Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yenidoğan ya da 0-3 almadımHanımlar hamileyim alışverişe başlayacağım bana biraz deneyimlerinizi söylermisiniz ne almam gerekiyor bilmiyorum yeni doğan çabuk büyüyor diyorlar küçük alma diyorlar sizce neyi ne kadar almam gerekiyor
Çok teşekkür ederim bende okurken yoruldum ama hepsi çok kıymetli bilgiler benim için iyi ki yazmışsınız daha bugün bez siparişi verdim en iyisi bundan sonra almamak oda denemek için elimizde bulunmuş olsunYenidoğan kıyafeti cok almayin bebekler hizli buyuyor ilk 4 ay! tulum alin zıbıni cok alın 0-3 ay fazla olmasin ben hep 3-6 aldim pijama takimi ve tulumlarini agiz mendilini ve alt acmayı bolca alin mumkunse en cok onlar lazim oluyor ilk zaman alt acma almadim koltumlarim mahvoldu 2 kez silmek zorunda kaldik. Bezide stok yapmayin kesinlikle ben ilk sleepy aldim stok yaptim bizde pisik ve taşma yapti primaya gectik müslin ortu alın 3 4 tane kundak yapmaya iyi olur temel ihtiyaclar bunlar ama nacizane fikrim maddi durununuz suan elverişliyse bebek arabasi mama sandalyesi anne yanı beşik kanguru yürüteç vs gibi en ihtiyaç olan seyleri indirimdeyken simdi alin yılbasindan sonra zam gelir yine herseye en azindan makul fiyatlara almis olursunuz ( gerci e bebek subatta guzel indirim yapiyor ama fiyatlar yukselirse pek birsey degişmez ) bu arada kendiniz icinde bolca iç camasırı alt pijama ve depend alın gecelik rezillik oluyor dikislerim patlamasaydi taylarla gezicektim ama bol pijama giymek daha iyi geldi bana ayy ne cok sey var hazirlik icin yazicak ama yoruldm
Hayırlı olsun simdidenÇok teşekkür ederim bende okurken yoruldum ama hepsi çok kıymetli bilgiler benim için iyi ki yazmışsınız daha bugün bez siparişi verdim en iyisi bundan sonra almamak oda denemek için elimizde bulunmuş olsun
Merhaba öncelikle yeni doğan takımı en az 2 adet alınabilir. İlk zaman kusma, çiş vs üstü çok kirleniyor yedek olmasında fayda var ama yeni doğan takımları 2 ay anca giyiliyor. 0-3 ay dönemde hızlı büyüyorlar benim oğlum bazı şeylerini hiç giyemedi mesela hemen küçülmüştü. Şimdiden eşya yığmaya gerek yok ihtiyaç oldukça alabilirsin kıyafet. Zıbın 5 adet alabilirsin mesela. Doğuma yakınsa 2 çeşit yeni doğan bezi alınabilir pişik yapabilir diye ben iki farklı marka almıştım. Burun çekme aleti hastanedeyken gerekli oluyor biz bilmiyorduk eşim eczaneden alıp gelmişti. Yılbaşından sonra fiyatlar artacak diye ben erken olmasına rağmen ( ben de hamileyim) mustelanın yeni doğan setini aldım. Oğlumda da o seti kullanmıştım. Durumunuz varsa anne yanı beşik alınabilir (ikinci el ya da tanıdığınızda varsa ondan ödünç alabilirsiniz) sadece 6 ay kullanılıyor. Bebek battaniyesi alınabilir. Pusettli bebek arabası alabilirsiniz yılbaşından önce alırsanız daha iyi olabilir. Yine süt sağma makinesi ihtiyaç olur kesinlikle. Benim aklıma gelenler bunlarHanımlar hamileyim alışverişe başlayacağım bana biraz deneyimlerinizi söylermisiniz ne almam gerekiyor bilmiyorum yeni doğan çabuk büyüyor diyorlar küçük alma diyorlar sizce neyi ne kadar almam gerekiyor
Çokkk teşekkür ederim gerçekten hepsini tek tek not ediyorum alınacaklara dediğiniz gibi yılbaşı öncesi almak çok mantıklı bende erken mi diye düşünüyorum ama zamlar korkutuyorMerhaba öncelikle yeni doğan takımı en az 2 adet alınabilir. İlk zaman kusma, çiş vs üstü çok kirleniyor yedek olmasında fayda var ama yeni doğan takımları 2 ay anca giyiliyor. 0-3 ay dönemde hızlı büyüyorlar benim oğlum bazı şeylerini hiç giyemedi mesela hemen küçülmüştü. Şimdiden eşya yığmaya gerek yok ihtiyaç oldukça alabilirsin kıyafet. Zıbın 5 adet alabilirsin mesela. Doğuma yakınsa 2 çeşit yeni doğan bezi alınabilir pişik yapabilir diye ben iki farklı marka almıştım. Burun çekme aleti hastanedeyken gerekli oluyor biz bilmiyorduk eşim eczaneden alıp gelmişti. Yılbaşından sonra fiyatlar artacak diye ben erken olmasına rağmen ( ben de hamileyim) mustelanın yeni doğan setini aldım. Oğlumda da o seti kullanmıştım. Durumunuz varsa anne yanı beşik alınabilir (ikinci el ya da tanıdığınızda varsa ondan ödünç alabilirsiniz) sadece 6 ay kullanılıyor. Bebek battaniyesi alınabilir. Pusettli bebek arabası alabilirsiniz yılbaşından önce alırsanız daha iyi olabilir. Yine süt sağma makinesi ihtiyaç olur kesinlikle. Benim aklıma gelenler bunlar
Çok teşekkür ederim ağırlığı bu zıbın tarzına vereceğimZıbını herkes söylemiş ama şöyle bi detay var fotoğraftaki gibi kruvaze gelen yandan çıtçıtlı alırsanız giydirip çıkartması daha rahat olabilir
Ateşölçer önemli, kulaktan alabilirsiniz
Cevrenizden is arkadasi komsu akraba vs varsa onlardan kuculenleri toplayin. Ben oyle yaptim. Bikac parca cok begendigim sey aldim ve annemlere kayinvalidemlere bana ne almalarini istedigimi soyledim. Marka ay vs vererek eksiklerime baktim. Mesela 6-9 ay arasi sadece uc set vardi elimde annemlere hm den bana bi 5 li takim alin dedim. Hazir duruyor su an:) Max 500 liralik harcama ile 1 yasina kadar kiyafeti hazir kuzumun. Cocugun yedigi helal giydigi haram. Max 9-10 kere giyiyor cogu seyi. Ve bol bol kiyafeti oluyor. Insan hevesleniyor tabii ama onemli olan yatirim yapabilmek. Mesela guzel bir mont alin ya da arabasini guzel almaya calisin. Gerisi cul caput gercekten. Ben de milletten topladiklarimi dagitiyorum. Soyle diyeyim bizim grupta 1 zibin 4 cocuk buyuttu hala da tas gibi. Ben de bi iki hafta sonra baskasina verecegim bacaklari zorluyo sanki artik.Hanımlar hamileyim alışverişe başlayacağım bana biraz deneyimlerinizi söylermisiniz ne almam gerekiyor bilmiyorum yeni doğan çabuk büyüyor diyorlar küçük alma diyorlar sizce neyi ne kadar almam gerekiyor