- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
Hepsinde kullanım talimatı yazıyor hepsini kaynattım ben. Daha sonra emzik kullanırken arada bir kaynattım
Mrb kizlar bende ikiz annesim ama halla bisey almadim hem erken hemde korkuyorum erken almaya ilk hamileligimi 11 haftasinda kalbi durdugu icin kaybetmisimtim diyEki Görüntüle 1973848 Eki Görüntüle 1973849 e icimde bi korku var halla ama evde orgu yaptim sizinle paylasmak istedim herkese saglikli dogumlar..
Kızlar nbb emzirme sütyeni çıkarmış. Harika bişey süngerli balenli . Mutlaka almalısınız. Ben ilk bebeğimin zamanında ara tara bulamamıştım. 35 liraya aldım kaliteli çok güzel dik tutuyor gögüsleri
Balen niye tıkıyormuş ki??? Şuan kullanıyorum ama memnundum ben yaMerhaba.
Balen in süt kanallarını tıkadığını söylemişti benim doktorum. Bu nedenle ben de bi sürü marka ve model denemek zorunda kaldım. En memnun olduğum M&S ve o da kampanyada 2 tanesi 65 lira ve 2. ürün %50 indirimli şu anda. ben ise 2 tanesini 150 liradan 6 tane almıştım 1 yıldır hala kullanıyorum.
Konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Balen niye tıkıyormuş ki??? Şuan kullanıyorum ama memnundum ben ya
Baleni çıkarsak nolur ki acaba çünkü çok rahat geliyor bana . Dediğin şeyi yarın bakıp alıcAm . Ben göğüs ucu belli olmasın diye süngerli tercih etmiştimHafıza gitti ya. Doktor öyle söylemişti. Bende de surat düşmüştü . Sonra google yazdım ve bi kaç yazı okudum. Baktım adam haklı , bıraktım. Hem kadın doğum dr um hem de bebek dr u aynı şeyi söyledi.
Baleni çıkarsak nolur ki acaba çünkü çok rahat geliyor bana . Dediğin şeyi yarın bakıp alıcAm . Ben göğüs ucu belli olmasın diye süngerli tercih etmiştim
bunda da olmuyor. balen sünger destek yasak şekerim hehehe gögüsde baskı ya da sıkışma olmayacak.Baleni çıkarsak nolur ki acaba çünkü çok rahat geliyor bana . Dediğin şeyi yarın bakıp alıcAm . Ben göğüs ucu belli olmasın diye süngerli tercih etmiştim
Çıkardım hemen bidaha takmam moralim bozuldu bugün almam lazım yeni bişeyAaa bunda da belli olmuyor model çok rahat.
bunda da olmuyor. balen sünger destek yasak şekerim hehehe gögüsde baskı ya da sıkışma olmayacak.
Aaaa moralini bozma. Ya bunlar geçici süreçler. Azıcık da dik olmasın ne var canım hahahÇıkardım hemen bidaha takmam moralim bozuldu bugün almam lazım yeni bişey
Sütüm iyi şükür ama riske atmayayım en iyisi. Lohusalık bi bitse hayırlıcaAaaa moralini bozma. Ya bunlar geçici süreçler. Azıcık da dik olmasın ne var canım hahah