- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
evet 1.ci favorim oldu ama, hayvanlarıda cok severim bende, cıvıl cıvıl tam bebek odası :)ikisde çok güzel canmm ama ikinci dha bi asil druyorr yaa bayıldımm valla çok iyilerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 1.ci favorim oldu ama, hayvanlarıda cok severim bende, cıvıl cıvıl tam bebek odası :)ikisde çok güzel canmm ama ikinci dha bi asil druyorr yaa bayıldımm valla çok iyilerr
çok güzell çok cici valla cnm erk miydi senin deevet 1.ci favorim oldu ama, hayvanlarıda cok severim bende, cıvıl cıvıl tam bebek odası :)
evetçok güzell çok cici valla cnm erk miydi senin de
ayy ayy oğluşlarr oğluşlarrr .. güle güle eskitsin canmm çok güzel gerçktenn
Çok güzeller ama bebek odası alırken ilk dikkat etmeniz gereken şeylerden biri, sivri köşeli olmamalı.https://www.cilek.com/Safari-Natura
Cilek Mobilyanin, cok sevimli cok canlı geldi bana. Bayildim valla. Sizce nasil ?
Bir de bu var;
https://www.evgor.com.tr/lurani-gumus-bebek-odasi
Insallah canım benim Hepimizin evlatları saglıkla eskitsin tüm cicileriayy ayy oğluşlarr oğluşlarrr .. güle güle eskitsin canmm çok güzel gerçktenn
Aksine engin tecrübelerinizi paylastıgınız icin tesekkür ederiz. Mutlaka göz önünde bulunduracağim.Çok güzeller ama bebek odası alırken ilk dikkat etmeniz gereken şeylerden biri, sivri köşeli olmamalı.
Yerden ya bayağı yüksek ya da yere yapışık şekilde modeller tercih edin ki, küçük afacanlar büyüyünce yaramazlık peşinde koşarken sıkışmasınlar.
Aynı şekilde kulplar oldukça büyük ve tek şekilden seçilmeli; kırılma kopma, parmak sıkıştırma gibi kötü şeyler yaşanmasın.
Cam panel, bölmelerden uzak durulmalı.
Boyasını zaten söylememe gerek yoktur, bebekler için özel üretilen kanserojen madde içermeyen vb özellikleri olmalı.
Biraz moral bozdum, görüntüler çok güzel ama tecrübeden dolayı işlevselliği vurgulamak istedim.
%1oo belli oldumu fıstıgım ?Evet Doktor %51 dedi dengesiz
Evet tatlim %100 demedi hatta diger doktor kac demisti diye sordu %51 dedim siz yuzde kac diyosunuz diyince guldu nerdeyse eminim erkek goruyorum bende dedi :) emir ayazim geliyo hayirlisiyla insallah teyzesi%1oo belli oldumu fıstıgım ?
Evet tatlim %100 demedi hatta diger doktor kac demisti diye sordu %51 dedim siz yuzde kac diyosunuz diyince guldu nerdeyse eminim erkek goruyorum bende dedi :) emir ayazim geliyo hayirlisiyla insallah teyzesi
Masallah Emir Ayaz'a.Evet tatlim %100 demedi hatta diger doktor kac demisti diye sordu %51 dedim siz yuzde kac diyosunuz diyince guldu nerdeyse eminim erkek goruyorum bende dedi :) emir ayazim geliyo hayirlisiyla insallah teyzesi
Bugün internet alısveris günüydü kızlar, yaptıgım listeden nette buldugum güzel ürünleri sildim attım siparisler verildi :) Philips Avent Yeni Doğan Biberon seti ve Chicco Cantaları en sevdiklerim oldu birde Tiny Love Maymun adası Oyun Halısı siparisi verdim. Cok arastırmıstım, Bu Halı Ödüller almıs ve herkes cok tavsiye etmisti. Erken falan demedim, aldim gitti :)
ben kıyafetlerimizin hicbirini internetten almadım. Benimde kıyafet konusunda takıntım var. Kuması boyası önemli. Kücük büyük boyunuda ona göre ayarlıyorsun zaten. O yüzden bu konuda ben yardımcı olamayacagim maalesef.Harika bir başlık olmuş. Arkadaşlar internetten alıp çok beğendiğiniz kaliteli markalar var mı? Bir sürü alışveriş sitesinde falan baby filan baby adıyla indirimli ve görünüş olarak güzel ürünler yer alıyor. Fakat bence ürünün kalitesini kumaşının dokusunu hissetmeden Bebek kıyafeti almak çok riskli. İsim vererek özellikle memnun kaldığınız veya hiç beğenmediğiniz markaları yazabilir misiniz? Ben mothercare zıbınlarını çok beğendim çünkü yumuşacık ve gerçekten %100 pamuk ama bunun yanında internetten alınmış "locopop" marka ürünler bana sert geldi.
Ben canta sevdalisi bayanlardanım. Bir sürüde canta var dolabımda, begendigimi alırım. Her hamile bana farklı birsey soyledi. Kimisi sırt cantası al, kimisi kücük al, kimisi bohca tarzında olandan al dedi. Hepsinin bebeği farklı, ihtiyacı, beklentisi farklı.. O yüzden bende bu begendiğim cokta pahali olmayan cantayı aldım. Ihtiyacıma göre artık bebeğim dogunca ya degistiririm yada tepe tepe kullanırım. En azından listemden sildimSüper alışveriş olmuş
Ben de biberon setini almayı düşünüyorum.
Çanta olarak bunu beğendim ama mağazada bulamadım galiba internetten söyliycem ben de
Ayrıca galiba uni baby nin öyle bi çantalı seti var onda da çanta var ama küçük
güle güle kullansın Prenses. Cok yakısıcak eminim.Bunlar da civilden
İdilbaby tek geçerim.Harika bir başlık olmuş. Arkadaşlar internetten alıp çok beğendiğiniz kaliteli markalar var mı? Bir sürü alışveriş sitesinde falan baby filan baby adıyla indirimli ve görünüş olarak güzel ürünler yer alıyor. Fakat bence ürünün kalitesini kumaşının dokusunu hissetmeden Bebek kıyafeti almak çok riskli. İsim vererek özellikle memnun kaldığınız veya hiç beğenmediğiniz markaları yazabilir misiniz? Ben mothercare zıbınlarını çok beğendim çünkü yumuşacık ve gerçekten %100 pamuk ama bunun yanında internetten alınmış "locopop" marka ürünler bana sert geldi.