Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Ben hamile oldugumu öğrendiğimde ilk gittiğim bir kac alısveristen aldıgım ürünler. Bu Sosyal Medyada arkadaslarıma bebeğimin olacagını acıkladıgım fotom idi. :KK36:

Tulumlar; MotherCare, Ebebek, Pamidor, Soo Be, Joker, Chicco, Koton
Oyuncaklar; Chicco, Rossman, Fisher Price, Bebedor, Kanz
Şapka-Eldivenler; Ebebek ve Pamidor
Mont: Soo be
coook sekerler :)

Arabasi, anakucagi, uyku tulumu, banyo havlusu, alt degistirme minderi, yatak takimi ( yastik yuzu, yorgan yuzu, yatagin uc kenari icin minder gibi oluyo ondan) ve battaniyesi bunlar kaba esya biraz kiyafette abim ve annem aldi daha ablamda alicak ben sadece 3 parca aldim simdiye kadar :) alicak sey cokta kizlar boyle basit bi liste yapsak kafa karistirmayan cunku kaba seyler disinda detay cok bende nerden ne alsam nerden baslasam nasil tamamlasam kafa yok bu ara :)
canim o uyku tulumunu vs. nereden aldin? Bende almanyadayim :) daha var alisveris zamanima ama simdiden bi göz gezdiriym dedim

canim o uyku tulumunu vs. nereden aldin? Bende almanyadayim :) daha var alisveris zamanima ama simdiden bi göz gezdiriym dedim
Babyone ve baby walz dada var her bebek magazasinda satiliyor canim ben isvicredeyim burdan bi magazadan aldim.

ne güzel evde köpekte var bebegin bir hayvanla büyümesi bence büyük bir sans :) benimde bebegim insallah annemlerin köpegi ile büyecek
tesekkür ederim. Keske herkes sizin ve beniim gibi olsa, neler duydu bu kulaklar köpeğimiz icin hamile oldugumu öğrendiklerinde. Oda evlat. Kardesi oluyor kuzumun :)

Mrb kizlar bende ikiz annesim ama halla bisey almadim hem erken hemde korkuyorum erken almaya ilk hamileligimi 11 haftasinda kalbi durdugu icin kaybetmisimtim diy 20170321_114741.jpg 20170222_213131.jpg e icimde bi korku var halla ama evde orgu yaptim sizinle paylasmak istedim herkese saglikli dogumlar..

tesekkür ederim. Keske herkes sizin ve beniim gibi olsa, neler duydu bu kulaklar köpeğimiz icin hamile oldugumu öğrendiklerinde. Oda evlat. Kardesi oluyor kuzumun :)
Canım ya sorma benim de kedim var aynen hamile olduğumu duyan herkes "ee kediyi napıcaksın? Ay kediyle bebek aynı evde olmaz." vs. Neler dediler nasıl sinir oldum ya o da benim evladım ki maşallah çok da usludur. Testlerimi yaptırdım, şükür doktorum da kalabilir kedin dedi. Nasıl ayrılırım, aynen kardeşleri olacak benimki abla oluyor:)) Hayvanlarla büyüyen bebeklerin avantajlarını okumalılar bence böyle önyargılı olmadan. Hayırlı doğumlar olsun hepimize:)

Canım ya sorma benim de kedim var aynen hamile olduğumu duyan herkes "ee kediyi napıcaksın? Ay kediyle bebek aynı evde olmaz." vs. Neler dediler nasıl sinir oldum ya o da benim evladım ki maşallah çok da usludur. Testlerimi yaptırdım, şükür doktorum da kalabilir kedin dedi. Nasıl ayrılırım, aynen kardeşleri olacak benimki abla oluyor:)) Hayvanlarla büyüyen bebeklerin avantajlarını okumalılar bence böyle önyargılı olmadan. Hayırlı doğumlar olsun hepimize:)
Kesinlikle katılıyorum. Benim esim veteriner zaten hic sıkıntım olmadı. Test falanda ugrasmadım acıkcası ben,kedi olmadıgı icin. Siz yinede sadece kumuna dikkat edin. ic dis parazitleri zaten yapılıyordur eminim. Bebekleri cok seviyorlar. Bana bebek süt kokuyor sen yokken ısırır köpek dediklerini bile duydum. Ben ısırıcam sonunda cümlesini, kuduz edicem :)))

Kesinlikle katılıyorum. Benim esim veteriner zaten hic sıkıntım olmadı. Test falanda ugrasmadım acıkcası ben,kedi olmadıgı icin. Siz yinede sadece kumuna dikkat edin. ic dis parazitleri zaten yapılıyordur eminim. Bebekleri cok seviyorlar. Bana bebek süt kokuyor sen yokken ısırır köpek dediklerini bile duydum. Ben ısırıcam sonunda cümlesini, kuduz edicem :)))
Ay ne güzel ne mutlu sana maşallah. Evet canım dikkat de ediyorum, aşıları tüm bakımı tam zaten, gözümüz gibi bakıyoruz:)) biz de eşimle hep ikisinin gelecekteki hallerini düşünüp mutlu oluyoruz şimdiden. Tövbe estafurullah ya hele köpekler çok daha duyarlı hayvanlar, şaşırmış bunlar valla hahah ısır canım hakediyolar:)))

Ay ne güzel ne mutlu sana maşallah. Evet canım dikkat de ediyorum, aşıları tüm bakımı tam zaten, gözümüz gibi bakıyoruz:)) biz de eşimle hep ikisinin gelecekteki hallerini düşünüp mutlu oluyoruz şimdiden. Tövbe estafurullah ya hele köpekler çok daha duyarlı hayvanlar, şaşırmış bunlar valla hahah ısır canım hakediyolar:)))
valla ben cok duydum kendi cocuguna eziyet eden ana baba. Ama bir hayvan görmedim ki bir bebeğe saldırıda bulunsun. Insanımız her konuda cahil oldugu icin bu ifadeler onlar icin normal ne yazık ki. Hayvan sevgisini cocuklarına aldıkları kücük fanustaki japon balıgından yada kafeste kapatılan muhabbet kuslarından ibaret sanıyorlar. Birde böyle bakmaları yokmu ayy bebek varsa verin falan diye. Birini bir gün cidden dövebilirim. Cok asiri sinirleniyorum. :)

Kızlar benim kuzenimin eşi de veteriner, kızcağızın hamileykrn kanında hayvanlardan geçen bi mikrop bulundu tedavi gördü bayaa bi süre haberiniz olsun.. Evdeki aşılı hayvandan bişi olmaz tabii o ayrı

Kızlar benim kuzenimin eşi de veteriner, kızcağızın hamileykrn kanında hayvanlardan geçen bi mikrop bulundu tedavi gördü bayaa bi süre haberiniz olsun.. Evdeki aşılı hayvandan bişi olmaz tabii o ayrı
Sorma ben de kedilerle çok haşırneşirdim hamileliğimden önce,,doktorum kumu,toprağı konusunda ciddi uyardı,ben de vazgeçtim tüylü tombul kedi görünce dişlerimi sıkıyorum:))

3lu set olarak(sampuan kutulu giderli kuvet+kova+masraba) 21 lira ve pp değeri 5 yani en zararsiz plastik tavsiye ederim içinde yüz rakami olan markette. Bugün geldi.

Eklentiler

• IMG-20170406-WA0008.jpg
    IMG-20170406-WA0008.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar nbb emzirme sütyeni çıkarmış. Harika bişey süngerli balenli . Mutlaka almalısınız. Ben ilk bebeğimin zamanında ara tara bulamamıştım. 35 liraya aldım kaliteli çok güzel dik tutuyor gögüsleri

X