- 17 Temmuz 2018
- 4.047
- 18.742
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Hayır biz öyle bir şey yapmıyorduk kondomla başından sonuna korunuyorduk. Yeni baristigimiz gün ani gelisti ve o an yanımızda yok sanıp devam ediyoduk çekmecede bulduk vs vs. Oturup bana önceki ilişkilerini felan anlatmadı ama arada zaten reglin yakın felan diyip yoklamasından anliyordum bu konulara hakim olmasından daha önce öyle korundugunu belki eski eşi hap vs kullaniyordur hap+takvimdir bilmiyorum ama biz şuan hamilelik ihtimali dusunemeyecegimiz için 2 yıldır prezervatif kullanıyorduk. Bu konu hakkında çok kişi saçma şeyler yazmış mecburen açıkladım
Ben burda asıl meselenin korunma yöntemi olduğunu düşünmüyorum. 40 yaşında bir adamın sizinle gönül ilişkisi kurup bir ilişki adı altında size travma yaşatması asıl sorun.Hayır biz öyle bir şey yapmıyorduk kondomla başından sonuna korunuyorduk. Yeni baristigimiz gün ani gelisti ve o an yanımızda yok sanıp devam ediyoduk çekmecede bulduk vs vs. Oturup bana önceki ilişkilerini felan anlatmadı ama arada zaten reglin yakın felan diyip yoklamasından anliyordum bu konulara hakim olmasından daha önce öyle korundugunu belki eski eşi hap vs kullaniyordur hap+takvimdir bilmiyorum ama biz şuan hamilelik ihtimali dusunemeyecegimiz için 2 yıldır prezervatif kullanıyorduk. Bu konu hakkında çok kişi saçma şeyler yazmış mecburen açıkladım
KardeşimizemiSizde çocukluj travmalarınızın acısını Burdan çıkarmayın
Babanızın metresine gidin kin kusun bu ne ya.
Kürtaj olmuş genç bir kız var ortada.
Destek olunup akıl verileceğine mètres de mètres diye aşağılıyorsun .
Senin ne olucağın belli mi bu hayatta yada ilerde kızının ne olucağı .
Ayıptır kardeşim ya
Adam bekarmış hem kaç kere söyledi diyelim ki evli kardeşimize akıl verip destek olucaz doğru yola girmesi için .
Yaşandıysa bile ertesi gün hapları tam da bu durumlar içinAblacim iste yaninizda yoksa o an devam etmeniz hata. Sen tip ogrencisisin adam 40 yasinda kondom yoksa sevisme riskini almayacak kadar bilincli ve iradeli olmaniz gerekiyordu. Istedigi kadar ani gelissin. Sorumlulugunu kaldiramayacaginiz seyler yapmayin.
Konunun başında kondom yok sandık demedin , kondomu takmakta gecikti biraz o esnada hamile kaldım muhtemelen dedin yani kondom var ama geç taktı bosalmadan önce taktı dedin , çok çelişkili konuşuyorsunHayır biz öyle bir şey yapmıyorduk kondomla başından sonuna korunuyorduk. Yeni baristigimiz gün ani gelisti ve o an yanımızda yok sanıp devam ediyoduk çekmecede bulduk vs vs. Oturup bana önceki ilişkilerini felan anlatmadı ama arada zaten reglin yakın felan diyip yoklamasından anliyordum bu konulara hakim olmasından daha önce öyle korundugunu belki eski eşi hap vs kullaniyordur hap+takvimdir bilmiyorum ama biz şuan hamilelik ihtimali dusunemeyecegimiz için 2 yıldır prezervatif kullanıyorduk. Bu konu hakkında çok kişi saçma şeyler yazmış mecburen açıkladım
35-40 yaşındaki kadınlar buruşmuş teyze oluyor senin 40 yaşındaki sevgilin kapanın elinde kalıyor herkesin gözü düşüyor.Bu nasıl bir çelişki?Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Yaş farkına kendi adınıza takılmayın başkasına da doğruymuş gibi empoze etmeyin. Cevap vermediniz, evet benim kızım 40 yaşında adamla beraber olup hamile kalıp bizden kürtaj parası isterse veririz diyebiliyor musunuz?Sizin (linçleyenlerin)
uyarma üslubunuz yanlış.Hadsizliğiniz burda net.
arkadaşa yaşadığı hayat normalmiş gibide yorum yapmadım…İLK YORUMUMU görmediniz anlaşılan.
Ben İKİNCİ yorumumda arkadaşlar haklı ama çok üstüne gidildi konu sahibinin dedim.
Yaşadığı ilişkide yaş farkına ben takılmıyorum.
Bu adam kız reşit olduktan sonra arkadaşın onayıyla ilişki yaşamış.İlişki içindeki hareketlerini doğru bulmadığımıda defalarca söyledim.
Bütünü değerlendirmeden ne demek istediğimi anlamadan sizde atlayıp bana cevap verenlerdensiniz :)
Neyse ben kimlere ne yorum yapıyorum.
Bu yormunuzdan cikardim korunmadiginizi ayrica eski iliskilerinide anlatmis ki biliyorsunuzEvet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
hadi fotolarımızı ekleyelim buruşukmuyuz değilmiyiz bakalımBirçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Birçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Ben kendi çevremde veya bu sitedeki çoğu üye olan ablalarimın varsa yaşı büyük teyzelerimin hepsininde kendince güzellik barındırdığını düşünüyorum , iyi kötü yaşanan her şeyin yüzlerine yansıyan bir iki çiziğe , lekeye buruşuk demem! dedirtmem. hayatımızın bir parçası olan fizyolojik değişimler hepimiz için geçerli , belki alakasız ama güvenme güzelliğine 1 sivilce , güvenme zenginliğine bı kıvılcım yeter misali . Ben konu sahibinin buruşuk teyzeler kavramını kesinlikle kabul etmiyorum -hadi fotolarımızı ekleyelim buruşukmuyuz değilmiyiz bakalım
Konu sahibi bi karar versin, adamın kapısında kuyruk mu var yoksa çok alternatifi yok da buruşuklara mı kalacakmış, biz de karar veririz buruşup buruşmadığımızaBirçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Ben emin değilim valla tanımam etmem kızı.Çok nasihattan anlıyor zaten siz verin sallarsa tabi
Ben denk geldide yazdım ne travması be bir şeyin yanlış olduğunu söylemek için hatta kızmak için illa yaşamak gerekmiyor öyle değilmi
Öyle böyle yanlışmı yanlış bunu savunana haddini bildirmek gerekki toplumdan ne kadar dışlanırsa okadar iyi küçük çocukla evlenenide dışlarım babası yaşında evlenenide tek bir doğru vardır
Herifin evli olduguna adım kadar eminim sizde eminsiniz hatta
Siz bu zavallı premsesi avutun yaşına bakmayın böyleleri ne yuvalar yıkıyor
Regl takvimi yapmislar bazi gunler geri cekilme yapiyorlarmis bazi gunler geri cekilmiyormus. Karsidaki kisi uzun zaman evli kaldigi icin boyle seyleri cok iyi biliyormus nasil olduysa hamile kalmis.
Bize ancak kendi yaşıtlarımız buruşuk diyebilir.Birçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)