Ay doldum tasicam ya.
Daha bugün kalbini duydum çocuğumun.
O 3 saniye duyana kadar beyin kanamasi geçiriyordum stresten ya.
Yok kalbi durcak mi yok ikili testi nasıl çıkacak Yok erken doğum olmasın Allah evladima bağışlasın diye zaten anksiyete panik atakla yasiyorum.
Anne olmak böyle bişey değil ya.
Her zaman evlat hasretiyle yanan insanlara üzülüyorum.
Sizin gibilerin ürüme sistemi su evlat diye yanan erkek kadınlara verilse diye.
Yazıklar olsun ya.
5 sene korundum bı kere ihtimalim olmadı sizde nasıl oluyor bu kendi aranızda korunurken hamile kalmaya ?
İçime bosalmayinca hamile kalmam diye düşünüp önlem almayacak kadar cahilsiniz.
Sevişmeye gelince her boku biliyorsunuz.
Korunmayı mi bilmiyosunuz ?
20 yaşında 40 yaşında adamla seviscek aklın varda bı hap kullanip adama önlem al diyecek zekan mi yok ?
Her boku yiyip burda ağlanıyorsunuz.
Gidip tüplerinizi bağlatin ne bok yerseniz yiyin.
Korunun ne bok yerseniz yiyin Allah Allah.
Siz anne olmayı ebeveyn olmayı asla haketmiyorsunuz.
İstediğiniz bu mu ?
İstersem banlanayim bıktım be.
Kimse anne olmak zorunda değil, ama siz kadınların doğal kürtaj hakkına bile haksızlık ediyorsunuz bu salakliklarinizla.
Kürtaj olmuş olabilirsiniz herkesin sizi tebrik etmesi mi bekliyorsunuz ?
Psikojim bozuldu, ay çok kötüyüm bize ne ya ? Hayatı kendinizden 20 yaş büyük adamla yaşayan siz, sömürülen siz, adama para yediren siz,sürekli adamla ilgili aglanip aglanip barışan siz, yetmiyor yaptığınız işin sorumluluğunu alamayan siz, kürtaj olan siz. bizden ne bekliyorsunuz ?
Karşınızdaki adam Kürtaj parası bulamıyor siz olayı romantik şekilde ikimizde ölüden farksız olur diye yazıyorsunuz
Sizinle gelecek planı olmayıp sizi sürekli oyalan biri ne sizi ne geleceğinizi ne bedeninizi ne kadinliginizi ne anneliğinizi hiç bı bokunuzu tanımaz ve saygı duymaz.
Ayrılmayın zamp gibi o adama yapışın her kendi aranızda korunmanizda kliniklerde ağlayın layık olduğunuz bu.
Sizin bu kafayla hakettiginiz "bı kere geldiğiniz hayatta" böyle degersizlestirilmek.
İyi günler.