Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Baby nest bu ben de cok begeniyorum. Yatirmak icin kullaniliyor. Bununla yatakta yaninizda yatirabilirsiniz.

Bebek doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı mı??çok araştırdım kimi alınmalı diyor kimi gereksiz. valla kafam çok karıştı ne yapmalıyım?sütüm olursa tabiki de emzirmeyi düşünüyrm
Ya bazen abartıyorlar, evet o an lazım olursa alınamayacak ürünler değilller ayrıca cok pahali ürünlerde değiller. Ben biberonda aldım, bir sürü emzikte aldım, mamada aldım, ne olur ne olmaz. Ben tamamen hazırlıklı olma taraftarıyım. Emmezse emmesin emziği, birine hediye veririm yada atarım çöpe cokmu zor yani emzik alt tarafi. Biberon deseniz 5 tl ye bile var wee markasının kücük. Bir tane alıp atın cantanıza.
2 gün önce bebek görmeye gittim, annenin sütü gelmiyor hastanede, cocuk ac, gayet annenin getirdiği mamayı yapıp biberonla verdiler garip rahatladı uykuya daldı. Lazım olabilir. Olmayadabilir. Karar sizin.

Amin insallah :)
Ben de yaptiricaktim bundan ama sonra 6 fonksiyonlu ana kucagi aldim. Icine minder yaptiricam sadece sert olmasin diye.
Bundan vazgectim simdilik :)
Ana kucağımdaki var benim bu ikinci Bebek olunca çoğu eşyamız daha sıfır kıvamında bunu ilk kez gördüm

BENCE ilk bebekte yaşadıkların unutulmaz oluyor ikinci tecrübe olduğu için çokta bi heyecan olmuyor malesef
Dogrudur canim o acidan.
Sen tecrubelisin yakalamisken sorayim :)
Ben de Avent emzik aldim. Bunlari kullanmadan once kaynatacak miyiz?
Bozulmaz mi kaynatinca? Kuzenim kaynatilmasi gerektigini soyledi ama tereddutte kaldim.

Dogrudur canim o acidan.
Bozulmaz mi kaynatinca? Kuzenim kaynatilmasi gerektigini soyledi ama tereddutte kaldim.
Sterilizasyon makinesi aldiysaniz onda steril edin bence kaynatmayın.

Yok almadim. Ne oldugu hakkinda da bir fikrim yok dogrusu :)))
Heheh. Biberonlari, emzikleri hatta bazı oyuncaklari sterilize etmek icin kücüklü büyüklü makinalar var. Ne kadar ise yarayacak bilmem ama ben emzik kullanırsa cok pimpirikli olacagimdan aldim makinadan. Bakalim:)

Heheh. Biberonlari, emzikleri hatta bazı oyuncaklari sterilize etmek icin kücüklü büyüklü makinalar var. Ne kadar ise yarayacak bilmem ama ben emzik kullanırsa cok pimpirikli olacagimdan aldim makinadan. Bakalim:)

Cok gerekmedikce emzik vermek istemiyorum ben ama ne kadar uygulamaya gecirebilirim bilemiyorum tabi :)

Dogrudur canim o acidan.
Hepsinde kullanım talimatı yazıyor hepsini kaynattım ben. Daha sonra emzik kullanırken arada bir kaynattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…