bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
verdiğiniz mesaja katılmakla birlikte üslubunuzu çok çirkin buldum. seks oyuncağı, almak-vermek... çirkin

Yaşandıysa bile ertesi gün hapları tam da bu durumlar için

Ertesi gun hapini 1 kere kullandim, dunyam sasti. Hormonlarimin duzene girmesi aylar aldi. Zaten asil uretim amaci tecavuz gibi cok ciddi durumlardan sonra kullanilmasi. Yani sevismemek vucuduna korkunc bir hormon yuklemekten daha iyi bir secenek, insaniz diger memelilerden farkli olarak irademiz var.

Herkesin değer yargıları farklıdır. O nedenle bu konuda yorum yapmayacağım ama siz kendinize hiç acımamışsınız. Sizden 11 yaş büyük bir ablanızım. Şahsen evlenmeden önce hiçbir cinsel eylemde bulunmama konusu benim kırmızı çizgimdir. O nedenle kimse bana bu konuda zarar veremedi. Fakat duygusal olarak bile eski erkek arkadaşlarımın bana yaptığı haksızlıkları unutamıyorum. Bu bile benim için çok yıpratıcı oldu. 20 yaşında genç bir kız olarak kendinizi resmen istismar ettirmişsiniz. Bu istismar ruhen, bedenen ve cinsel olarak yaşanmış. Gerçekten kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?

40 yaşındaki adamın sevgilisinden beklentisi bellidir. Üstelik bu kişi kürtaj parasını bile öğrenci olduğunuz halde size yıkmış. Lütfen özsaygınızı geliştirin. Yoksa daha çok istismara uğrarsınız. Bu şahıstan da acilen kurtulun.

Gittigi normal doktor. Jinekolog olsa ultrasonla bakti sandim alttan. Ama normal doktor o an nasil aletsiz bakip anlasin? Uydurma geldi bana. En fazla kanda gebelik bakalim derdi. Hicbir doktor da hemen alttan bakayima merakli degil. Kan testi dururken. Sallamis geldi bana. :)

Sadece ilkinde öyle daha sonra ictiginde oyle olmuyor :) tabi her ay kullanmayi aliskanlik haline getirirsen korumaz bile. Ama diyelim ki ilkini ictin bir sene gecti ikinciyi ictin ikinci ilki kadar etki etmio hicbi zaman.

Ya yeter ama cidden en boş seylere takılıp duruyorsunuz okumayim diyorum tutamayip okuyorum yazilanlarin bazılarını. Kan degerlerime bakıldı ama acile gittiğimdeki Dr okuldan tanıdığım biriydi hiç hamilelik şüphesi felan sormadı, ben de bulanmaya basladigim günden beri ihtimal vermemeye çalıştığım için ve o dra hamilelik durumu olabilir demedifim için bakilmadi. Sari yeşil safra kusuyordum açlıktan sürekli, onu söyleyince başka bir sıkıntı olabilir batın ultrasonu çekelim dedi yönlendirdi. Ultrasonla bakan dr işte farkı bir durum izlenmemisfir felan raporu yazdı rahim kısmına doğru indirdi kasıklarimin oralara sürdü jeli ve aleti, hamilelik durumu olabilir mi şu gördüğün siyahlık şöyle böyle konuştu. Bekardin değil mi felan dedi. Bunu rapora gecmeyelim o zaman sen duruma göre bakarsın dedi oradan nasıl kalktim sonra ne oldu bilmiyorum bile

katılıyorum. Çok ağır konuşulmuş, konu sahibi daha genç bir kız, manipülasyona gelmiş, duygusal boşluğunu yanlış ilişkilerde aramış olabilir. Bu kadar ağır sözler, hakarete varan sıfatlar konu sahibini o adama daha cok itecektir. Yorum yazarken biraz daha anlayışlı olmak gerektiğini düşünüyorum.

Konu sahibine benim tavsiyem: artık olan olmuş, hayatını toparlayıp yoluna bakmaya çalış. O adamı heryerden engelle, onunla iletişim kurma ve seninle iletişime geçmesine fırsat tanıma.
Bu ilişkinden ders al, çok fazla yaş farkı olan ilişkilere girme, kendi yaş grubunla görüş, korunma yöntemlerini iyi araştır. Bir süre yalnız kal, kafanı dinle, hayatına kimseyi sokma. Gerekirse yardım al, terapiye git.

Bir de aklınca 35- 40 yaşındakilere buruşuk teyze diyeceğine dön bir kendine bak. Birçokları sizin gibi 20'lik kızları hem fiziken hem de zihnen cebinden çıkarır. Hiç yaşlanmayacaksın gibi konuşup durma, bir de bakmışsın daha 40'ına gelmeden 30'unda buruşuk teyze sen olmuşsun.

Bak güzel kardeşim, inan iki gündür aklıma geldikçe ben üzülüyorum senin adına. Oldukça acımasız ve sert yorumlar var evet ama üyeler seni önceden uyardıkları için bu kadar tepkili.
Şu an ben de otuz iki yaşındayım. Senin tabirin ile buruşuk teyze olacak yaştayım. Düşünüyorum yirmili yaşlar ve üniversite zamanım hayatımın en güzel dönemiydi. Bizler de hatalar yaptık ama mesela şu zaman dönüp geçmişe bakıyorum keşke birileri bana yol gösterseydi o hataları yapmazdım.
Buradaki çoğu kadın tıpki kendi yirmili yaşlarına öğüt verir gibi sizlere öğüt veriyor. Uyup uymamak tabii ki size kalmış ama dünyayı bir kere geliyoruz. Bir ilişki insanı mutlu eder. Yük olup omuzlarına binmez.
Ne dersen de... Bu ilişkiye devam edersen daha da üzüleceğini düşünüyorum. Ortada bir manipülasyon var. Sen şu an bunu göremiyorsun. İlerde görüp kendine kızacaksın. Hadi ortada bir durum var, sana öğrenci bir kadına bu yükü yüklemek niye?
Hadi ikiniz de öğrenci olsanız anlarım ki konunu ilk okuduğumda öyle sandım ama öyle değil işte.
Yazık değil mi sana? Yazık değil mi duygularına ve bedenine? Üzgünüm, çok üzgünüm. Lütfen kendine gel ve destek al. Hiçbir şey için geç değil.

Merak ediyorum Hiç olmazsa yazdıklarımız üzerine düşünecekmisin?

Vay be 40 yaşında kıçının kılı ağarmaya başlamış adam 20 lik sevgilisinin parasını yiyip kürtaj parasının yarısını alıyor…

Kızımızda bunalımda yumurtalıklarını aldırmak istiyor…

Umarım merdiven altı bir yerde yada işin ehli olmayan biri kürtajını yapmamıştır.
İleride anne olmanı etkiler çünkü…

Adam bulantılardan vs vs belirtilerden bir gebelik testi yapalım da dememiş.

40 yaşında adam prezervatif alamıyorsa pessssss…

Tabi ki dusunuyor. Siz dusunmedigini nereden cikardiniz ki? Burusmus teyzeler beni anlamiyor diye dusunuyor.
Bu kelimeyi hatırlatma abla
Burda dediğim şeye rağmen böyle düşünmüyordur heralde artık diye umuyorum

Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm

20 yaşında reşit ; 2 senedir aktif cinsel hayatı olan bir kadınsınız. Kayıtlara geçmesi sizin için neden bir sorun teşkil ediyor ?

İnşallah hayatınız boyunca , hayatınıza giren insanlara karşı dürüst olursunuz ve ilerleyen yıllarda kimseyi kandırmaya çalışmazsınız.

Hayatınız boyunca doktora gittiğinizde " herhangi bir operasyon geçirdiniz mi ?" diye sorulduğunda; bu operasyonu kendi sağlığınız için paylaşmanız gerekecek. Bir tıp fakültesi öğrencisi olarak tıbbi geçmişinizin önemini biliyorsunuzdur gerçi.

Son düzenleme:
Benim birlşkte oldugum adam 40 yasında deil 26 yasında benim durumum cok farklı

Ben evli oldugunu öğrendiğimde iş işten gecmişti yargısız infaz yapmayın lütfen

Şuraya sırf akıl almak için kayıt oldum metres vs gibi kötü suclamalar yapmayın bende biliyorum lanet durum oldugunu insaflı olun memnun olsam buraya yazarmıyım

Hahahahaha babamın metresinin adı da tuğba idi metresin anlamı bu neden zorunuza gidiyor

I Isabella_7 ; Madamgazel o mesajı konu sahibine yazmamış ; üslubunu tartışmıyorum üyenin.

Yalnız yorum yaptığı üye konu sahibi değil. Adamın evli olduğunu sonradan öğrenmesine ve adam en başta bekarım diye kendisini kandırmasına rağmen ; sevgilisinden kopamadığını yazan üye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…