- 25 Nisan 2018
- 3.963
- 7.854
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Pedofili demek için yaş skalası uygun değil bu tabire. Ama böyle akademisyenler var. 20l i yaşlardaki kızlarla sevgili olanlar
Konu sahibi akıl verenleri dinleyen biri olsa buradakileri dinlerdi. İki ağlayacak içini dökecek sonra devam edecek. Adam seni istemiyorum artık diyene kadar da ayrılmaz ondan. Allah akıl fikir versin.40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?
Koskoca adam araba aldım bahanesiyle öğrenci kıza itelemiş bütün borcu. Napıp edip bulamıyor sanki bir şekilde kız da araba aldığı için diye gayet normal bir olaymış gibi haklı çıkarmış adamıYaşına uygun davransa yapılmaz :)
40 yaşında ama sanki 20 yaşında gibi davranıyor, Yarı yaşındaki kadını hamile bırakıp ( ki çocuğu varmış bilmesi gerekiyor ) kürtaj parasını öğrenci olan kıza iteliyor kendi çalışırken neymiş araba almış mışşş ay g. tm
Evleniriz gibisinden konuşmuşmuş da fln külliyen yalan erkek adam net olur evleniyoruz der konu sahibi de bunları yiyor,
Sonra normalde kız aşkından ölse olmaz sen küçük ve öğrencisin farklı yollardayız demeli, demiyor keyfi yolunda aşkı sonunda dayı
Yoksa 40 yaşlı bir yaş değil ama 40 yaş olgunluğundaysan
Ayrılacakmış ama şuan psikolojisi bozuk olduğu için ona ihtiyacı varmış, ertelemiş ayrılmayı o yüzden:)))20 yaşındasın sevgilin 40 , iki senedir birliktesiniz kürtaj olmanı gerektirecek bir hata yaptı ve kürtaj parasını sana ödetti sonra ilişki devam ediyor pardon ilişki dedim aslında serengetti düzlüğündeki ‘av ve avcı’’ ilişkisi bu bil bakalım av kim?
Lütfen kendini sev. Hayatının en güzel zamanlarındasın, üst alt sınıflardan, asistanlardan veya kendi sınıfından çok düzgün insanlar karşına çıkabilir. Gerçekten karşıdakinin üstüne titreyen, onu şefkatle seven, koruyan birileri ile tanışacaksın. Lütfen bu adamın daha fazla buna engel olmasına izin verme.
Yaptığınız büyük bir suç tabiki cinayetten farksız ama arrik yapacak bişey yok olmuş bitmiş bol Tevbe edeceksiniz af diliceksiniz Allah'tan. Bu sizin sınavınızdi malasef sınavdan gecemediniz artık önünüze bakın umarım herşey güzel olurHamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Hayır 20 yasindayim, yeni üye oldum yanlış seçmiş olabilirim. 18 yaşıma girdikten sonraki ay üniversiteye başladım ve orada tanıştık. Ama yaşı gerçekten benden baya büyük ve kendisi de baya bitirmeye kendini frenlemeye çalıştı başlarda ama beceremedik karşı koyamadik malesrf. Bu tarafı da kafamı çok kurcalıyor. Zaten kendi içimde evliliğe gitmediğinin kesin olarak fakrindaydim ama nasıl bitireceğimi bilemiyorum çünkü çok değerli bir yandan hala benim için ve çok seviyorum
Tıp fakultesi 2.sinifi bitirdim. Sevgilim de üniversite okudaugum şehirde tanıştım. Soruda da belirtmiştim 2 ay ayrı kalmak zorundayız diye o da yaz tatilinde ailemin yanına gelmemden dolayı. Normalde de yaşımdan olgun bir insanım yani o da ilk gördüğünde 25-26 tahmin etmiş ve birkaç hafta görüştükten sonra kimlik muhabbeti yaptik felan yaşımı söyledim şok olmuştu baya vicdanen kötü hissetmişti fark ettim. Öyle yani yalan söyleyecek durumda değilim şuan. Konu hakkında yorumun nedir nasıl bitirebilirim veya ne yapayım(
Ay bırak ya 30 yaşındayım, ben yanaşmam 40 yaşa.Simdi biz boyle yaziyoruz konu sahibi kendince diyor ki bunlarin yasi benden buyuk, ask, sevgi nedir bunlar bilmiyor, beni anlamiyorlar diye dusunuyor. Hepimiz 20 yasinda olduk, hepimiz asik olduk ama burnumuz yere dusse almazdik, havamiz 1500 du. 40 yasinda adam yaklasmaya bile cesaret edemezdi.
Bir hocamız yine bu yaşlardan ayrılıp bizim dönemden bir kızla evlendi....Üniversitelerde böyle acayip manipüleci pedofili akademisyen dayılar var, kızları istismar ediyorlar, çok duydum gördüm aman dikkat hanımlar kızlarınıza sahip çıkın️
Sen de haklısın valla o konuda.gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik
18 yaşındaki kızla 38 yaşındaki erkeğin ilişkisi pedofilidir, bir yaşla pedofili kaybedilmez, herif sapık dümdüzzzz , kızı da çeşitli manipülelerle yalnızlaştırıp istismar ediyor umarım konu sahibi gerçeği anlar da basar tekmeyi bu sapığa
Başına gelmediyse nereden düşünecek o kadarını canım.partneri dışarı boşalarak yıllarca hamilelik yaşamayan çiftler var.erkekler nereden bilsin o kadar hassaslığını, ayrıntısını.kadından kadına dünya kadar fark var.bir böylesi var bir de yıllarca korunmadan olmayanı var.bu kadar korkuya sevişme mi kalır? Anlatılan doğruysa bu kadarı da gerçekten kader yani.bu arada konu sahibinin maşallahı var.çok.sağlıklı bir kadın.ama böyleleri de doğru dürüst partner bulamıyor işte sevişecek.Heh hakikaten süper korunmuşsunuz.
Kondom, penis vajinaya girmeden evvel takılır. Hadi bunu sen bilmiyorsun diyelim, 40 yaşındaki amca da mı bilmiyor?
Bazı aylarda çift yumurtlama olabilir ya da yumurtlama gününüz hesapladığınızla aynı olmayabilir.
Üreme hakkında bilginiz olmadan ya da bildiklerinizi umursamadan sevişirseniz tabi gebe kalırsınız.
Ahh Her naneyi yemeden önce bunları düşünseniz keşke , daha 20 yaşındasın bu ne acele ..Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
İşte herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor. Öyle bir geliyor ki, şaşırır kalırsın.Başına gelmediyse nereden düşünecek o kadarını canım.partneri dışarı boşalarak yıllarca hamilelik yaşamayan çiftler var.erkekler nereden bilsin o kadar hassaslığını, ayrıntısını.kadından kadına dünya kadar fark var.bir böylesi var bir de yıllarca korunmadan olmayanı var.bu kadar korkuya sevişme mi kalır? Anlatılan doğruysa bu kadarı da gerçektrm kader yani.
Bencede genç iyidir dip diriAy bırak ya 30 yaşındayım, ben yanaşmam 40 yaşa.Yaşıtlarımın suyu mu çıktı?
Yaşlı erkek ha bire övülüp duruluyor. Katılmıyorum valla, genci iyidir.
Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayinaBaşına gelmediyse nereden düşünecek o kadarını canım.partneri dışarı boşalarak yıllarca hamilelik yaşamayan çiftler var.erkekler nereden bilsin o kadar hassaslığını, ayrıntısını.kadından kadına dünya kadar fark var.bir böylesi var bir de yıllarca korunmadan olmayanı var.bu kadar korkuya sevişme mi kalır? Anlatılan doğruysa bu kadarı da gerçekten kader yani.bu arada konu sahibinin maşallahı var.çok.sağlıklı bir kadın.ama böyleleri de doğru dürüst partner bulamıyor işte sevişecek.