Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken
Bunu koyu ile belirtmek ve gözüne sokmak istedim daha babandan annenden öğrenim görebilmek, hayatını onlardan bir adım daha önde olmak için para alıyorsun. Ailen Allah bilir ne hayaller ile yetiştirdi ama sen gidip babanla yaşıt hala ergen kafasında nerdeyse pedofil bir adamla beraber olup kendini kullandırıyorsun.
Adamın o kadar umrunda değilsin ki senin babandan para alıyor. Senin paran ailenin parası ve bu adamda zerre gurur, onur, şahsiyet yok hala yeni araba, genç kızlarla yatıp kalkma derdinde. Seninle bir iki evlenme mevzusu atıp kullanabildiği kadar devam edecek.
Böyle tipler araba alırken bile kaç kız götürürüm diye hesap eder. Kendine güvenin, saygın yok ve adam da seni kandırıp vücudunu, ailenin parasını kullanıyor.
Sen acı çekiyorsun o orada hala ileride çocuk sahibi olmaktan bahşediyor. Kürtaj için olsa olsa 10.000 olur insan birinden borç alır veya yemez içmez maaşını yatırır o paranın yarısını bile senden alıyor.
E be kızım. Bu adama böyle yüz verirsen senden aldığı gazla başka kızları da kullanacağını akıl etmez misin?
Sana adam yaptığı tuvalet kadar değer vermiyor. Anla sen onun için bir metasın. Bir eşyasın.
Birine ihtiyacın yok. Ailenden hiç mi sevgi görmedin? Senin adamdan tiksinmem lazım şu amnkötüyüm ona ihtiyacım var ne demek?
Şu an kötüyüm bunlar benim başıma bu adam ve benim yüzümden geldi. Katil oldum. Orada rahmim delinebilirdi, ölebilirdim, daha geç farkedilse doğurmak zorunda kalırdım. Adam beni gt gibi bıraktı hiç destek olmadı. Sorumluluğunu da almadı bir daha görmek istemiyorum demen lazım