bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Ayşem özkiraz?

Tıp fakültesi kazanan birinin felan yazmasını, beynini kiraya vermiş gibi davranmasını aklım almıyor, bu ihtimal beni ruhen çökertiyor. Nolur Wattpad kitabın için hikaye denemesi yaptığını söyle.

Evli adamla işin ne ya git şuradan.

Bu durum normalleşsin mi? Çoğumuzun kız çocuğu var. Nasıl koruyacağız bu çakallardan kızlarımızı? İstediğimiz kadar çocuğumuzla arkadaş gibi olalım, hep yanında olalım destekleyelim güven verelim. Dış dünyada manipülatif bir kötü karakter çıkıyor işte. Ast üst ilişkisini kullanıyor, varsa çocukluk travması oradan vuruyor veya babasız büyümüş bir genç kızsa iki yalan sözle kul köle ediyorlar kendilerine. Gündemdeki 6 yaşındaki çocuk olayını duydunuz mu?

Bu 20 yaşındaki kızın da annesi babası var. Eğitimine de önem vermişler ki tıp fakültesi kazanmış. Bir anne baba bunu hak ediyor mu? Daha ergenliği bitmemiş 20 yaşında bir genç kızla ilişkiye girip yetmeyip hamile bırakıp üstüne kürtaj parasını bile kıza buldurması çok mu normal bir şey. Bu çok aşağılayıcı bir durum ve kızımız bunun bile farkında değil. Arabamı yeniledim git kendin bul parayı diyen bir erkeğin şerefsiz olduğunu fark etmiyorsa biz fark ettireceğiz. 20'li yaşlarında iki gencin başına gelmiş gibi masumlaştırmayın olayı. Ya kürtajda başına bir iş gelseydi, ya gizli saklı olsun diye merdiven altında işinin ehli olmayan birine denk gelseydi, rahmi yumurtalığı zarar görseydi veya anesteziye alerjik reaksiyon gösterseydi?

Evet üstüne gideceğiz, gerekirse de azarlayacağız. Hepimiz annesi yaşlarındayız. Görmediğini göstereceğiz anlamadığını tabiri caizse kafasına vura vura anlatacağız. 40 yaş erkek 20 yaş genç kız ilişkisinin erkeğin menfaatine yaradığını söyleyeceğiz. Babası olabilecek yaşta bir erkeğin kendisini kullandığını, gençliğinden bedeninden istifade ettiğini de söyleyeceğiz. Ilık olamayız bu konuda. Sizin ilişki dediğiniz şey babası yaşında adam ve kızı yaşında genç kız ilişkisi.
Bu kadar kişi kötü yorum yapıyorsa, yaptığının yanlış olduğunu fark edebilir belki.

Bir tane kadın çıkıp "ne var, benim 20 yaşında kızım 40 yaşında adamla ilişki yaşayıp hamile kalabilir ne var bunda" der mi? Siz gönül rahatlığıyla buna evet diyebilir misiniz? Evet benim kızım yapsa sorun etmem diyorsanız sizden ve konu sahibinden özür dileyeceğim ve başka yorum yapmayacağım. Ama eğer hayır istemem kabul etmem diyorsanız bu yaşta bir genç kıza da yaptığı yaşadığı hayet normalmiş gibi yorumlar yapmayın. Siz de haddinizi bilin.

Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm
Üzüldüm açıkçası, çünkü kürtaj zaten hem psikolojik olarak hem de sonrasında fiziksel olarak travmatik bir olay bir de üstüne anestezi vermemişler o masadan kalkmak kan görmek falan etkilemiştir illa ki.

Sizin (linçleyenlerin)
uyarma üslubunuz yanlış.Hadsizliğiniz burda net.

arkadaşa yaşadığı hayat normalmiş gibide yorum yapmadım…İLK YORUMUMU görmediniz anlaşılan.

Ben İKİNCİ yorumumda arkadaşlar haklı ama çok üstüne gidildi konu sahibinin dedim.
Yaşadığı ilişkide yaş farkına ben takılmıyorum.
Bu adam kız reşit olduktan sonra arkadaşın onayıyla ilişki yaşamış.İlişki içindeki hareketlerini doğru bulmadığımıda defalarca söyledim.

Bütünü değerlendirmeden ne demek istediğimi anlamadan sizde atlayıp bana cevap verenlerdensiniz :)

Neyse ben kimlere ne yorum yapıyorum.

Hayır anestezi verdiler ama uyandirdiklarinda ayikip yerimden kalkana kadar sürede çok yoğun kanama da oldu

SON olarak benim yaptığım bütün yorumları alıntıladım.Anladım kitap okumuyorsunuz kendi doğrularınız dışında.Belki bir umut bağlantı kurabilirsiniz.Bütün bdv konularında olduğu gibi bu konudada YARGI,LİNÇ,AHLAK BEKÇİLİĞİ alt yapısında yaptığınız yorumlara benim yaptığım yapıcı,empati içerikli yorumlara tabii ki tepki gösterilirdi fatmaturk21 arkadaşa gösterildiği gibi.
hayatını kökten değiştir gecmis olsun başka yorum yapamıyorum

sizin inanışınıza göre günah belki konu sahibi aynı inanca sahip değil bilemezsiniz.

Mesela @Msspinkie derdiniz nedir.Kısa ve öz net belirtin sonra uzaklaşın yorumlarımdan çok rahatsız edici yaptığınız şu açıklamama bile beğenmeme atiyorsunuz seri beğenmemeden sikayet mi edeyim sizi

Siz seri beğenmeme cürretine sahipseniz bende sormaya cürret ederim. Yeterli cevaptı

Çok nasihattan anlıyor zaten siz verin sallarsa tabi

Ben denk geldide yazdım ne travması be bir şeyin yanlış olduğunu söylemek için hatta kızmak için illa yaşamak gerekmiyor öyle değilmi

Öyle böyle yanlışmı yanlış bunu savunana haddini bildirmek gerekki toplumdan ne kadar dışlanırsa okadar iyi küçük çocukla evlenenide dışlarım babası yaşında evlenenide tek bir doğru vardır

Herifin evli olduguna adım kadar eminim sizde eminsiniz hatta

Siz bu zavallı premsesi avutun yaşına bakmayın böyleleri ne yuvalar yıkıyor

Alın bu kafaya destek olun siz

Sen bana baksana beyninide mi kürtaj yaptın

35 40 yaşındaki kadınlar buruşuk teyze oluyor 40 yaşındaki adam çıtır öylemi

Ne desek az

Cok degil 10 sene sonra bu adamdan da bu adamla yaşadığın her şeyden de tiksineceksin. Ne aradaki 20 yaş fark ne de kürtaj değil asil mesele, son yasadigin olay artik en son noktasi, aslinda belki de kopman icin bir vesile, bu adamla zaten yaşadığın şey hayatının en toksik ilişkisi olacak. Aç eski konularını oku. Birbirinize hastalıklı bir biçimde bağlanmışsiniz. Bir ayriliyorsunuz, bir barisiyorsunuz. Arada yaş farkı olur eyvallah herkesin kendi tercihi, ama ne beklersin bir ilişkiden? Adamın hiçbir tavrında olgunluk yok ki. Sanırsın o senden 20 yaş küçük. Ergen gibi tavırlar, zerre oturmamış bir kişilik. Bi dışarıdan bakmaya çalışsan göreceksin. Hayatının geri kalanını bu adamla yaşadığın ilişkinin yarattığı travma izlerini onarmayla geçirmek istemiyorsan bir an önce iradeni kullan ve bıçak gibi kes. Yoksa bitti artık. Ömrünü heba edersin. Ne sağlıklı ilişkiler kurarsın ne hayatinin tadını bulursun.

Durun tahmin edeyim. Korunurken dediginiz geri cekilme yöntemiydi?

Size zerre üzülmüyorum.
Regl takvimi yapmislar bazi gunler geri cekilme yapiyorlarmis bazi gunler geri cekilmiyormus. Karsidaki kisi uzun zaman evli kaldigi icin boyle seyleri cok iyi biliyormus nasil olduysa hamile kalmis.

Başınıza ne gelse müstehak size. Buruşuk teyze he.

Regl takvimi yapmislar bazi gunler geri cekilme yapiyorlarmis bazi gunler geri cekilmiyormus. Karsidaki kisi uzun zaman evli kaldigi icin boyle seyleri cok iyi biliyormus nasil olduysa hamile kalmis.
Hayır biz öyle bir şey yapmıyorduk kondomla başından sonuna korunuyorduk. Yeni baristigimiz gün ani gelisti ve o an yanımızda yok sanıp devam ediyoduk çekmecede bulduk vs vs. Oturup bana önceki ilişkilerini felan anlatmadı ama arada zaten reglin yakın felan diyip yoklamasından anliyordum bu konulara hakim olmasından daha önce öyle korundugunu belki eski eşi hap vs kullaniyordur hap+takvimdir bilmiyorum ama biz şuan hamilelik ihtimali dusunemeyecegimiz için 2 yıldır prezervatif kullanıyorduk. Bu konu hakkında çok kişi saçma şeyler yazmış mecburen açıkladım

Okadar hadsiz ki zavallı hep 20 yaşında kalacak zannediyor bu meslek belli bir yaşa kadar yapılıyor sonra anca akıl verir nasıl yapıldığını anlatır demişti zerrin iffet
Cehaletine mi üzülsem, cahil arsızlığına mı kızsam bilemiyorum. Of yaşasın görsün diyeceğim de yaşıyor yine akillanmiyor. Kaç çocuk aldıracak böyle yazık günah değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…