bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ablacim iste yaninizda yoksa o an devam etmeniz hata. Sen tip ogrencisisin adam 40 yasinda kondom yoksa sevisme riskini almayacak kadar bilincli ve iradeli olmaniz gerekiyordu. Istedigi kadar ani gelissin. Sorumlulugunu kaldiramayacaginiz seyler yapmayin.

Ben burda asıl meselenin korunma yöntemi olduğunu düşünmüyorum. 40 yaşında bir adamın sizinle gönül ilişkisi kurup bir ilişki adı altında size travma yaşatması asıl sorun.
Olan olmuş ve bebek alınmış. Bence alınması en doğru olan ayrıca. O bebeği doğursaydınız bu şartlar altında güzel bir hayat veremezdiniz. Dün de size söyledim bu adamla rüya gibi bir ilişkiniz olmamış hep konularında kafanız karışık ayrıca para konusunda da bir erkek bence size para harcatmamalı bu konuda zaten yaşadığınız olayın travmatik durumu yeterince kötü bir de insanlardan borç isteyip onu ödemek için uğraşmanız ayrı bir travma.
Yaşınız hala 20. Bu derin kuyulardan çıkıp gençliğinizi yaşamanız için önünüzdeki tek engel sevgilim dediğiniz kişi. Onu ve onunla olan hayata dair her şeyi geride bırakıp hayatınıza bakın lütfen

Kardeşimizemi

Ailesi için üzülüyorum. Adamı takıntı yapmış. Şuan 20 yaşındasın iki yıl önce başlamış çocuk bile sayilirdin. Kullanıyor işte adam besbelli. umarım bir gün gözün açılır görürsün.

Yaşandıysa bile ertesi gün hapları tam da bu durumlar için

Konunun başında kondom yok sandık demedin , kondomu takmakta gecikti biraz o esnada hamile kaldım muhtemelen dedin yani kondom var ama geç taktı bosalmadan önce taktı dedin , çok çelişkili konuşuyorsun

35-40 yaşındaki kadınlar buruşmuş teyze oluyor senin 40 yaşındaki sevgilin kapanın elinde kalıyor herkesin gözü düşüyor.Bu nasıl bir çelişki?

Yaş farkına kendi adınıza takılmayın başkasına da doğruymuş gibi empoze etmeyin. Cevap vermediniz, evet benim kızım 40 yaşında adamla beraber olup hamile kalıp bizden kürtaj parası isterse veririz diyebiliyor musunuz?

Burası Bir Derdim Var platformu. Üyeler buraya mutlu oldukları için konu açmıyorlar, tam tersi fikir duymak tavsiye almak için konu açıyorlar. Hepimiz sizin gibi poh pohlarsak, olsun ya ilişki ilişkidir, baban yaşındaysa ne olmuş dersek bu kız 2. hatta 3. kez kürtaja gider. Belli ki bunların parası da anasından babasından çıkar. Konu sahibini değil onun üzerinden adamı linçliyorum ben şahsen.
Kendisiyle kontak kuramadığımıza göre konu sahibine anlatacağız olayın iğrençliğini.

Evlenmiş boşanmış çocuğu olan adamın derdi evlilik nikah çocuk olsa kürtaja falan izin vermezdi. Yazık değil mi daha ergenlikten yeni çıkmış gencecik kızı kullanıyor. Bana dokunmayan yılan da bin yaşamasın. Sadece kendi kızıma olursa değil, her genç kıza üzülürüm. Buraya konu açıp sorarsa da cevabımı net veririm. Kimseyi ortamlardan bulup buralara taşımıyoruz. Kendileri açıyor konuyu derdini.

Bu yormunuzdan cikardim korunmadiginizi ayrica eski iliskilerinide anlatmis ki biliyorsunuz

hadi fotolarımızı ekleyelim buruşukmuyuz değilmiyiz bakalım

hadi fotolarımızı ekleyelim buruşukmuyuz değilmiyiz bakalım
Ben kendi çevremde veya bu sitedeki çoğu üye olan ablalarimın varsa yaşı büyük teyzelerimin hepsininde kendince güzellik barındırdığını düşünüyorum , iyi kötü yaşanan her şeyin yüzlerine yansıyan bir iki çiziğe , lekeye buruşuk demem! dedirtmem. hayatımızın bir parçası olan fizyolojik değişimler hepimiz için geçerli , belki alakasız ama güvenme güzelliğine 1 sivilce , güvenme zenginliğine bı kıvılcım yeter misali . Ben konu sahibinin buruşuk teyzeler kavramını kesinlikle kabul etmiyorum -

Konu sahibi bi karar versin, adamın kapısında kuyruk mu var yoksa çok alternatifi yok da buruşuklara mı kalacakmış, biz de karar veririz buruşup buruşmadığımıza

Ben emin değilim valla tanımam etmem kızı.
Sen tanıyorsun galiba.
Yuvayı başka bir kadın yıkmıyor.
Yuvayı 40 yaşında koskoca adam olan sorumlulukları olan çocuğu olan adam yıkıyor .

Regl takvimi yapmislar bazi gunler geri cekilme yapiyorlarmis bazi gunler geri cekilmiyormus. Karsidaki kisi uzun zaman evli kaldigi icin boyle seyleri cok iyi biliyormus nasil olduysa hamile kalmis.

Yani Hamile kalıp kürtaj olman umurumda değil ben zevkime bakarım tabi sürekli de bu yaşanmasın takvim falan kollayalım Ben ne diyeyim ki benim argo kullanmadan cevap vermeye kelime dağarcığım yetmedi

Bize ancak kendi yaşıtlarımız buruşuk diyebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…