- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Yalan kesinlikle. Bir yorumunda çok kötüyüm rüyama girdi yazmış diğer tüm yorumların sonu ahahahaj shakdlg hahahaha diye bitiyor. Bizi kekliyor bence aklınca. Diğer konularını bilmiyorum sadece bu konusuna yazdığı yorumlara baktım, dengesiz bir ergenin saçmalıkları benceAy umarım bir ergenin fantazileridir .
Ama korkarım gerçrk bir olay
Ay o kız bu kız mıYa güzel kardeşim daha kaç ay önce paylaşmışsın bunu. Herkes birşey söylüyor sebebi linç değil bütün bunlara rağmen sen hala "şu durumu atlatayım ayrılmayı öyle düşünürüm" diyorsun. Bu adamın sana daha ne yapması lazım.Yazık günah değil mi?
Birde ilerde evlenip cocuk sahibi olacaklarmis.. hetif zaten 40 yasindaysa ilerisi 50 yasinda herhalde… bu herif kizi baya kullaniyor bunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok.. konu sahibi niye boyle yapiyor anlamak mumkun degil.. senin evladin gitmis daha onemlisi yok zatenKorunmuyorlar ki doğru düzgün.
Geri çekilme yöntemi hep .
Oda işte böyle oluyor.
Beyfendiler korunmuyor yani hoşlarına gitmiyormuş kaç bayan arkadasımdan duydum.
Adamlar keyfinde ne güzel ya.
Böyle bencil pislikleri hayatına sokan hadi soktuysa da def etmeye cesareti olmayan kadınlara şaşırıyorum.
Kız kürtaj olmuş hala ısrarla ilişkiye devam ediyor.
Bu kızın ailesi bu durumları bilip kızını korumaya almalı hemen.
Ama işte çocuklarda ailelerine söyleyemiyor .
Bu adamlarun eline kalıyor.
Aileler anlayışlı destek verici davransalar en azından anneler hersey daha farklı olur.
Ben bu kıza aylar önce özelden yazdım akıl verdim o kadar.Birde ilerde evlenip cocuk sahibi olacaklarmis.. hetif zaten 40 yasindaysa ilerisi 50 yasinda herhalde… bu herif kizi baya kullaniyor bunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok.. konu sahibi niye boyle yapiyor anlamak mumkun degil.. senin evladin gitmis daha onemlisi yok zaten
Bu artık tecrübesizlikten ilerisi. Yazın yaşadıklarına rağmen gidip hamile kalmış. Üstelik hala şu olayı atlatayım öyle ayrılacağım diyorAy o kız bu kız mı
Ben ona özelden de yazmuştım .
Ayrılıcam demişti
Bide hamile kalmış üstüne.
Ay valla yazık ya gerçekten.
Bu nasıl bir şerefsiz herif ya.
Adama çok pis ayar oldum.
Tecrübesizliğinden faydalanıyor kızın
Benim yaptığım yoruma yok duyarcı kardeş bilmem ne saçma sapan cümlelerinizle alıntı yapmayın.
Konu sahibini anlayıp destek oldum diye ne bu kin?? Peş peşe beğenmedimler falan.Sizlerin psikolojik şemalarıyla uğraşamam ben herkes çizgisine göre hareket eder.Başınıza daha yarın ne geleceğini bilmiyorsunuz burda kızı linçlediniz eski konusunuda gördüm ben direkt yargılamalar.
Haddinizi bilin kendi doğrularınızla yaşayın.
Bu kız burda psikolojim kötü diyerek iç döküyo
konunun başında BU KONUDA,bu adam bana bunları yaptı bırakayım mı?
cümleler mi kurdu?
Adamı savunmuyorum ben arkadaşın halinden anlamaya çalıştım.Ne yapsaydı siz akılsız,aptal,bilmem ne bu kız derken linçlerinize boyun eğip kabul mü edecekti.Neymiş yaş farkı varmışta sakin kalamazlarmış hayır siz bu ilişki tiplerine sinir olduğunuz için kurban buldunuz kızı tüm kininizi kustunuz.
Bu KK BDV bölümünü okuyup yorumları inceledikçe bir çok kadının bütün sinir ve gerilimini burda asla görmediği ve görmeyeceği insanlardan çıkardığınıda görüyoruz.Evdeki,kişisel hayattaki öfkenizi asıl sebebine patlatın lütfen.
Canım bu konu doğru.Yalan kesinlikle. Bir yorumunda çok kötüyüm rüyama girdi yazmış diğer tüm yorumların sonu ahahahaj shakdlg hahahaha diye bitiyor. Bizi kekliyor bence aklınca. Diğer konularını bilmiyorum sadece bu konusuna yazdığı yorumlara baktım, dengesiz bir ergenin saçmalıkları bence
Konuyu buraya nasil cektinizHer yazdığımız onaylayacaklar beğeniler havada uçuşacak diye bir şey yok. Siz düşüncenizin arkasındaysanız beğenmedim almanız çok önemli olmamalı
Emin ol defalarca denedım sehır degiştirdim piskolga gittim numaramı herseyımı degıstırdım ama yapamıyodum sadece yanımda olsun sadece ona bakmak istiyordum cok farklı birşey bu bana kafayı yedirtiyor bu cok mu hoşuma gidiyor benim sanki her gun kendime lanetler okuyorum ama yapamıyorum
Aynen öyle. Herkes aynı görüşte olmuyor. Ama kasıtlı olarak yapıldığını düşünmüyorum. Kimin size ne garezi olabilr ki?Konuyu buraya nasil cektinizben düşüncemin arkasındayım kasıtlı yapıldığını düşünüyorum, soyledigim çok açık,destekleyici yorum olunca beğenmemeler başlıyor aynı linçleyen kişiler tarafından. Bir kaç destekleyici yorumada aynıları yapılmıs. Burda linçleyenlerle aynı görüşe sahip olacağız diye bir şey de yok haliyle.
Ben bir şey soracağım.
Kürtaj parasını siz bulamasaydınız, çocuğu "mecburen" doğuracak mıydınız?
10. haftada fark etmiş olsaydınız, "karizmatik" amca size nasıl düşman olurdu, merdiven bir altı bir yere götürüp nasıl aldırtırdı o çocuğu...
Yine iyi, babanız harçlık vermiş de yırtmışsınız. Ne varsa babanızda var, daha fazla hayal kırıklığına uğrayacağı işler yapmayın bari.
Yazmak zorundaymışım ??? Bu konuda ki fikirlerinizi beğenmedim . Ben gidip nerede mesajınız varsa oraya beğenmedim atsam bi nebze bana sorabilirsiniz de, bu cüret ??? Beğenmedim, beğenmedim, beğenmedim…
Siz seri beğenmeme cürretine sahipseniz bende sormaya cürret ederim. Yeterli cevaptıYazmak zorundaymışım ??? Bu konuda ki fikirlerinizi beğenmedim . Ben gidip nerede mesajınız varsa oraya beğenmedim atsam bi nebze bana sorabilirsiniz de, bu cüret ??? Beğenmedim, beğenmedim, beğenmedim…
İlgi çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Uzun uzadıya yazacak değilim, nerden baksanız tutarsız bir hikaye. Gerçekse zaten yazık size.aynen işim gücüm yok bu krguyu hikayeyi yazmakla ugrastim
Akıl tutulması yaşıyor o.Bu artık tecrübesizlikten ilerisi. Yazın yaşadıklarına rağmen gidip hamile kalmış. Üstelik hala şu olayı atlatayım öyle ayrılacağım diyor