bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense bu hikayelerde kalip bir cumle var "korundugumuz halde oldu".. vay be demekten kendimi alamıyorum herseyide gectik kürtaj sureci adamin destek olmayisi ama hakli sonucta kendine araba almis niye sana para ayirsin seninle isi 2 dk zevk yasiyo geciyo sende daha kullandir kendini yazik 🤔🙄
gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdı e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim vs. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl ağlayacağım bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum

Tıp fakultesi 2.sinifi bitirdim.

20 yaşında tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisi genç bir kadınsınız. 2 yıldır aktif cinsel hayatınızın olduğu bir ilişkiniz mevcut. Sevgiliniz 40 yaşında ve 1 çocuk babası.

Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş.

Siz mevcut tıp fakültesi bilgilerinize, adamsa kişisel deneyimlerine rağmen "nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş." diyorsunuz , öyle mi.

Umarım tekrar böyle bir durum yaşamazsınız.

gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik
Heh hakikaten süper korunmuşsunuz.
Kondom, penis vajinaya girmeden evvel takılır. Hadi bunu sen bilmiyorsun diyelim, 40 yaşındaki amca da mı bilmiyor?
Bazı aylarda çift yumurtlama olabilir ya da yumurtlama gününüz hesapladığınızla aynı olmayabilir.
Üreme hakkında bilginiz olmadan ya da bildiklerinizi umursamadan sevişirseniz tabi gebe kalırsınız. :olamaz:

Sevgiliniz de 20 yaşında olsa yapmışsınız bi cahillik çocuklar derdim de 40 yaşındaki dayı da bi zahmet korumayı bilsin, baktı bebek var evlenelim desin, bir de hala evleniriz diyor araba yenilemiş korumayı bilmeyen amca 🥸

Çok safsın konu sahibi bi dayı için yavrunu aldırmışsın hala devam ediyorsun bırak gitsin soğumuşsun tam soğu

O adamdan ayril ve hayatina devam et, evet hata yapmışsın ama sacma düşüncelerle hayatini daha da karartmaya and icme.
Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim

Kondom iliskinin en basinda takilir. Konuyu universite ogrencisi 20li yaslarin basinda iki genc diye okudum, yorumlarda 40 yasindaki sevgiliyi gorunce sok oldum.

Lutfen sen korun ve ciddi bir bicimde korun iliskiye devam edeceksen. Adam guvenilir gelmedi bana. Cok yipranirsin diger turlu.

Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken
Bunu koyu ile belirtmek ve gözüne sokmak istedim daha babandan annenden öğrenim görebilmek, hayatını onlardan bir adım daha önde olmak için para alıyorsun. Ailen Allah bilir ne hayaller ile yetiştirdi ama sen gidip babanla yaşıt hala ergen kafasında nerdeyse pedofil bir adamla beraber olup kendini kullandırıyorsun.

Adamın o kadar umrunda değilsin ki senin babandan para alıyor. Senin paran ailenin parası ve bu adamda zerre gurur, onur, şahsiyet yok hala yeni araba, genç kızlarla yatıp kalkma derdinde. Seninle bir iki evlenme mevzusu atıp kullanabildiği kadar devam edecek.

Böyle tipler araba alırken bile kaç kız götürürüm diye hesap eder. Kendine güvenin, saygın yok ve adam da seni kandırıp vücudunu, ailenin parasını kullanıyor.

Sen acı çekiyorsun o orada hala ileride çocuk sahibi olmaktan bahşediyor. Kürtaj için olsa olsa 10.000 olur insan birinden borç alır veya yemez içmez maaşını yatırır o paranın yarısını bile senden alıyor.

E be kızım. Bu adama böyle yüz verirsen senden aldığı gazla başka kızları da kullanacağını akıl etmez misin?

Sana adam yaptığı tuvalet kadar değer vermiyor. Anla sen onun için bir metasın. Bir eşyasın.

Birine ihtiyacın yok. Ailenden hiç mi sevgi görmedin? Senin adamdan tiksinmem lazım şu amnkötüyüm ona ihtiyacım var ne demek?

Şu an kötüyüm bunlar benim başıma bu adam ve benim yüzümden geldi. Katil oldum. Orada rahmim delinebilirdi, ölebilirdim, daha geç farkedilse doğurmak zorunda kalırdım. Adam beni gt gibi bıraktı hiç destek olmadı. Sorumluluğunu da almadı bir daha görmek istemiyorum demen lazım

40 yaşındaki eşşek kadar bir adamın 20lik çocukla ne işi var?? gerçekten mide bulandırıcı, iğrenç herif.
Senin etrafında hiç akıllı insna yok mu konu sahibesi, sen ne yapıyorsun diyen yok mu?
Klasik üniversitede öğrencisine hallenen öğretmen vakası. Etrafı öğrenci kızlarla dolu olduğu için cazibelerine kapılıyor böyle kart horozlar

Heh hakikaten süper korunmuşsunuz.
Kondom penis vajinaya girmeden evvel takılır. Hadi bunu sen bilmiyorsun diyelim, 40 yaşındaki amca da mı bilmiyor?
Bazı aylarda çift yumurtlama olabilir ya da yumurtlama gününüz hesapladığınızla aynı olmayabilir.
Üreme hakkında bilginiz olmadan ya da bildiklerinizi umursamadan sevişirseniz tabi gebe kalırsınız. :olamaz:
Dediklerinizin hepsini biliyorum tıp fakültesi öğrencisiyim ama uygularken öyle olmadı işte böyle olacağını bilsek yapar miydim? Aylardır kavgaliyiz bir anda gelisince saniyelik bir şeydi bu kadar tesadüflerin üst üste gelmesi nasıl oldu bilmiyorum

Sevgiliniz de 20 yaşında olsa yapmışsınız bi cahillik çocuklar derdim de 40 yaşındaki dayı da bi zahmet korumayı bilsin, baktı bebek var evlenelim desin, bir de hala evleniriz diyor araba yenilemiş korumayı bilmeyen amca 🥸

Çok safsın konu sahibi bi dayı için yavrunu aldırmışsın hala devam ediyorsun bırak gitsin soğumuşsun tam soğu
O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu ama ailem benim okulumun yılları kariyer vs dusununce imkansiz ve öyle olmasa bile bu sorumlulugu alacak şeyde degilim normal olarak (evet yapmamam da lazımdı o ayrı) ben direk imkansız olduğunu söyledim o zaman ne yapacağız dedi vs vs yani direk duyar duymaz gidip aldiralim koş olmadı ama haklisin onun disinda

Dediklerinizin hepsini biliyorum tıp fakültesi öğrencisiyim ama uygularken öyle olmadı işte böyle olacağını bilsek yapar miydim? Aylardır kavgaliyiz bir anda gelisince saniyelik bir şeydi bu kadar tesadüflerin üst üste gelmesi nasıl oldu bilmiyorum
Yavrum evladım, teorik bilgin var, pratikte de işlerin "böyle" olacağını nasıl hesaplayamadın? İnsan üremesi için şartlar belli yani, açık açık anlatayım mı?
O bir dakikada çocuk olur, evet. Ki olmuş da yani. Herhangi bir önlem almazsan çocuğun olur. 1 dakikada bir sperm rahme doğru hareket etmeye gayet tabi hareket etmeye başlar. Boşalma olmaksızın mümkün bu.
Bende olmaz "belki" diyerek mi izin verdin buna nedir? Al işte yüzde bir ihtimal de seni bulmuş.
Hele sonrası komple fecaat. Nasıl o halinle para bulmak için parçaladın kendini acaba? Kendine yazık değil mi?
Sana azıcık saygısı olsa, sevgiyi geçtim bak, o parayı kendi bulur, randevuyu falan ayarlardı. Bir de bu süreçte yıpranmana göz yummazdı.
Kendi işini kendin görmek böyle bir şey değil. İki kişi seviştiniz, sen tek değildin. Bilmem anlatabildim mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X