- 5 Temmuz 2010
- 1.187
- 2.198
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
verdiğiniz mesaja katılmakla birlikte üslubunuzu çok çirkin buldum. seks oyuncağı, almak-vermek... çirkinYaşli zamparalarin seks oyuncagi olmakdan bikmadiniz mi? Daha 2 sene olmuş reşit olali hemen birinin altina yatma çabasi. Yahu okuyun gelişdirin. Korkmayin vermeye adam yine bulursunuz. Boyle konulara fazla yazmayi sevmem ama daha 20 yaşinda olup kirkli adamla yatan bir kiz gelip burda duygusal mesaj yazmasi sinir bozucu. Aklinizi kullanmayacaksaniz boşuna ailenizin parasini da okuyorum adiyla harcatmayin. Sevgilim diyorsunuz. Adamin koleksiyonunda sizin gibi kaç genç kiz var kim bilir. Neyse Allah islah etsin.
Yaşandıysa bile ertesi gün hapları tam da bu durumlar için
En tuhaf yerlerden birisi bu. Günlerce gidiyor mide bulantisi için ama hiçbir sağlık çalışanınin aklına kendisi de dahil B hcg testi yapmak gelmiyorDoktor alt kisma bakinca bebek mi gordu? Hmm.
En tuhaf yerlerden birisi bu. Günlerce gidiyor mide bulantisi için ama hiçbir sağlık çalışanınin aklına kendisi de dahil B hcg testi yapmak gelmiyorsonra bir aydinlanma
Hadi alta da bakalımCe eee bebiş varmış
Sadece ilkinde öyle daha sonra ictiginde oyle olmuyor :) tabi her ay kullanmayi aliskanlik haline getirirsen korumaz bile. Ama diyelim ki ilkini ictin bir sene gecti ikinciyi ictin ikinci ilki kadar etki etmio hicbi zaman.Ertesi gun hapini 1 kere kullandim, dunyam sasti. Hormonlarimin duzene girmesi aylar aldi. Zaten asil uretim amaci tecavuz gibi cok ciddi durumlardan sonra kullanilmasi. Yani sevismemek vucuduna korkunc bir hormon yuklemekten daha iyi bir secenek, insaniz diger memelilerden farkli olarak irademiz var.
Ya yeter ama cidden en boş seylere takılıp duruyorsunuz okumayim diyorum tutamayip okuyorum yazilanlarin bazılarını. Kan degerlerime bakıldı ama acile gittiğimdeki Dr okuldan tanıdığım biriydi hiç hamilelik şüphesi felan sormadı, ben de bulanmaya basladigim günden beri ihtimal vermemeye çalıştığım için ve o dra hamilelik durumu olabilir demedifim için bakilmadi. Sari yeşil safra kusuyordum açlıktan sürekli, onu söyleyince başka bir sıkıntı olabilir batın ultrasonu çekelim dedi yönlendirdi. Ultrasonla bakan dr işte farkı bir durum izlenmemisfir felan raporu yazdı rahim kısmına doğru indirdi kasıklarimin oralara sürdü jeli ve aleti, hamilelik durumu olabilir mi şu gördüğün siyahlık şöyle böyle konuştu. Bekardin değil mi felan dedi. Bunu rapora gecmeyelim o zaman sen duruma göre bakarsın dedi oradan nasıl kalktim sonra ne oldu bilmiyorum bileGittigi normal doktor. Jinekolog olsa ultrasonla bakti sandim alttan. Ama normal doktor o an nasil aletsiz bakip anlasin? Uydurma geldi bana. En fazla kanda gebelik bakalim derdi. Hicbir doktor da hemen alttan bakayima merakli degil. Kan testi dururken. Sallamis geldi bana. :)
katılıyorum. Çok ağır konuşulmuş, konu sahibi daha genç bir kız, manipülasyona gelmiş, duygusal boşluğunu yanlış ilişkilerde aramış olabilir. Bu kadar ağır sözler, hakarete varan sıfatlar konu sahibini o adama daha cok itecektir. Yorum yazarken biraz daha anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum.Hanımlar 18 20 yaşında bir üniversite öğrencisi hata yapiyor. Tecrübesizligi nedeniyle hatadan hataya surukleniyor. resit olmasi yasinin küçük oldugu gerçeğini degistirmez ki ayrica manipüle ediliyor ve kullaniliyor. Öyle çirkin usluplar ile yorumlar yapilmis ki çok üzücü ya. Ayıp yani.
Ben alt karindan bakinca kese gordu gibi anladimDoktor alt kisma bakinca bebek mi gordu? Hmm.
Ya yeter ama cidden en boş seylere takılıp duruyorsunuz okumayim diyorum tutamayip okuyorum yazilanlarin bazılarını. Kan degerlerime bakıldı ama acile gittiğimdeki Dr okuldan tanıdığım biriydi hiç hamilelik şüphesi felan sormadı, ben de bulanmaya basladigim günden beri ihtimal vermemeye çalıştığım için ve o dra hamilelik durumu olabilir demedifim için bakilmadi. Sari yeşil safra kusuyordum açlıktan sürekli, onu söyleyince başka bir sıkıntı olabilir batın ultrasonu çekelim dedi yönlendirdi. Ultrasonla bakan dr işte farkı bir durum izlenmemisfir felan raporu yazdı rahim kısmına doğru indirdi kasıklarimin oralara sürdü jeli ve aleti, hamilelik durumu olabilir mi şu gördüğün siyahlık şöyle böyle konuştu. Bekardin değil mi felan dedi. Bunu rapora gecmeyelim o zaman sen duruma göre bakarsın dedi oradan nasıl kalktim sonra ne oldu bilmiyorum bile
Merak ediyorum Hiç olmazsa yazdıklarımız üzerine düşünecekmisin?
Bu kelimeyi hatırlatma ablaTabi ki dusunuyor. Siz dusunmedigini nereden cikardiniz ki? Burusmus teyzeler beni anlamiyor diye dusunuyor.
Burda dediğim şeye rağmen böyle düşünmüyordur heralde artık diye umuyorumBen kendi çevremde veya bu sitedeki çoğu üye olan ablalarimın varsa yaşı büyük teyzelerimin hepsininde kendince güzellik barındırdığını düşünüyorum , iyi kötü yaşanan her şeyin yüzlerine yansıyan bir iki çiziğe , lekeye buruşuk demem! dedirtmem. hayatımızın bir parçası olan fizyolojik değişimler hepimiz için geçerli , belki alakasız ama güvenme güzelliğine 1 sivilce , güvenme zenginliğine bı kıvılcım yeter misali . Ben konu sahibinin buruşuk teyzeler kavramını kesinlikle kabul etmiyorum -
5sn falan belkiMerak ediyorum Hiç olmazsa yazdıklarımız üzerine düşünecekmisin?
Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm
Benim birlşkte oldugum adam 40 yasında deil 26 yasında benim durumum cok farklı
Ben evli oldugunu öğrendiğimde iş işten gecmişti yargısız infaz yapmayın lütfen
Emin ol defalarca denedım sehır degiştirdim piskolga gittim numaramı herseyımı degıstırdım ama yapamıyodum sadece yanımda olsun sadece ona bakmak istiyordum cok farklı birşey bu bana kafayı yedirtiyor bu cok mu hoşuma gidiyor benim sanki her gun kendime lanetler okuyorum ama yapamıyorum
Şuraya sırf akıl almak için kayıt oldum metres vs gibi kötü suclamalar yapmayın bende biliyorum lanet durum oldugunu insaflı olun memnun olsam buraya yazarmıyım
Hahahahaha babamın metresinin adı da tuğba idimetresin anlamı bu neden zorunuza gidiyor
Sizde çocukluj travmalarınızın acısını Burdan çıkarmayın
Babanızın metresine gidin kin kusun bu ne ya.
Kürtaj olmuş genç bir kız var ortada.
Destek olunup akıl verileceğine mètres de mètres diye aşağılıyorsun .
Senin ne olucağın belli mi bu hayatta yada ilerde kızının ne olucağı .
Ayıptır kardeşim ya
Adam bekarmış hem kaç kere söyledi diyelim ki evli kardeşimize akıl verip destek olucaz doğru yola girmesi için .