Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Rica ederiz, değiştirde güzel güzel giysin fıstıgın annesi

Kızlar yenidoğan setlerinden almayın. Ay çok hediye geliyor be. Bi de ilk 6 ay boy kilo inanılmaz değişiyor. 1 tane set yeter bence. 2-3 tane de 0-3 ay, gerisi hep 6 alın en uzun onlar gitti bende. Zati yaz geliyor :) rahat rahat giysin bebişler. Zati boklu götlerinden dolayı da hep biarz büyük giydirmek zorunda kalacaksınız. bez dolunca çıtçıtlı atletlerde 2-3 cm fark yapıyor hahah
Oğlum biraz boylu oldu, 6 ayda 70 cm e ulaştı. 50 cm doğmuştu oysa. bir sürü kıyafet çok kısa sürede giydirilmez oldu.
Tecrübe ile sabit.

Sterlizatör ve biberon ısıtcı tamamen boş iş :)
ama ek gıda zamanı yoğurt makinası mantıklı olabilir. çünkü bazıalrının içinde 150-200 ml lik cam şişeler oluyor. çeşit çeşit meyveli yoğurtları bir defada mayalayabiliyorsun.

Ebebek indirimden aldıklarım. Bu akşam 50tl üzeri kargo bedava

Eklentiler

• Screenshot_20170324-230037.png
    86,7 KB · Görüntüleme: 110
40 ından itibaren oyun halısı kesinlikle tavsiye ederim. Gelişimini önemli ölçüde etkiliyor bence. Daha aktif ve daha farkında oluyorlar. Merak duygusu bence bebeklerde önemli, öğrenme ve gelişme açısından. Büyük oyuncaklı, canlı renklerin olduğu müzikli halılar daha ilgi çekiyor.
Emzik biberon gibi şeylerde acele etmeyin derim. Mesela benim bebeğim hiç emzik almadı.

Pompa da madela swing miydi ne. Çok beğendim. Özellikle uç sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.

Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

Adac 2016 güvenlik ve çarpışma testinden tam puan almış i-size seridir. İ-size ; AB yeni standartlarıdır.Kalite ve güvenlik için böyle ürünleri tercih edin.

Ömür boyu garantisi mevcuttur.

Almak isteyen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

Kızlar annem Bebek yuvası diye bişey yaptırmış kendi arkadaşına . Benim bebişime hediye Doğumdan sonra getirmek için kumaşını falan annem seçmiş şuan elimde benimkinin resmî yok çok hoşuma gitti görünüş olarak. İçinde pike si yastığı ve alt değiştirme bezi ile beraber set. Benim sorum şu bu ne amaçla kullanılıyor . Kullanmak istiyorum ama daha önce kullanan görmedim

Eklentiler

• IMG_4698.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 108
Canım benim bildiğim bu yatagın icinde bile kullanılıyor. mesela koltuga koyucaksın bebeği bunla koyuyorsun ki, düsmesin oracıkta yatsın diye. Dönmesin diye aldıgımız yastıklar gibi. Ben almadim ama arkadasımda vardı ordan biliyorum canım.

Anladım canım yani kormalı yatak gibi bişey :) anneme anne çok güzel nasıl kullancam dedim orasınıda sen bul ne biliyim ben dedi

Anladım canım yani kormalı yatak gibi bişey :) anneme anne çok güzel nasıl kullancam dedim orasınıda sen bul ne biliyim ben dedi
hehehe. Güzel birsey aslında, ana kucagi gibi kullanıcaksın. Biz 2 anakucagi aldıgımız icin yaptırmadım bunlardan cunku ona yatana kadar buyuyecek zaten :) Güle güle kullanın canım. :) Mutlu saglıklı uykuları olsun bebisin icinde insallah.

Amin Can'ım bütün bebişler sağlıkla gelsin :)

Bebek doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı mı??çok araştırdım kimi alınmalı diyor kimi gereksiz. valla kafam çok karıştı ne yapmalıyım?sütüm olursa tabiki de emzirmeyi düşünüyrm

Bebek doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı mı??çok araştırdım kimi alınmalı diyor kimi gereksiz. valla kafam çok karıştı ne yapmalıyım?sütüm olursa tabiki de emzirmeyi düşünüyrm
Biberon Laz'ım olursa alırsın Can'ım . Emzik ben doğmadan almıştım . İlk iki ay kullandık sürekli memede kalmak istiyordu ben karnını doyurup emzik veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…