Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Ben ikea ya gittim bakmaya... orada güzel seyler vardir dedim... resmen hayal kirikligi... 4 besik 4 komidin koymuslar hepsi o kadar...
Vorarlbergde komple odayi o fiyata aliyosun ve cook daha güzeli

Aynen migros ve coop resmen tuzak :KK70: valla biz koca bebek odasini getirdik gümrük para falan istemedi artik sansmi bilemedim oda esim arabanin bütün koltuklarini indirdi heryerden beliydi yani mobilya tasidigi :KK70: bebek arabasinda almamislardi bisey anlamadim bu isi :) sen bernin neresindesin canim belki yakinizdir
Lyss deyim ben :) uclu konusma yapmaya calistim msjda Merve-81 Merve-81 le ama beceremedim ki bide siz deneyin :)

Ben ikea ya gittim bakmaya... orada güzel seyler vardir dedim... resmen hayal kirikligi... 4 besik 4 komidin koymuslar hepsi o kadar...
Vorarlbergde komple odayi o fiyata aliyosun ve cook daha güzeli
Ben baktim wickeltisch ikeada fena degildi arkadasimda aldi ordan ama yatak ve dolabi bilemiyorum

Ben 24 haftadayim canim benimde ilk bebisim :) evet ayni hayalkirikligini bende yasadim ikeaya gittim iki üc parca hepside dandik dundik güzel bisey olsa neyse asik yüzle girdigim gibi cikdim :KK70:

Neyseki umutlanarak gieen tek ben degilim :)

Neyseki umutlanarak gieen tek ben degilim :)
Ben 24 haftadayim canim benimde ilk bebisim :) evet ayni hayalkirikligini bende yasadim ikeaya gittim iki üc parca hepside dandik dundik güzel bisey olsa neyse asik yüzle girdigim gibi cikdim :KK70:
Ben yanindan bakmadim daha bakacagim :KK70: ama bi wickeltisch orda begendim dedigim gibi arkadasta almisti

Bende sorun birinin dolabini birinin yatagini begenmiyorum birinin wickeltisch i hosuma gitmiyo o yuzden bi takim secemiyorum

20161116_231225.png
Ben bu yatak odasini aldim kizlar :) coklu konusmayi bitürlü becermedik Sup3risi Sup3risi Merve-81 Merve-81

Basardim bizde bunu begenmistik :) o kare gözlere bebisin fotograflarini falan koyabiliyosun

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-19-01-34-55.png
    Screenshot_2016-12-19-01-34-55.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 125
Evet komple begenmekte zor. Ben kika da buldum bitane. Ama yükleyemedim buraya fotografi ebati büyük geldi herhalde
Ben hala arastiriyorum karar veremiyorum neyi ne zaman alsam bilemiyorum bu gece biraz arkadasla konustum o biraz yazdi ne lazim falan diye basta oyle bakicam artik bi liste yapmam gerekiyor

Ben hala arastiriyorum karar veremiyorum neyi ne zaman alsam bilemiyorum bu gece biraz arkadasla konustum o biraz yazdi ne lazim falan diye basta oyle bakicam artik bi liste yapmam gerekiyor
Sanirim biz 1. Ayda yavas yavas baslariz. 22-23. Haftalarim falan oluyo. O zamana cinsiyetimizde belli olir artik insallah

Zumrutas Zumrutas Merve-81 Merve-81 ikisininde dolaplarini begendim buyuk guzel duruyo :) hali ve perde bakmadim daha dusunmedim ama almanyada belki bulunur guzel biseyler hali yani diyorum ya ben fazla kararsizim kafasi karisik anne :KK70: rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin sizlere ve kuzulara ucumuzunde ilk cocuk anlasilan kiymetliler :)

X