- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
St. GALLEN
Sen bize biraz uzak düsiyorsun ama yinede türkiyedeb iyi suprisenin dedigi gibi buralarda yanliz hissediliyor tek yabanci olarak cok sevindim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
St. GALLEN
Aynen canim bende cok sevindim :) sen ne kadarliksin?Sen bize biraz uzak düsiyorsun ama yinede türkiyedeb iyi suprisenin dedigi gibi buralarda yanliz hissediliyor tek yabanci olarak cok sevindim yaa
Lyss deyim ben :) uclu konusma yapmaya calistim msjda Merve-81 le ama beceremedim ki bide siz deneyin :)Aynen migros ve coop resmen tuzak valla biz koca bebek odasini getirdik gümrük para falan istemedi artik sansmi bilemedim oda esim arabanin bütün koltuklarini indirdi heryerden beliydi yani mobilya tasidigi bebek arabasinda almamislardi bisey anlamadim bu isi :) sen bernin neresindesin canim belki yakinizdir
Aynen canim bende cok sevindim :) sen ne kadarliksin?
Ben baktim wickeltisch ikeada fena degildi arkadasimda aldi ordan ama yatak ve dolabi bilemiyorumBen ikea ya gittim bakmaya... orada güzel seyler vardir dedim... resmen hayal kirikligi... 4 besik 4 komidin koymuslar hepsi o kadar...
Vorarlbergde komple odayi o fiyata aliyosun ve cook daha güzeli
Ben 24 haftadayim canim benimde ilk bebisim :) evet ayni hayalkirikligini bende yasadim ikeaya gittim iki üc parca hepside dandik dundik güzel bisey olsa neyse asik yüzle girdigim gibi cikdim
Neyseki umutlanarak gieen tek ben degilim :)
Ben yanindan bakmadim daha bakacagim ama bi wickeltisch orda begendim dedigim gibi arkadasta almistiBen 24 haftadayim canim benimde ilk bebisim :) evet ayni hayalkirikligini bende yasadim ikeaya gittim iki üc parca hepside dandik dundik güzel bisey olsa neyse asik yüzle girdigim gibi cikdim
Evet komple begenmekte zor. Ben kika da buldum bitane. Ama yükleyemedim buraya fotografi ebati büyük geldi herhaldeBende sorun birinin dolabini birinin yatagini begenmiyorum birinin wickeltisch i hosuma gitmiyo o yuzden bi takim secemiyorum
Cok güzel Rabbim huzurla büyütmeyi nasib etsinEki Görüntüle 1926827
Ben bu yatak odasini aldim kizlar :) coklu konusmayi bitürlü becermedik Sup3risi Merve-81
Cok güzel Rabbim huzurla büyütmeyi nasib etsin
Ben hala arastiriyorum karar veremiyorum neyi ne zaman alsam bilemiyorum bu gece biraz arkadasla konustum o biraz yazdi ne lazim falan diye basta oyle bakicam artik bi liste yapmam gerekiyorEvet komple begenmekte zor. Ben kika da buldum bitane. Ama yükleyemedim buraya fotografi ebati büyük geldi herhalde
Basardim bizde bunu begenmistik :) o kare gözlere bebisin fotograflarini falan koyabiliyosun
Sanirim biz 1. Ayda yavas yavas baslariz. 22-23. Haftalarim falan oluyo. O zamana cinsiyetimizde belli olir artik insallahBen hala arastiriyorum karar veremiyorum neyi ne zaman alsam bilemiyorum bu gece biraz arkadasla konustum o biraz yazdi ne lazim falan diye basta oyle bakicam artik bi liste yapmam gerekiyor
Fotograf kolay :) o gelsin de..Ay bende bunu gördüm ama o boyuta bebisin fotosunu nasil denk getirecen bide ilk baslarda bos durcak diye vaz gectik :)