aldınnnn

bide burda alan biarkadaş vardı kulaannann pusetliykenn güzlede dee diger normal haliyle kulanamadım imkanın varsa degiş dedi oda kafama takıldı

hangi rengini aldınnnn

neden kullanamamış acaba merak ettim anakucağı takıldığındada gayet rahat gözüyor? acaba bebek düz yatmıyor diye mi kullanmadı ki ? bebe confort creatis ana kucağı olarak onay alan tek marka diye biliyorum bende. yani testleri falan yapılmış sağlık açısından hiçbir sakıncası yok

bebe confort un modellerine de baktim, maxi cosi nin de baktim, tabi sadece netten cunku henuz cok erken benim icin..
maxi cosi cok cok daha guzel. bayildim 3 tekerleklilerine o ayni zamanda 4 tekerlekli de oluyo..
ben bi de concord diye bir markadan yeni haberdar oldum. o da fena degil gibi duruyo. bilen bar mi nasildir acaba..
ve myline maxi cosi nin aldigin modeli ne? bii de fiyati ne kadar? biraz bilgilendirirmisin?

ben bebe confort lolla modelini aldım ana kucağıda creatis modeli varmı bilmiyorum0+13 kg kadar olanlarda oto koltuğu olarakta kullanılıyor. gittigidiyordan 2. el aldım ikisini 475 tlye aldım zaten fazla kullanmamışlar tekerlerinden de belli oluyor. normalde sıfır fiyatları anakucağı 360-380 civarı pusette 700 civarı ve üstü. üstelik puset ve ana kucağı üzerindeki kılıfı çıkarıp çamaşırmakinasında yıkayabiliyorsun değiştirebiliyorsun.
senin beğendiklerinde çok güzel ama tekerleri çok büyük gelmişti bana.
sen yurtdışında yaşıyorsun sanırım türkiyede bu arabaların fiyatları çok pahalı ama dışarıda uygun.

evet. baya farkediyo, netten baktim da maxi cosi begendigim model turkiyede 1 milyardan fazla fiati. ama burda da daha ucuzlari var yani.. bilmiyorum cok pahali birseye gerek var mi? kararsizim dogrusu..
chicco nun da begendigim modelleri var , araba koltugu, besigi, ve bebek arabasi hepsi icinde 500 kusur euro ya geliyo. maxi cosi tek araba olarak 400 euro dan basliyo..
gerek var mi cok pahaliya, yok herhalde,, her yerden masraf cikiyo, insan bebegine herseyin en iyisini istiyor ama sonucta en fazla 3 yasina kadar ya kullanicak ya kullanmicak..
bebe confort zaten fransiz markasi ve dedigin gibi burda pak pahali sayilmaz, onun da guzl modelleri var..
ama denemek lazim magazada, netten hersey guzel geliyo..

bi de tecrubeliler anneler, 3 tekerlekliler devriliyo mu, ben kararsiz kaldim 4 teker mi olsun 3 mu.. cok rahat diyenler de var ama, sehir icinde digerleri de rahat olur zaten burda kaldirimlarda yollarda sorun yok yani..
bilemiyorum..
bilmiyorumkismile

benim abim almanyada bir bisiklet gfirmasında çalışıyor facebookta bir bisiklet reklamı görmüştüm çok hoşuma gitmişti benim için yaparmısın diye sormuştum yada orada bulabilrmisin diye ama tavsiye etmemişti. oda üç tekerlekliydi. önüne puset takınca bebek arbası oluyor arkadada anne bisiklet üzernde iç mekan içinde çözüm bulmuşlar arkaya doğru kalandığındada sadece pusete dönüşüyor:)
kısacası abim bu bisiklet pusetin türkiye için uygun olmadığını söyledi kaldırımlara arabaların park ettiği bir ülkede kullanacağın alan çok kısıtlı demişti ve 3 tekerlekli puseti de bu sebepten tavsiye etmem demişti bilimyorum ben onun tavsiyelerine uydum.
dediğin gibi çok pahalı ama diğer markalar bana çok estetik gelmedi zaten eşimde beğenmemişti.

Son düzenleme:
canım oo bebe conford degil conrard neoo oda çok süper bi model türkiyede 1700 den başlıyo fiyatlarıı eger ordda alabilme imkanın varsa al derimm ben çok sitedim ama çokk pahalı burda alman markası vee çok sıkk maxsi cosi den çok çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…