Ebebek indirimden aldıklarım. Bu akşam 50tl üzeri kargo bedava
Canım benim bildiğim bu yatagın icinde bile kullanılıyor. mesela koltuga koyucaksın bebeği bunla koyuyorsun ki, düsmesin oracıkta yatsın diye. Dönmesin diye aldıgımız yastıklar gibi. Ben almadim ama arkadasımda vardı ordan biliyorum canım.Kızlar annem Bebek yuvası diye bişey yaptırmış kendi arkadaşına . Benim bebişime hediye Doğumdan sonra getirmek için kumaşını falan annem seçmiş şuan elimde benimkinin resmî yok çok hoşuma gitti görünüş olarak. İçinde pike si yastığı ve alt değiştirme bezi ile beraber set. Benim sorum şu bu ne amaçla kullanılıyor . Kullanmak istiyorum ama daha önce kullanan görmedim
Anladım canım yani kormalı yatak gibi bişey :) anneme anne çok güzel nasıl kullancam dedim orasınıda sen bul ne biliyim ben dediCanım benim bildiğim bu yatagın icinde bile kullanılıyor. mesela koltuga koyucaksın bebeği bunla koyuyorsun ki, düsmesin oracıkta yatsın diye. Dönmesin diye aldıgımız yastıklar gibi. Ben almadim ama arkadasımda vardı ordan biliyorum canım.
hehehe. Güzel birsey aslında, ana kucagi gibi kullanıcaksın. Biz 2 anakucagi aldıgımız icin yaptırmadım bunlardan cunku ona yatana kadar buyuyecek zaten :) Güle güle kullanın canım. :) Mutlu saglıklı uykuları olsun bebisin icinde insallah.Anladım canım yani kormalı yatak gibi bişey :) anneme anne çok güzel nasıl kullancam dedim orasınıda sen bul ne biliyim ben dedi
Amin Can'ım bütün bebişler sağlıkla gelsin :)hehehe. Güzel birsey aslında, ana kucagi gibi kullanıcaksın. Biz 2 anakucagi aldıgımız icin yaptırmadım bunlardan cunku ona yatana kadar buyuyecek zaten :) Güle güle kullanın canım. :) Mutlu saglıklı uykuları olsun bebisin icinde insallah.
Biberon Laz'ım olursa alırsın Can'ım . Emzik ben doğmadan almıştım . İlk iki ay kullandık sürekli memede kalmak istiyordu ben karnını doyurup emzik veriyordumBebek doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı mı??çok araştırdım kimi alınmalı diyor kimi gereksiz. valla kafam çok karıştı ne yapmalıyım?sütüm olursa tabiki de emzirmeyi düşünüyrm
Ben de öyle yapayım ozmn.emzik silikon alayım değil mi?Biberon Laz'ım olursa alırsın Can'ım . Emzik ben doğmadan almıştım . İlk iki ay kullandık sürekli memede kalmak istiyordu ben karnını doyurup emzik veriyordum
Valla ben avent aldım baya araştırmıştım kavuçuk zararlı falan yazıyordu. Silikon en mantıklısı galibeBen de öyle yapayım ozmn.emzik silikon alayım değil mi?