Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Bizde bebek arabamızı aldık yılbası hediyesi oglumuza! baby2go travel system sectik. Yuruyusune bayildim, cok hafif, saglam ve değişebilir ana kucagi ve pusetleriyle tam aradıgımı buldum. Bir odamız kaldı artık onuda ay sonu artık odayı boyatıp secicez

Eklentiler

• 15822925_10208383290435162_7232108791962752126_n.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 188
Kızlar az önce odamizi aldık, sizinle paylasayim dedim. Bir an önce gelsin oğlum, cok heyecanlandim

Eklentiler

• IMG_0149.JPG
    60,8 KB · Görüntüleme: 192
Benim dört aylık bebeğim var. onunla ilgili deneyimlerimi paylaşayım öncelikle yenidoğan seti çok önemli markası önemli degil ama idil baby favorim. Mothercare de üçlü satılan tulumlar cok güzel her üc ayda bir alıyorum baya tulum eskittik öyle. Chicco cok güzel en cok memnun kaldığım marka. ne aldıysam memnun kaldım. Bence Chicco Mothercareden daha kaliteli. Mothercare den aldıgım bir çok sey tülendi ama Chicco yepyeni duruyor. Eger ikinci cocuga saklamam denirse Lc waikikiden de alınabilir. Ebebek ve joker favori magazam. Bence bebek icin gerekli olan her sey var uykuda kullandığım yan yaptıgı cok isimi gördü cok korkuyordum kuscak boğulcak diye o yüzden cok isime yaradı. Bi de Mothercareden aldığım uyku tulumları cok güzel uyurken cok kalın olmayacak sekilde giydirip tulumu da giydiriyorum. Banyo malzemesi olarak bosuna tekne almışım kucagımızda yıkıyoruz sadece maşrapa lazım oluyor. Bası icin gözüne köpük kalmasın diye basit bi aparat var onu takıyoruz. vücudu icin chicco markasını bası icin konak oldugu icin linola markasını tercih ettik. bir de sünger var e bebekten aldığımız dogal delikli sünger. Tırnak makası bosuna almısım makas seklinde olan süper iki dk da kes yoksa cocugun tırnakları jilet gibi kendini ciziyor. bir de bebekler icin olan törpü. Burun icin eczaneden aldıgımız serum fizyolojik. bi de serum fizyolojigi sıkınca cekmek gerek o da bebedor marka burun aspiratörü. Banyodan cıkınca vücudunu bebekler icin yapılmış zeytinyagı ile yağlıyorum. Eger pisik olursa bepantol krem. Bez olarak uygun olan Huggies favorim. Onunla başladık devam ettik. erkekler icin ayrı kızlar icin ayrı cok güzel. Alt degistirme bezi tek kullanımlık olanlar bir yere gittigşnde süper degistir at. bir de altını degistirirken hep pamuk kullandım. ebebekte satılan kare pamuklar var onlar cok iyi. İlk zamanlarında hep altını yıkadım daha sonra agırlastı hep pamuğu ıslatıp sildim.eğer dısardaysam altını uni baby yenidoğan ıslak mendiliyle sildim. Dısarda olacaksam sütümü sağdım chicco marka el pompasıyla bazen fazla sütümü de sagdım. Avent marka poşetlere koyup buzluğa attım. Bizimkinin favori emzigi yine Avent 0-4 ay emzigi oldu. Damaklı kabul etmedi.oyuncak olarak plantoys oyuncak cok iyi ahşaptan. eğitici set aldık Mothercare den. bebeğimin ilk kartları D &R dan. Fisher price eğitci set cok iyi. bir de en son ekleyeceğim sey bir arkadaşımın bana getirdiği anakucagı yine Fisher price marka resmen cocuk orda büyüdü.

tesekkür ederiz bilgiler icin. Anlattıklarınıza göre pek yanlıs birseyler almamısım, sizin favorileriniz bizimde favorilerimiz olacak mi bakalim :)

Merhaba çiçeği burnunda anneler :)
Ben de Temmuz 2016 sonundan beri anneyim.
Oldukça yaramaz bir oğlum var.
İhtiyaç listesi gibi bir tablo göndermişti arkadaşım bana, bazı ürünlere hiç bir zaman ihtiyaç duymadım.
Bu listeyi sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Bu listede almadığım ve hiç ihtiyaç duymadığım ürünleri de belirtmek istedim :
Mesela sterlizatör :)
Mama ısıtıcı :)
Oda nemlendiricisi :)
Gögüs kalkanı (zaten ped kullanmak zorunda kalacaksın, kalkana çok gerek var mı bilmiyorum.)
Küvet filesi gibi ..

GENEL
Ana Kucağı & Oto Koltuğu
Puset
Telsiz
Bebek Eşya Çantası
ODA
Park Yatak
Dönence ( dönen süs oyuncaklar)
Yatak şilte
yorgan yazlık
yorgan kışlık
yastık
pike
koyu renk perde
Oda termometresi
Oda nemlendiricisi
Nevresim
Battaniye
Anne için yan yatma yastığı
yan yatma yastığı
Su Geçirmez Alez
Altdeğiştirme pedi
BESLENME
Biberon (125)
Biberon (260)
Biberon Emzikleri
Biberon fırçası
Termal çanta
Emzik tutucu
Emzik kutusu
Gece emziği
Cam / seramik rende
Meyve filesi
Önlük
Ağız ve Kusma Bezleri
Biberon Isıtıcı
Sterilizatör
Yalancı Emzik
EMZİRME
Göğüs Pompası
Süt Saklama Poşetleri
Göğüs Koruyucu Kalıplar
Göğüs Pedi
Göğüs Kremi
Emzirme Sütyeni/atleti
Önü kolay açılan t-shirtler
Emzirme minderi
Still tea/vitamalt/rezene çayı/boza/...
BEBEK SAĞLIK
Ateş ölçer
Oda/banyo Termometresi
Burun Aspiratörü
BEBEK BAKIMI
Bebek Bezi
Pişik Kremi
vücut losyonu
Masaj Yağı/kremi
Fırça / tarak
Tırnak Makası
Islak Mendil
Kulak pamuğu
BANYO
Banyo Küveti
Kova, maşrafa
Bebek Şampuanı / Sabunu
Banyo Süngeri
Yumuşak Havlu
Başlıklı Havlu
Küvet filesi
GİYSİ
Patik
Çorap
Şapka
Eldiven
Hırka/yelek
Kısa Kollu Body
Uzun Kollu Body
Tulum
Bebek deterjan ve yumuşatıcısı
Yıkama filesi

ANNE İÇİN
Gecelik
Sabahlık
Çıkış kıyafeti
Terlik
Çorap
Külot
Tek kullanımlık kilot-TAVSİYE ETMEM Bİ KAÇ MARKA DENEMİŞ BİRİSİ OLARAK :)
Emzirme Sütyeni
HUMANA Still Tee - Emziren Anneler için
Spinal anestezi olacaksanız sade kahve :)
Saç Fırçası / Tarak
Deodrant
Diş Fırçası / Diş Macunu
Hijyenik Ped
Göğüs Pedi
Göğüs kalkanı
Kutu Mendil / Islak Mendil

VE DOĞUMA GİDERKEN BEBEK ÇANTANIZA KOYMAYI UNUTMAYACAĞINIZ OLMAZSA OLMAZ BEBEK KIYAFETLERİ
Çıkış Takımı
aLTTAN ÇITÇITLI BODY LER CANDIR
Battaniye
Ana Kucağı/oto koltuğu olanlardan alın arabanız var ise
Kusmuk Bezleri
Bebek bezi

Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

ADAC güvenlik testlerinden en yüksek puanı alan 3 koltuktan biridir. Biz şimdi 1-4 yaş koltuk alacağımız için satıyorum.

Almak isteyen olursa yarı fiyatına satıyorum. İsteyene fotoğraflarını gönderebilirim.

Kızlar bebek arabsı olarak quinny zapp xtra 2 aldık biz çok memnun kaldık. hafif kullanışlı katlanınca küçücük oluyor. Adam kendisi oturdu beni bile taşır dedi. görünüsü güzel. Bizim tek eksik gördüğümüz puset konuldugunda bebek arabası cok hafif oldugu icin öne cekiyor bir sey asamıyoruz. Her yere rahatlıkla sıgıyor ucaga bile sıgdı alt kısım. Yatak olarak chicco anne yanıyla cok rahat ettik. Hemen yanımda bebek su an dört bucuk aylık bence kalkana kadar idare eder. Bir de park yatak aldık 4moms diye şemsiye gibi acılıp kapanıyor.
Bebeğe gereksiz aldıgım şeyler:
Külotlu çorap benim erkek bebegim var hic ihtiyacım olmadı arkadaslar aldırdı hic kullanmadım
Suyun sıcaklığını ölcmek icin termometre gereksiz bence bir süre sonra kendin elinle kontrol ediyorsun
Yıkamak icin bebek teknesi cok az kullandık elimizde yıkadık
Göğüs pedi bosuna aldım
Tırnak makası bosuna törpü ve makas seklinde olanı kullanıyorum
Kundak bosuna aldım hic kundak yapmadık zaten tavsiye de etmiyorlar

Minicik yahu, artık hastane cıkısı falan yapılır o, set böyle kostüm, sapkası patiği falan, tam istediğim seyler :) Dünde Koton'dan Batman'li mont aldım ama kısın giyer artık
0-1 aylık kac cm cnm hm nin bnde aldım ama küçük gbi gelio 5 li takım aldım ama minicik görünüo gözüme

0-1 aylık kac cm cnm hm nin bnde aldım ama küçük gbi gelio 5 li takım aldım ama minicik görünüo gözüme
Canım yenidoğan setleri genelde 56 cm e kadar oluyor bir ay falan giyiyor 1 bucuk ayda olabilir

0-3 aylar çok daha kullanışlı. btlyur a katılıyorum. Bi de erkek bebekler biraz daha çabuk irileşebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…