- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Kızlar annem Bebek yuvası diye bişey yaptırmış kendi arkadaşına . Benim bebişime hediye Doğumdan sonra getirmek için kumaşını falan annem seçmiş şuan elimde benimkinin resmî yok çok hoşuma gitti görünüş olarak. İçinde pike si yastığı ve alt değiştirme bezi ile beraber set. Benim sorum şu bu ne amaçla kullanılıyor . Kullanmak istiyorum ama daha önce kullanan görmedim
Ben de öyle yapayım ozmn.emzik silikon alayım değil mi?
Ya bazen abartıyorlar, evet o an lazım olursa alınamayacak ürünler değilller ayrıca cok pahali ürünlerde değiller. Ben biberonda aldım, bir sürü emzikte aldım, mamada aldım, ne olur ne olmaz. Ben tamamen hazırlıklı olma taraftarıyım. Emmezse emmesin emziği, birine hediye veririm yada atarım çöpe cokmu zor yani emzik alt tarafi. Biberon deseniz 5 tl ye bile var wee markasının kücük. Bir tane alıp atın cantanıza.Bebek doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı mı??çok araştırdım kimi alınmalı diyor kimi gereksiz. valla kafam çok karıştı ne yapmalıyım?sütüm olursa tabiki de emzirmeyi düşünüyrm
Aynen Can'ım inşlh sağlıklıca yatırıp uyutmak nasip olur bize :) hayali bile güzelBaby nest bu ben de cok begeniyorum. Yatirmak icin kullaniliyor. Bununla yatakta yaninizda yatirabilirsiniz.
Aynen Can'ım inşlh sağlıklıca yatırıp uyutmak nasip olur bize :) hayali bile güzel
Aynen Can'ım inşlh sağlıklıca yatırıp uyutmak nasip olur bize :) hayali bile güzel
Ana kucağımdaki var benim bu ikinci Bebek olunca çoğu eşyamız daha sıfır kıvamındaAmin insallah :)
Ben de yaptiricaktim bundan ama sonra 6 fonksiyonlu ana kucagi aldim. Icine minder yaptiricam sadece sert olmasin diye.
Bundan vazgectim simdilik :)
Ana kucağımdaki var benim bu ikinci Bebek olunca çoğu eşyamız daha sıfır kıvamındabunu ilk kez gördüm
BENCE ilk bebekte yaşadıkların unutulmaz oluyor ikinci tecrübe olduğu için çokta bi heyecan olmuyor malesefOh ne guzel.
Biz sifirdan yapiyoruz ilk bebek. Baya ugrastiriciymis :) Ama zevkli.
Dogrudur canim o acidan.BENCE ilk bebekte yaşadıkların unutulmaz oluyor ikinci tecrübe olduğu için çokta bi heyecan olmuyor malesef
Sterilizasyon makinesi aldiysaniz onda steril edin bence kaynatmayın.Dogrudur canim o acidan.
Sen tecrubelisin yakalamisken sorayim :)
Ben de Avent emzik aldim. Bunlari kullanmadan once kaynatacak miyiz?
Bozulmaz mi kaynatinca? Kuzenim kaynatilmasi gerektigini soyledi ama tereddutte kaldim.
Sterilizasyon makinesi aldiysaniz onda steril edin bence kaynatmayın.
Heheh. Biberonlari, emzikleri hatta bazı oyuncaklari sterilize etmek icin kücüklü büyüklü makinalar var. Ne kadar ise yarayacak bilmem ama ben emzik kullanırsa cok pimpirikli olacagimdan aldim makinadan. Bakalim:)Yok almadim. Ne oldugu hakkinda da bir fikrim yok dogrusu :)))
Heheh. Biberonlari, emzikleri hatta bazı oyuncaklari sterilize etmek icin kücüklü büyüklü makinalar var. Ne kadar ise yarayacak bilmem ama ben emzik kullanırsa cok pimpirikli olacagimdan aldim makinadan. Bakalim:)
Insallah her bebis anneleri ne istiyorsa öyle davransin :)))Cok gerekmedikce emzik vermek istemiyorum ben ama ne kadar uygulamaya gecirebilirim bilemiyorum tabi :)
Insallah her bebis anneleri ne istiyorsa öyle davransin :)))
Hepsinde kullanım talimatı yazıyor hepsini kaynattım ben. Daha sonra emzik kullanırken arada bir kaynattımDogrudur canim o acidan.
Sen tecrubelisin yakalamisken sorayim :)
Ben de Avent emzik aldim. Bunlari kullanmadan once kaynatacak miyiz?
Bozulmaz mi kaynatinca? Kuzenim kaynatilmasi gerektigini soyledi ama tereddutte kaldim.
Hepsinde kullanım talimatı yazıyor hepsini kaynattım ben. Daha sonra emzik kullanırken arada bir kaynattım
Kullanma talimatina bakmamistim bir bakayim :)
ben ne yazdığını hatırlamıyorum ama kaynattım emziği demekki kaynat yazıyordu