Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesinin ilk kuzusu insallah :) Rabbim hayirli etsinZumrutas Merve-81 ikisininde dolaplarini begendim buyuk guzel duruyo :) hali ve perde bakmadim daha dusunmedim ama almanyada belki bulunur guzel biseyler hali yani diyorum ya ben fazla kararsizim kafasi karisik anne rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin sizlere ve kuzulara ucumuzunde ilk cocuk anlasilan kiymetliler :)
Canim ya ben gittim aslinda bana kalirsa bariz belli pipi ama doktor %51 erkek dedi anlarsiniz beni buranin doktorlari iste doktorumu degistirdim yenisine termin var saliya ama arada baska bitanesine gittim hirslanden ozel klinikleri varya bern bahnhoftakine iki kez gittim aralarda mecburen diger doktora uyuz oldugumdan :) bakalim yeni doktorum ne diyecek ona gore belli olur iyice ama oglusum diye seviyorum simdilik Zumrutas doktorun kim canim? Bide dogumu nerede dusunuyorsun?Sanirim biz 1. Ayda yavas yavas baslariz. 22-23. Haftalarim falan oluyo. O zamana cinsiyetimizde belli olir artik insallah
Aminnn ilkler her daim baska oluyoAnnesinin ilk kuzusu insallah :) Rabbim hayirli etsin
Zumrutas Merve-81 ikisininde dolaplarini begendim buyuk guzel duruyo :) hali ve perde bakmadim daha dusunmedim ama almanyada belki bulunur guzel biseyler hali yani diyorum ya ben fazla kararsizim kafasi karisik anne rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin sizlere ve kuzulara ucumuzunde ilk cocuk anlasilan kiymetliler :)
Evet Doktor %51 dedi dengesizAynen ucumuzunde ilk göz bebegi olcak insallah seninkide oglan galiba :)
Canim ya ben gittim aslinda bana kalirsa bariz belli pipi ama doktor %51 erkek dedi anlarsiniz beni buranin doktorlari iste doktorumu degistirdim yenisine termin var saliya ama arada baska bitanesine gittim hirslanden ozel klinikleri varya bern bahnhoftakine iki kez gittim aralarda mecburen diger doktora uyuz oldugumdan :) bakalim yeni doktorum ne diyecek ona gore belli olur iyice ama oglusum diye seviyorum simdilik Zumrutas doktorun kim canim? Bide dogumu nerede dusunuyorsun?
Sen langenthaldami kaliyorsun? Biel tarafina gitmek istemedim zaten dogumu salemspitalde istiyorum hirslandenklinik gruppe de doktorumda berndeydi eskiden beri doktorumdu ama hamilelikte memnun kalmadim o yuzden salemspitalin kendi sayfasindan bi doktor buldum bakalim artik iyi olursa ona gitcem sali gunu iste benim kendi doktoruma gore 18+5 ti ama o kliniktekine görede 17+4 ona ragmen tam soylemedi korkuyorlarda bazen biliyosun :) 3 kere dayadi popoyu cocugum ekrana kadin yinede %51 diyim ama ortasi spitz kizda boyle olmaz dedi. Senin varmi bacakarasi fotosu?Ben basdan beri ayni doktora gidiyorum canim hanspeter vogt diye biri Langenthalda 16 haftada 60-70% erkek dedi 19+5 haftalikkende 100% erkek dedi eskiden hastanenin bas doktoruymus emekli olunca kendine özel praxis acmis :)
Merhaba güzel anneler :)
Ben 24. haftalik hamileyim allah nasip ederse oglusumuz olcak :) ben bebek odasini aldim bile geutherden siparis vermisdim dün geldi daha kurulcak ama. ilk 1 ay giyilcek herseyi de aldim sayilir daha fazla almak istemiyorum zaten bebis oldukdan sonra alirim diye düsüniyorum nisan bebegi olcak diye havanin tam nasil olabilcegini bilemedigim icin. cogunlukla zibin aldim yeni dogan icin en rahati odur diye 15 tane falan aldim. perdemi siparis ettim 1 aya gelecek oda insallah. Bide kampanyadan bebek arabasinida alinmis bulduk . simdilik bukadarini aldim haftaya ama bütün alisverisi yapmak istiyorum yani cogunu ben simdiden agirlasmis gibiyim ya ilerde nasil yapcam ufak tefek biseyler kalir ila onuda yavas yavas aliriz ama büyük alisverisi simdiden yapmak istiyorum erkenmi sizce?
Bence yenidogandan haric 0-3ay kiyafetleri de almakta fayda var. Dogum sonrasi bebisler cok hizli buyuyor belki 15 gun bile zor giyebilir yenidogani cunku hem boy ve kilo belli olmuyor. Bide nisan dahi olsa bebekler kendini isitamadigindan uzun kollu tulumlar yelekler polar ve penye battaniyeler bulundurmanizda fayda var. Erken degil alisverisinizi keyifli keyifli yapin cunku zaman hizli akiyor ve30 kusurlu haftalarcok kilo almasaniz dahi zorlu geciyor.
Daha bayaa yolumuz var bende diyorum simdi 363 gr, son zamanlarda 363x10 falan olsa, bu karnı nasıl tasicam diyorum hahahaBen cogunlukla alisverisimi h&m den yapdim orda 0-1 ay var ve 2-3 ay bide 50 yeni dogan var iki üc parca yeni dogan aldim digerlerinide 0-1 ay zaten erkenden almak gerekmiyor giysiyi bence bebisin gelisimine görede alinir bide büsürü hediye geliyor zaten halasi masallah büsürü sey almis fuzuli almaya gerek yok bu sefer hepsi kücük olur falan yada ne bileyim cok büyük bebis olur :) 30 haftligi birak ben 24 haftalik agirlasdim ozamana dek yerimden kalkamam herhalde
Daha bayaa yolumuz var bende diyorum simdi 363 gr, son zamanlarda 363x10 falan olsa, bu karnı nasıl tasicam diyorum hahaha
yaaaaa çok tatlılarrrArabasi, anakucagi, uyku tulumu, banyo havlusu, alt degistirme minderi, yatak takimi ( yastik yuzu, yorgan yuzu, yatagin uc kenari icin minder gibi oluyo ondan) ve battaniyesi bunlar kaba esya biraz kiyafette abim ve annem aldi daha ablamda alicak ben sadece 3 parca aldim simdiye kadar :) alicak sey cokta kizlar boyle basit bi liste yapsak kafa karistirmayan cunku kaba seyler disinda detay cok bende nerden ne alsam nerden baslasam nasil tamamlasam kafa yok bu ara :)
oh masallah, büyüsün annesi en rahat zamanları onunda haberi yok Benimde bel agrım var bide üsüttüm sanırım bademciklerim agrimaya basladı hemen c vitamini nane limon falan yapıyorum ama insallah ilerlemezAynen aynen seninki iyi daha ben 19+5 kene 330 gramdim suan 23+1 baya agirlasdim son bir iki gündür uzun süre biyerde oturmakda olmiyor ila uzanmak istiyorum belim kopacak gibi oliyor bebisde iyice büyümüsdür ama daha 3 haftamiz var kontrolle
oh masallah, büyüsün annesi en rahat zamanları onunda haberi yok Benimde bel agrım var bide üsüttüm sanırım bademciklerim agrimaya basladı hemen c vitamini nane limon falan yapıyorum ama insallah ilerlemez
söylemesi ayıp zaten portakalla mandalinadan tiksindim artık yiye yiye, annem ve esim devamli yediriyor :) Normalde pek meyvede sevmem, bir muz. Onu ihmal etmiyorum hicMandalina portakal ye ben günlük mutlaka yerim iki üc kere hastalaniyor gibi oldum 6-7 tane madarina yedim sabaha biseyim yokdu :)
söylemesi ayıp zaten portakalla mandalinadan tiksindim artık yiye yiye, annem ve esim devamli yediriyor :) Normalde pek meyvede sevmem, bir muz. Onu ihmal etmiyorum hic