bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evleniriz diyen adam kürtaj parasına gelince ortaklaşa ödüyor. Aman iyice sarıl sevgiline, sakın bırakma. Sana sevgisi değil saygısı bile olmayan adamı kendine kurtarıcı yap.

Ay bir de hocası mı?
Hangi üniversite ise söylesin, çoluğu çocuğu yollamayalım.
Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyo

Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim

Hangi dunya? Nasil bir dunyan var senin? Anan baban yok mu senin hic mi onlara acimiyorsun? Bu adam baska sevgili yapmis diye gelip buraya yazan sendin. Senin kendine saygin yok sorunun bu. Insan 20 yasinda 40 yasinda adamla sevgili olmayi kendine hakaret sayar ama senin dunyan olmus.

Hala aklamaya çalışıyorsun ya su dedeyi, ne alaka tıp fakültesinde evlenenler var, sana kürtaj paranı bile ödettirmiş biraz gözlerini açar mısın? Millet ne zor cocuk sahibi oluyor sen durduk yere bi dayı yüzünden sağlam bebeğini kıtır kıtır kestirmişsin ( böyle yazıyorum ki kendine gel ne yaptığının farkında ol )

Sana erkek mi yok ya neden 20 yaşında pedofili dedeylesin, bi terapi Al lütfen bu sen değilsin numaranı değiştir eğer kurtulamıyorsan

Keşke ailenin numarası bende olsa arasam seni kurtarsalar bu ağır manipüleci dededen,

İnsan kendine yaptığını 40 kişi gelse yapamaz dedikleri olay valla

40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?

Eski konularında, "sen ne yapıyorsun" denildi. Adamla 18 yaşında üniversiteye gittiğinde tanışmış. Adam aynı üniversite, farklı bölümdeki bir akademisyen.

Tıp fakültesi kızlarını asistanlar, hocalar, başka fakülte hocaları havada kapmaya çalışır. Kaç tane staj yaparken yemeğe davet edilen, ameliyatlara vakalara özel çağırılan kız gördüm. Birisi sadece ileriki yaşlarda adamla evlendi adam kraliçe gibi davrandı kıza. Kendi kariyerini adam bir tarafa koydu ve kızı savundu.

Evli kart zampara kaç tane hoca kaç tane öğrenci ile beraber, başarılı olabilenleri adamların ikinci üçüncü karısı oluyor, üniversitede kadroya geçiyorlar ama ben ilk defa hoca olan bir adamın beraber olduğu kızdan para aldığını gördüm.

Sanırım hepimize kızıyorsun ve hemen ahlak bekçiliği yapıyoruz diye hemen bariyer koyuyorsun ama okuyunca hepimiz üzüntüden delirdik .

Bir insan kendini ancak bu kadar baltalayabilir. Sen kendi kendine atan, kesen tipleri gördün mü? Biz senin yazdıklarını okuyunca bunları görüyoruz

Son düzenleme:
Eski konularında, "sen ne yapıyorsun" denildi. Adamla 18 yaşında üniversiteye gittiğinde tanışmış. Adam aynı üniversite, farklı bölümdeki bir akademisyen.
Herif net pedofili bir de kendi düşüncelerini konu sahibine sanki onun düşünceleriymiş gibi empoze ediyor, kızı istismar ediyor sapık

Hergun daha nasıl iğrenç bişey görebilirim diyorum, hergun daha igrencini görüyorum.
Vallahi tebrikler ya.
İnsanlar size kızmış, yalvarmış, uyarmış ayrıl demiş gitmiş hamile kalmış kürtaj olmuşsunuz.
Ne istiyorsunuz ?
Hakaret duymak hoşunuza mi gidiyor ya.
Kim size böyle bı konuda destek çıkar ?
Gidin bı psikolojik tedavi görün bence.
Hergun bıktık sizin gibilerden.

çok üzüldüm halinize. umarım en en en kısa sürede bu kişiden uzaklaşır, düzgün, sizi gerçekten seven ve değer veren, sizin de bağımlı hissettiğiniz değil de hakkaten severek ve yanında keyif alarak vakit geçireceğiniz kendi jenerasyonunuzdan biriyle bir sevgililik hayatınız olur.

üniversitede hocalardan hoşlanma, çok yakışıklı, çok sempatik konuşmaları olur arkadaşlar arasında ama gidip bir de sevgili olmak. arkadaşlar o kadar haklı ki yukarıda yazdıkları yorumlarında. siz gitseniz onun kabul etmemesi lazım. hiç iyi niyetli değil.

psikolojinizi sürekli onu görerek düzeltemezsiniz.
ayrılın, terapi alın, o şekilde düzeltebilirsiniz bu durumu.
bunlara sebep olan kişiyle kalarak ancak ona olan bağımlılığınızı arttırıp, kendi özgüveninizi paramparça etmeye devam edersiniz.

edit: imla hatası düzeltme*

Bu adama yaş shaming'i yapıldıkça gülesim geliyor

Herif net pedofili bir de kendi düşüncelerini konu sahibine sanki onun düşünceleriymiş gibi empoze ediyor, kızı istismar ediyor sapık

Pedofili demek için yaş skalası uygun değil bu tabire. Ama böyle akademisyenler var. 20l i yaşlardaki kızlarla sevgili olanlar

Lütfen kendini sev. Hayatının en güzel zamanlarındasın, üst alt sınıflardan, asistanlardan veya kendi sınıfından çok düzgün insanlar karşına çıkabilir. Gerçekten karşıdakinin üstüne titreyen, onu şefkatle seven, koruyan birileri ile tanışacaksın. Lütfen bu adamın daha fazla buna engel olmasına izin verme.

Bu adama yaş shaming'i yapıldıkça gülesin geliyor

Yaşına uygun davransa yapılmaz :)

40 yaşında ama sanki 20 yaşında gibi davranıyor, Yarı yaşındaki kadını hamile bırakıp ( ki çocuğu varmış bilmesi gerekiyor ) kürtaj parasını öğrenci olan kıza iteliyor kendi çalışırken neymiş araba almış mışşş ay g. tm

Evleniriz gibisinden konuşmuşmuş da fln külliyen yalan erkek adam net olur evleniyoruz der konu sahibi de bunları yiyor,

Sonra normalde kız aşkından ölse olmaz sen küçük ve öğrencisin farklı yollardayız demeli, demiyor keyfi yolunda aşkı sonunda dayı

Yoksa 40 yaşlı bir yaş değil ama 40 yaş olgunluğundaysan

İki toy sanmıştım. Üzgünüm ama üniversitede 40 yaşında adamlarla takılan kızlar paralarını yemek için takılıyor adamın ihtiyacını görüyor kendisininde maddi ihtiyaçlarını görüyor zaten duygusal ihtiyacını 40 yaşındaki adamla gideremez. Yok mu 20 yaş farkla evlenenler var ama onlar sevgililik dönemini uzatmıyor gerçekten evlenmek istiyorlarsa çünkü adamın zaten kurulu bir düzeni oluyor ve geç kalmak istemiyor yuvayı kurmak için.
Siz ise ne ilk söylediğim kısımdasınız nede ikinci. Kendinizi kullandırtıyorsunuz akademisyen bir adamın araba dahi alsa kenarda birikmiş üç kuruşu vardır. Bu adam sizin dünyanız olamaz yapmayın Allah aşkına gelecek kuramayacağınız adamla neden gençliğinizi zedeliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…