- 29 Mayıs 2021
- 13.121
- 85.089
- 36
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Evleniriz diyen adam kürtaj parasına gelince ortaklaşa ödüyor. Aman iyice sarıl sevgiline, sakın bırakma. Sana sevgisi değil saygısı bile olmayan adamı kendine kurtarıcı yap.O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu ama ailem benim okulumun yılları kariyer vs dusununce imkansiz ve öyle olmasa bile bu sorumlulugu alacak şeyde degilim normal olarak (evet yapmamam da lazımdı o ayrı) ben direk imkansız olduğunu söyledim o zaman ne yapacağız dedi vs vs yani direk duyar duymaz gidip aldiralim koş olmadı ama haklisin onun disinda
Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyoAy bir de hocası mı?
Hangi üniversite ise söylesin, çoluğu çocuğu yollamayalım.
Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim
O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu ama ailem benim okulumun yılları kariyer vs dusununce imkansiz ve öyle olmasa bile bu sorumlulugu alacak şeyde degilim normal olarak (evet yapmamam da lazımdı o ayrı) ben direk imkansız olduğunu söyledim o zaman ne yapacağız dedi vs vs yani direk duyar duymaz gidip aldiralim koş olmadı ama haklisin onun disinda
40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?
Herif net pedofili bir de kendi düşüncelerini konu sahibine sanki onun düşünceleriymiş gibi empoze ediyor, kızı istismar ediyor sapıkEski konularında, "sen ne yapıyorsun" denildi. Adamla 18 yaşında üniversiteye gittiğinde tanışmış. Adam aynı üniversite, farklı bölümdeki bir akademisyen.
Herif net pedofili bir de kendi düşüncelerini konu sahibine sanki onun düşünceleriymiş gibi empoze ediyor, kızı istismar ediyor sapık
Bu adama yaş shaming'i yapıldıkça gülesim geliyorSevgiliniz de 20 yaşında olsa yapmışsınız bi cahillik çocuklar derdim de 40 yaşındaki dayı da bi zahmet korumayı bilsin, baktı bebek var evlenelim desin, bir de hala evleniriz diyor araba yenilemiş korumayı bilmeyen amca
Çok safsın konu sahibi bi dayı için yavrunu aldırmışsın hala devam ediyorsun bırak gitsin soğumuşsun tam soğu
Herif net pedofili bir de kendi düşüncelerini konu sahibine sanki onun düşünceleriymiş gibi empoze ediyor, kızı istismar ediyor sapık
21 yaşında kızım var 29 yasinda sevgilisinle yaşlarindan dolayi anlasamayıp ayrıldilar20 yasında kız kardesim var 40 yasında kart zamparayla dusunemiyorum cok sinirlendim.
Bu adama yaş shaming'i yapıldıkça gülesin geliyor