Gule gule iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim cok guzel bayildim masallah diyelim[album=medium]40174[/album]
Mutlu günlerde kullanın annesi çok güzell[album=medium]40174[/album]
cok tsekkür ederim canımm :) hepimiz insallah.Gule gule iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim cok guzel bayildim masallah diyelim
canım cok tesekkürler. Hepimiz mutlu günlerde kullanalim insallah. Saglıklı ve mutluMutlu günlerde kullanın annesi çok güzell
0-1 aylık kac cm cnm hm nin bnde aldım ama küçük gbi gelio 5 li takım aldım ama minicik görünüo gözümeMinicik yahu, artık hastane cıkısı falan yapılır o, set böyle kostüm, sapkası patiği falan, tam istediğim seyler :) Dünde Koton'dan Batman'li mont aldım ama kısın giyer artık
Canım yenidoğan setleri genelde 56 cm e kadar oluyor bir ay falan giyiyor 1 bucuk ayda olabilir0-1 aylık kac cm cnm hm nin bnde aldım ama küçük gbi gelio 5 li takım aldım ama minicik görünüo gözüme
Bnmkinde 44 cm yazıo sanırım küçük aldımCanım yenidoğan setleri genelde 56 cm e kadar oluyor bir ay falan giyiyor 1 bucuk ayda olabilir
44 cm olamaz ki benim bebegim 52 cm dogdu genelde 50 cm doguyor bebeklerBnmkinde 44 cm yazıo sanırım küçük aldım
Prematüre için almış olabilirsin canım yanlışlıkla, imkanın varsa değiştir bence.Bnmkinde 44 cm yazıo sanırım küçük aldım
56 cm benimki simdi baktim0-1 aylık kac cm cnm hm nin bnde aldım ama küçük gbi gelio 5 li takım aldım ama minicik görünüo gözüme