ben kesinlikle bunu alacam.ön tekerin 1 tane olması dönerken fln kullanım açısından da rahat olur.hemde çok hoş duruyo....ne diyosunuz????
bu arabayı kullanan varmı bende almak istiyorum ama bilgim yok?
bende bunla maxsi cosi taksi arasında kaldım bunu aldımm ama bakalım ne olcakk memnun klıcakmıyım daha teslim edilmedi ve hala kararsızımm çok kötü bişee bu yaa
merak etme için rahat olsun ben aldım gerçektende çok güzel görünüyor kullanımı oldukça rahat. inşallah bebeklerimizde beğenir ve rahat eder.:)
bide burda alan biarkadaş vardı kulaannann pusetliykenn güzlede dee diger normal haliyle kulanamadım imkanın varsa degiş dedi oda kafama takıldı
hangi rengini aldınnnn
ben bebe confort lolla modelini aldım ana kucağıda creatis modeli varmı bilmiyorum0+13 kg kadar olanlarda oto koltuğu olarakta kullanılıyor. gittigidiyordan 2. el aldım ikisini 475 tlye aldım zaten fazla kullanmamışlar tekerlerinden de belli oluyor. normalde sıfır fiyatları anakucağı 360-380 civarı pusette 700 civarı ve üstü. üstelik puset ve ana kucağı üzerindeki kılıfı çıkarıp çamaşırmakinasında yıkayabiliyorsun değiştirebiliyorsun.
senin beğendiklerinde çok güzel ama tekerleri çok büyük gelmişti bana.
sen yurtdışında yaşıyorsun sanırım türkiyede bu arabaların fiyatları çok pahalı ama dışarıda uygun.
evet. baya farkediyo, netten baktim da maxi cosi begendigim model turkiyede 1 milyardan fazla fiati. ama burda da daha ucuzlari var yani.. bilmiyorum cok pahali birseye gerek var mi? kararsizim dogrusu..
chicco nun da begendigim modelleri var , araba koltugu, besigi, ve bebek arabasi hepsi icinde 500 kusur euro ya geliyo. maxi cosi tek araba olarak 400 euro dan basliyo..
gerek var mi cok pahaliya, yok herhalde,, her yerden masraf cikiyo, insan bebegine herseyin en iyisini istiyor ama sonucta en fazla 3 yasina kadar ya kullanicak ya kullanmicak..
bebe confort zaten fransiz markasi ve dedigin gibi burda pak pahali sayilmaz, onun da guzl modelleri var..
ama denemek lazim magazada, netten hersey guzel geliyo..
bi de tecrubeliler anneler, 3 tekerlekliler devriliyo mu, ben kararsiz kaldim 4 teker mi olsun 3 mu.. cok rahat diyenler de var ama, sehir icinde digerleri de rahat olur zaten burda kaldirimlarda yollarda sorun yok yani..
bilemiyorum.. bilmiyorumkismile