Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Ne güzel bir yerde yaşiyorsunuz yawww tam çocuk büyütülecek yer .bebegim biraz büyüdükten sonra gezmeyi istedigim yerler arasinda:)
Bizde tam aksine burada cocuk yetistirmek zor ne yapacagiz diye dusunuyoruz :) yasanilacak yer, güzel ülke gezmek icin ama havasoda soguk insanida ben sahsen türkiyeyi dünyaya degismem :)

Ya bizimki yaz çocuğu bere şimdi neden aldın annesi:))

:halay::halay:
Haklisin canm bende yenidogan kitabi okudum ordan biliyrmm kk kadinlari bunun icin var dimi cnm birbirimizr destk olurz benmde ilk cnmm
Aynen yaaa sen de olmasan vallahi kendi halime değil kızcağıza espri yapıyorum bide utanmadan

Cnm yenidogan cocuklar cok usurmus ilk zmnlr takmk lazm cocuk kendini toplyna kdr
Bana alışveriş erken geliyor ama 7 de başlarım öyle tek tük alıyorum ama büyükler der ya bi 6 ay bitsin bekle diye.hevesliyim ama acele etmiyorum

Bana alışveriş erken geliyor ama 7 de başlarım öyle tek tük alıyorum ama büyükler der ya bi 6 ay bitsin bekle diye.hevesliyim ama acele etmiyorum
aynen bende de heves var ama bende hiç acele yok bi beşik aldım öle duruyor hiçbişey almadım henüzz 1 ay daha sankii daha kfam raht olcak gibi

aynen bende de heves var ama bende hiç acele yok bi beşik aldım öle duruyor hiçbişey almadım henüzz 1 ay daha sankii daha kfam raht olcak gibi
ben artık sasırdım, dün oda almicam diyordum bugün bebek odası begendim. Ay ne olucak halimiz bizim :deli::deli::KK53::KK33:

ben artık sasırdım, dün oda almicam diyordum bugün bebek odası begendim. Ay ne olucak halimiz bizim :deli::deli::KK53::KK33:
kıyamam valla ben oda almıycam cnm evimiz küçük bi de hızlı büyüyorlar kalcak ölece beşik aldım tek bi de dolap alcam tek kapaklı şimdilk yeter ona büyüynce tam oda yaparm kullanır yıllarca öle gider şimdi gerksiz geldi bna cnmm ama hevs işte napcan dimi :KK70:

kıyamam valla ben oda almıycam cnm evimiz küçük bi de hızlı büyüyorlar kalcak ölece beşik aldım tek bi de dolap alcam tek kapaklı şimdilk yeter ona büyüynce tam oda yaparm kullanır yıllarca öle gider şimdi gerksiz geldi bna cnmm ama hevs işte napcan dimi :KK70:
Aynen, bizi yakan Heves galiba :) Bir de tam benlik bir model buldum, cok sevimli :) bilemedim valla. :işsiz::KK45:

X