Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Oyun halisi arayanlar kanz sevimli hayvanlar oyun halisi e bebekte 39.90 suan ve mall of şubesinde bugün gelmiş var bir sürü. Ürün resimdeki gibi benim üstümde para var diye maymun adasini aldim ama diğeri de alınabilir 3 tane cingirak asılı renkli bişey.

Hepsinde kullanım talimatı yazıyor hepsini kaynattım ben. Daha sonra emzik kullanırken arada bir kaynattım

ben de kaynattım. her şeyin makinası var ya, bebek sektörü feciiii
koy cezveye kaynat. ya da suyu kaynat at içine emziği 5 dk beklesin. ne olcak.
ek gıdaya geçerken yiyeceklerini mutlaka buharda pişirin, bu çok önemli işte.
ama bebek mağazalarında satılan buharlı pşiricilerden uzak durun. Bu konuda başka ve daha ucuz alternatifler de var. hem yoğurt yapan hem normal gündelik yemek yapmakta kullancağınız aletler var. multicooker ya da çok fonksiyonlu pişirici diye aratırsanız görürsünüz. belli başlı bebek markaları kısa sürede deforme oluyor ve tek amaçlı kullanılıyor. kapasiteleri az ve de çok pahalı

Merhaba.
Balen in süt kanallarını tıkadığını söylemişti benim doktorum. Bu nedenle ben de bi sürü marka ve model denemek zorunda kaldım. En memnun olduğum M&S ve o da kampanyada 2 tanesi 65 lira ve 2. ürün %50 indirimli şu anda. ben ise 2 tanesini 150 liradan 6 tane almıştım 1 yıldır hala kullanıyorum.
Konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.

Bebişi henüz karnında olanlar keyfini çıkarsın bu rahatlığın. Benimki 1 hafta sonra yaşına girecek ve yürümeye başladı. Geceleri baygın uyuyorum diyeyim kısaca :) hahaha

Balen niye tıkıyormuş ki??? Şuan kullanıyorum ama memnundum ben ya

Balen niye tıkıyormuş ki??? Şuan kullanıyorum ama memnundum ben ya

Hafıza gitti ya. Doktor öyle söylemişti. Bende de surat düşmüştü . Sonra google yazdım ve bi kaç yazı okudum. Baktım adam haklı , bıraktım. Hem kadın doğum dr um hem de bebek dr u aynı şeyi söyledi.

Baleni çıkarsak nolur ki acaba çünkü çok rahat geliyor bana . Dediğin şeyi yarın bakıp alıcAm . Ben göğüs ucu belli olmasın diye süngerli tercih etmiştim

Baleni çıkarsak nolur ki acaba çünkü çok rahat geliyor bana . Dediğin şeyi yarın bakıp alıcAm . Ben göğüs ucu belli olmasın diye süngerli tercih etmiştim

Aaa bunda da belli olmuyor model çok rahat.
bunda da olmuyor. balen sünger destek yasak şekerim hehehe gögüsde baskı ya da sıkışma olmayacak.

Aaa bunda da belli olmuyor model çok rahat.

bunda da olmuyor. balen sünger destek yasak şekerim hehehe gögüsde baskı ya da sıkışma olmayacak.
Çıkardım hemen bidaha takmam moralim bozuldu bugün almam lazım yeni bişey

Ay o hiç bitmeyen bi ruh hali gibi. Ama zamanla daha çok uyuyabileceksin

Lanubebe.com derim ben organik ürünler ve oyuncaklar için devamlı sitem oldu valla.ben ki tam bir detaycı, memnuniyetsiz cazgır müşteriiii Bi kere bile sorun yaşamadımmm.öneririmm. öptüm sizi güzel annelerrrr

Benim tercihim de hem fiyatlar çok uygun, hem de ürünler çok kaliteli. Daha ne olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
English home ikea e bebek hepsinin mama sandalyesi aynı. 50tl lik olan.herkes onlardan kullanıyor Tkb3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…