Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Listeler listeler bir türlü bitmiyor zaten

canim merhaba onerdgn dijital temassiz ates olcerin markasi nedir
Merhabalar.
Ben freely markasınınkini aldım.
Fiyat olarak diğer ürünlere göre uygun olmasına rağmen çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Hem vücut hem ortam-sıvı ısısını ölçebiliyor.
Vücuda 30 cm uzaktayken bile doğru sonuç veriyor.

Günaydın, biz de dün e bebek mağazasından park yatak ve bebek arabası aldık paylaşıyorum.
https://www.e-bebek.com/prego-8024-yummy-oyun-parki-p-peg-10318-l/
Eve geldiik kurduk, hem kurulumu çok kolay, hem yatağın sallanışı çok güzel, bazı park yataklar bi sağa devriliyor, bir sola.
https://www.e-bebek.com/pepp-bebek-...ampaign=VisilabsProductDetailLastViewedSingle
Bebek arabası da düne özel indirimdeydi 524 tl ye aldık :)
https://www.e-bebek.com/pipa-0-13-kg-oto-koltugu-p-nun-cs01001e/
Bir de oto koltuğu içinde ayrıca yumuşacık bir kumaşı daha var, ve oto koltuğunu kendinize çevirerek koyduğmuzda çift yönlü bebek arabası oluyor.

Eklentiler

• Adsız.png
    70,7 KB · Görüntüleme: 141
Bugün Özel Yastıgımız geldi sizinle paylasmak istedim. Tam istediğim gibi olmus :) Cok sevindim.

Eklentiler

• 15697365_10208342125206057_1284909093542852717_n.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 135
Cok ciciler, saglıkla kullanmak nasip etsin rabbim. Ben henüz kalbime göre bir araba bulamadım :))

Ben de cok cici bulup bu takimi aldim :)

Daha hamileligimin basinda bu puseti almistim :)

Daha bir suru eksik var.
Sadece bikac corap, birkac zibin, onluk, elduven falan aldim
Annem, teyzem falan da Almanya'da bir suru sey almislar gelirken getirecekler.
Bu hafta esimle birkac sey alicaz. Daha doktor kesin cinsiyet soylemedigi icin agirdan aldik.

Heey annemde ilk haberi duyduğnda bu takımdan aldı
O zamanlar Cinsiyeti bilmediğimiz için

Evet cnm erkek, hem özele gittik eşimle, hem de devlet hastanesine gitmiştim.
Benim oğluşum herkese gösteriyo

benimde bu arı ilk aldıklarımdan :))))) cok sevimli:)

Evet cnm erkek, hem özele gittik eşimle, hem de devlet hastanesine gitmiştim.
Benim oğluşum herkese gösteriyo
hahahaha :) Benimkide önce 2 hafta inletti beni göstermedi, simdi her seferinde ortada masallah

Babamız sürpriz yapmış Bebek arabamızı sipariş etmiş. Bugün cinsiyetimizi öğrendik bu arada paşamız geliyor

Eklentiler

• IMG_6502.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 146
Be
Var canim.
Hatta bariz pipi de var ama doktor yine de kesin degil dedi anlam veremedim. Sanirim gobek kordonu pipiyle karistiriliyormus ondan olabilir.

Benden söylemesi bu kordon değil, Oglun Oluyor seninde :) O sonraki ücgenimsi görüntü zaten göbek kordonu olmadıgını kanıtlıyor :) Ben uzman oldum pipi konusunda :))) Hayırlı olsun.

Be

Benden söylemesi bu kordon değil, Oglun Oluyor seninde :) O sonraki ücgenimsi görüntü zaten göbek kordonu olmadıgını kanıtlıyor :) Ben uzman oldum pipi konusunda :))) Hayırlı olsun.

Ayrintili ultrasonda diger doktor kesin erkek diyene kadar inanmiycam sanirim Hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…