Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

İdilbaby tek geçerim.
Özellikle yenidoğan zamanında organik kıyafetlerini kullandım.
Fiyatı biraz pahalı olsa da, diğer uygun markalar 3 5 yıkamada sünüyor ama bu markanın taş gibi.
Ben yaklasık 20 gün önce gittim ana magazalarından birine, cokta memnun kaldım. Hem cesit hem kalite hemde gercekten cok sevimli kıyafetler, oyuncaklar ve aksesuarlar var. Yazlık battaniye aldım özellikle 2 adet, efil efil cok isime yarayacak eminim. :KK52:

Süper alışveriş olmuş :KK9:
Ben de biberon setini almayı düşünüyorum.
Çanta olarak bunu beğendim ama mağazada bulamadım galiba internetten söyliycem ben de
Ayrıca galiba uni baby nin öyle bi çantalı seti var onda da çanta var ama küçük:KK66:
Bu hangi mağxanın ürünü Can'ım. Ben kızım için sırt çantası almadım çok pişmanım 250 liraya yan çanta almıştım hem Bebek hem onu taşıyamadım. Bu çok hoşuma gitti

Bu hangi mağxanın ürünü Can'ım. Ben kızım için sırt çantası almadım çok pişmanım 250 liraya yan çanta almıştım hem Bebek hem onu taşıyamadım. Bu çok hoşuma gitti
sende sırt cantası taraftarısın demek :)

Kesinlikle. Kardeşimin fazla okul çantası vardı onu aldım şimdi onu kuşlanıyroum
ISte bende de her boyut, her cesit oldugundan bi tane aldım olsun die Chicco dan, illa bebek cantası olcak diye bir mecburiyette yok, artık ihtiyaca göre ileride yapıcaz bisiler :)

Ben hamile oldugumu öğrendiğimde ilk gittiğim bir kac alısveristen aldıgım ürünler. Bu Sosyal Medyada arkadaslarıma bebeğimin olacagını acıkladıgım fotom idi. :KK36:

Tulumlar; MotherCare, Ebebek, Pamidor, Soo Be, Joker, Chicco, Koton
Oyuncaklar; Chicco, Rossman, Fisher Price, Bebedor, Kanz
Şapka-Eldivenler; Ebebek ve Pamidor
Mont: Soo be

kuzum naaptın sen

ISte bende de her boyut, her cesit oldugundan bi tane aldım olsun die Chicco dan, illa bebek cantası olcak diye bir mecburiyette yok, artık ihtiyaca göre ileride yapıcaz bisiler :)
Aynen şuan kullandığım 3!gözlü nıke ve iç cebi falanda var baya iyi benim için :-)

Aynen şuan kullandığım 3!gözlü nıke ve iç cebi falanda var baya iyi benim için :-)
:)) Harika! Normalde bakıyorumda yok islak mendiil bölümü falan bir sürü sey var. Anlamlandıramıyorum bazen :)

:)) Harika! Normalde bakıyorumda yok islak mendiil bölümü falan bir sürü sey var. Anlamlandıramıyorum bazen :)
Bence gereksiz . İlk göze bez ıslak mendil alt açma pedi ve kremi koyuyorum. İkinci göz zıbın çorap içlik. 3. Göz kıyafetleri iç gözüne yemek taşıyorsam onu yan tarafa suluk. Tas tamam mız :-)

Bence gereksiz . İlk göze bez ıslak mendil alt açma pedi ve kremi koyuyorum. İkinci göz zıbın çorap içlik. 3. Göz kıyafetleri iç gözüne yemek taşıyorsam onu yan tarafa suluk. Tas tamam mız :-)
oooh masallah. zaten önemli olan pratiklik değil mi? Her gözle ayrı ayrı ugrasırsak aman yani :)

Hepinize hayırlı doğumlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Benim bebeğim 5 aylık oldu ve elimden düşürmediğim iki cihaz var, onları önermek istiyorum.
İlki bebek kamerası, ikincisi ise dijital temassız atel ölçer.
Kamera olarak motorola kullanıyorum ama weewell de çok güzel.
Temassız ateşölçerde de önemli tek nokta hem vücut hem de ortam sıcaklığı ayarı olmalı.
Hem odayı, hem sıvıyı hem vücut sıcaklığını süreki kontrol altında tutuyorum.
Banyodan, hazırladığım mamaya kadar bu cihazı kullanıyorum.
canim merhaba onerdgn dijital temassiz ates olcerin markasi nedir

X