bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pedofili demek için yaş skalası uygun değil bu tabire. Ama böyle akademisyenler var. 20l i yaşlardaki kızlarla sevgili olanlar

18 yaşındaki kızla 38 yaşındaki erkeğin ilişkisi pedofilidir, bir yaşla pedofili kaybedilmez, herif sapık dümdüzzzz , kızı da çeşitli manipülelerle yalnızlaştırıp istismar ediyor umarım konu sahibi gerçeği anlar da basar tekmeyi bu sapığa

Ay doldum tasicam ya.
Daha bugün kalbini duydum çocuğumun.
O 3 saniye duyana kadar beyin kanamasi geçiriyordum stresten ya.
Yok kalbi durcak mi yok ikili testi nasıl çıkacak Yok erken doğum olmasın Allah evladima bağışlasın diye zaten anksiyete panik atakla yasiyorum.
Anne olmak böyle bişey değil ya.
Her zaman evlat hasretiyle yanan insanlara üzülüyorum.
Sizin gibilerin ürüme sistemi su evlat diye yanan erkek kadınlara verilse diye.
Yazıklar olsun ya.
5 sene korundum bı kere ihtimalim olmadı sizde nasıl oluyor bu kendi aranızda korunurken hamile kalmaya ?
İçime bosalmayinca hamile kalmam diye düşünüp önlem almayacak kadar cahilsiniz.
Sevişmeye gelince her boku biliyorsunuz.
Korunmayı mi bilmiyosunuz ?
20 yaşında 40 yaşında adamla seviscek aklın varda bı hap kullanip adama önlem al diyecek zekan mi yok ?
Her boku yiyip burda ağlanıyorsunuz.
Gidip tüplerinizi bağlatin ne bok yerseniz yiyin.
Korunun ne bok yerseniz yiyin Allah Allah.
Siz anne olmayı ebeveyn olmayı asla haketmiyorsunuz.
İstediğiniz bu mu ?
İstersem banlanayim bıktım be.
Kimse anne olmak zorunda değil, ama siz kadınların doğal kürtaj hakkına bile haksızlık ediyorsunuz bu salakliklarinizla.
Kürtaj olmuş olabilirsiniz herkesin sizi tebrik etmesi mi bekliyorsunuz ?
Psikojim bozuldu, ay çok kötüyüm bize ne ya ? Hayatı kendinizden 20 yaş büyük adamla yaşayan siz, sömürülen siz, adama para yediren siz,sürekli adamla ilgili aglanip aglanip barışan siz, yetmiyor yaptığınız işin sorumluluğunu alamayan siz, kürtaj olan siz. bizden ne bekliyorsunuz ?
Karşınızdaki adam Kürtaj parası bulamıyor siz olayı romantik şekilde ikimizde ölüden farksız olur diye yazıyorsunuz
Sizinle gelecek planı olmayıp sizi sürekli oyalan biri ne sizi ne geleceğinizi ne bedeninizi ne kadinliginizi ne anneliğinizi hiç bı bokunuzu tanımaz ve saygı duymaz.
Ayrılmayın zamp gibi o adama yapışın her kendi aranızda korunmanizda kliniklerde ağlayın layık olduğunuz bu.
Sizin bu kafayla hakettiginiz "bı kere geldiğiniz hayatta" böyle degersizlestirilmek.
İyi günler.

40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?
Konu sahibi akıl verenleri dinleyen biri olsa buradakileri dinlerdi. İki ağlayacak içini dökecek sonra devam edecek. Adam seni istemiyorum artık diyene kadar da ayrılmaz ondan. Allah akıl fikir versin.

Koskoca adam araba aldım bahanesiyle öğrenci kıza itelemiş bütün borcu. Napıp edip bulamıyor sanki bir şekilde kız da araba aldığı için diye gayet normal bir olaymış gibi haklı çıkarmış adamı

Ayrılacakmış ama şuan psikolojisi bozuk olduğu için ona ihtiyacı varmış, ertelemiş ayrılmayı o yüzden:)))

Simdi biz boyle yaziyoruz konu sahibi kendince diyor ki bunlarin yasi benden buyuk, ask, sevgi nedir bunlar bilmiyor, beni anlamiyorlar diye dusunuyor. Hepimiz 20 yasinda olduk, hepimiz asik olduk ama burnumuz yere dusse almazdik, havamiz 1500 du. 40 yasinda adam yaklasmaya bile cesaret edemezdi.

Yaptığınız büyük bir suç tabiki cinayetten farksız ama arrik yapacak bişey yok olmuş bitmiş bol Tevbe edeceksiniz af diliceksiniz Allah'tan. Bu sizin sınavınızdi malasef sınavdan gecemediniz artık önünüze bakın umarım herşey güzel olur

E bu adamın zaten çocuğu varmış. Bir de sizi baya maniple etmiş bu adam. Üniv yeni başlayan birini kaç yaşında olduğu bellidir. 25 - 26 diye düşünmesi tamamen sizi kandırmaya çalışması

Ay bırak ya 30 yaşındayım, ben yanaşmam 40 yaşa. Yaşıtlarımın suyu mu çıktı?
Yaşlı erkek ha bire övülüp duruluyor. Katılmıyorum valla, genci iyidir.

Üniversitelerde böyle acayip manipüleci pedofili akademisyen dayılar var, kızları istismar ediyorlar, çok duydum gördüm aman dikkat hanımlar kızlarınıza sahip çıkın
Bir hocamız yine bu yaşlardan ayrılıp bizim dönemden bir kızla evlendi....
Bir tanesi de yüksek lisans öğrencisini taciz etmişti, istifa ettirildi. Adamın üzerine çalıştığı konular da taciz üzerine... Olay resmen örtbas edildi. Kız öğrenci akademiyi bıraktı. MEB' e geçti.

Sen de haklısın valla o konuda.

Bencede ortada bir istismar durumu var, ama konu sahibi bunu hala ask ve sevgi zannediyor

Başına gelmediyse nereden düşünecek o kadarını canım.partneri dışarı boşalarak yıllarca hamilelik yaşamayan çiftler var.erkekler nereden bilsin o kadar hassaslığını, ayrıntısını.kadından kadına dünya kadar fark var.bir böylesi var bir de yıllarca korunmadan olmayanı var.bu kadar korkuya sevişme mi kalır? Anlatılan doğruysa bu kadarı da gerçekten kader yani.bu arada konu sahibinin maşallahı var.çok.sağlıklı bir kadın.ama böyleleri de doğru dürüst partner bulamıyor işte sevişecek.

Ahh Her naneyi yemeden önce bunları düşünseniz keşke , daha 20 yaşındasın bu ne acele ..

İşte herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor. Öyle bir geliyor ki, şaşırır kalırsın.
Her ihtimali bizzat düşünmek lazım, o yüzdeler seni kurtarmayabilir. Al bak şak diye oluvermiş.
Demek ki neymiş, kondom yanlış kullanılırsa gebe kalınabiliyormuş. Boşalma olmaksızın sperm salınımı mümkünmüş.
Hadi bakalım alalım bu bilgiyi, ne yaparsak yapalım.

Ay bırak ya 30 yaşındayım, ben yanaşmam 40 yaşa. Yaşıtlarımın suyu mu çıktı?
Yaşlı erkek ha bire övülüp duruluyor. Katılmıyorum valla, genci iyidir.
Bencede genç iyidir dip diri düşünsene 20 lik çıtırsın gidip 40 lık pörsük heriften hoşlanıyorsun. Ah ah söylencek çok seyler varama bu gençlik öyle gözleri kör öyle dik başlılarki asla ne söyleneni ne tavsiyeyi dinliyolar.

Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…