- 29 Mayıs 2021
- 13.121
- 85.089
- 36
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedikNedense bu hikayelerde kalip bir cumle var "korundugumuz halde oldu".. vay be demekten kendimi alamıyorum herseyide gectik kürtaj sureci adamin destek olmayisi ama hakli sonucta kendine araba almis niye sana para ayirsin seninle isi 2 dk zevk yasiyo geciyo sende daha kullandir kendini yazik
Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdı e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim vs. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl ağlayacağım bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Tıp fakultesi 2.sinifi bitirdim.
Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş.
Heh hakikaten süper korunmuşsunuz.gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik
Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizimO adamdan ayril ve hayatina devam et, evet hata yapmışsın ama sacma düşüncelerle hayatini daha da karartmaya and icme.
gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik
Tabi tabi kesin ayrılırsınEvet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim
Bunu koyu ile belirtmek ve gözüne sokmak istedim daha babandan annenden öğrenim görebilmek, hayatını onlardan bir adım daha önde olmak için para alıyorsun. Ailen Allah bilir ne hayaller ile yetiştirdi ama sen gidip babanla yaşıt hala ergen kafasında nerdeyse pedofil bir adamla beraber olup kendini kullandırıyorsun.Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken
Klasik üniversitede öğrencisine hallenen öğretmen vakası. Etrafı öğrenci kızlarla dolu olduğu için cazibelerine kapılıyor böyle kart horozlar40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?
Dediklerinizin hepsini biliyorum tıp fakültesi öğrencisiyim ama uygularken öyle olmadı işte böyle olacağını bilsek yapar miydim? Aylardır kavgaliyiz bir anda gelisince saniyelik bir şeydi bu kadar tesadüflerin üst üste gelmesi nasıl oldu bilmiyorumHeh hakikaten süper korunmuşsunuz.
Kondom penis vajinaya girmeden evvel takılır. Hadi bunu sen bilmiyorsun diyelim, 40 yaşındaki amca da mı bilmiyor?
Bazı aylarda çift yumurtlama olabilir ya da yumurtlama gününüz hesapladığınızla aynı olmayabilir.
Üreme hakkında bilginiz olmadan ya da bildiklerinizi umursamadan sevişirseniz tabi gebe kalırsınız.
Ay bir de hocası mı?Klasik üniversitede öğrencisine hallenen öğretmen vakası. Etrafı öğrenci kızlarla dolu olduğu için cazibelerine kapılıyor böyle kart horozlar
Kendi hocası değilmiş ama aynı üniversite başka fakülteAy bir de hocası mı?
Hangi üniversite ise söylesin, çoluğu çocuğu yollamayalım.
O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu ama ailem benim okulumun yılları kariyer vs dusununce imkansiz ve öyle olmasa bile bu sorumlulugu alacak şeyde degilim normal olarak (evet yapmamam da lazımdı o ayrı) ben direk imkansız olduğunu söyledim o zaman ne yapacağız dedi vs vs yani direk duyar duymaz gidip aldiralim koş olmadı ama haklisin onun disindaSevgiliniz de 20 yaşında olsa yapmışsınız bi cahillik çocuklar derdim de 40 yaşındaki dayı da bi zahmet korumayı bilsin, baktı bebek var evlenelim desin, bir de hala evleniriz diyor araba yenilemiş korumayı bilmeyen amca
Çok safsın konu sahibi bi dayı için yavrunu aldırmışsın hala devam ediyorsun bırak gitsin soğumuşsun tam soğu
Yavrum evladım, teorik bilgin var, pratikte de işlerin "böyle" olacağını nasıl hesaplayamadın? İnsan üremesi için şartlar belli yani, açık açık anlatayım mı?Dediklerinizin hepsini biliyorum tıp fakültesi öğrencisiyim ama uygularken öyle olmadı işte böyle olacağını bilsek yapar miydim? Aylardır kavgaliyiz bir anda gelisince saniyelik bir şeydi bu kadar tesadüflerin üst üste gelmesi nasıl oldu bilmiyorum