bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afedersiniz nasıl bir yerde kürtaj oldunuz? Benim bebeğimin kalbi atmadığı için ve düşük de olmadığı için mecburi kürtaj oldum genel anesteziyle kan falan görmedim masadan falan kendim kalkmadım. O kadar para verdiniz bir de merdiven altı bir yerde mi kürtaj oldunuz?

Ananız , babanız dişinden ,tırnağından arttırarak sizi okumaya gönderiyor.

Siz onlara bunu mu layık görüyorsunuz.

Tabii ki gençsiniz,kanınız kaynar ,sevgiliniz olur..

Maden sevgilim dediğiniz adam 40'lı yaşlarda alsın sorumluluğu

İnşallah kurduğunuz hayaller de boş değildir.

Kızım senin akranın yok mu ?

Ne işin var baban yaşında ki adamlarla ?

Allah akıl fikir versin ne diyim.

Bi 20 yil oncesinin 20 yasi ve simdi 20 yas cok farkli.. ciddi ne safmisiz diye dusunuyorum artik.

Nasil korundunuz mesela, ben en cok bunu merak ettim

Zaten olan olmus, pisman olsan bebegi geri getiremeyeceksin degil mi?
Korunmuyorlar ki doğru düzgün.
Geri çekilme yöntemi hep .
Oda işte böyle oluyor.
Beyfendiler korunmuyor yani hoşlarına gitmiyormuş kaç bayan arkadasımdan duydum.
Adamlar keyfinde ne güzel ya.

Böyle bencil pislikleri hayatına sokan hadi soktuysa da def etmeye cesareti olmayan kadınlara şaşırıyorum.
Kız kürtaj olmuş hala ısrarla ilişkiye devam ediyor.
Bu kızın ailesi bu durumları bilip kızını korumaya almalı hemen.
Ama işte çocuklarda ailelerine söyleyemiyor .
Bu adamlarun eline kalıyor.
Aileler anlayışlı destek verici davransalar en azından anneler hersey daha farklı olur.

ya 20 yaş ne demek daha ergenliği yeni yeni tamamlıyor ne demek 40 yaşındaki adamla sevgili olmak? Bu adamda nasıl bir cibiliyet var üstelik. Kürtaj parasını bile kıza ödetiyor. Kız öğrenci ama sırf araba aldığı için kıza ödetmiş. Nereden baksan facia.

Yorumlardan anladığım kadarıyla tıp fakültesi öğrencisi, ailesiyle farklı ilde yaşıyor. Kimin, hangi ailenin aklına böyle bir senaryo gelebilir ki. Aile napsın. Rabbim çocuklarımıza hayırlı akıl fikir versin.
Keşke ama keşke tanıyan verdiği bilgilerden çıkarabilecek birileri denk gelse de uyarsa ailesini. Şuurunu kaybetmiş, normal değil çünkü konu sahibi. Hakkaten koruma altına alınmalı acilen.

Evet.
Duygusal fiziksel istismara uğruyor.
Adam manipülasyon yapıyor çok net.
Kız da bence biraz safça bir tip sakın alınma konu sahibi bir ablan olarak gör lütfen.
Adama hayran .çok kız peşindeymiş adamın falan yazmış.
Adamı ne görüyorsa artık kendi hayal dünyasında.
Adam okulda hoca sanırım bu arada
Adamın kalitesizliği kürtaj parasını kıza ödetmeesinden belli.
Koskoca adam 10 bin TL çıkaramıyor mu ya akıl alır gibi değil.

Konuyu alay etmek eğlenmek için açmışsın belli. Zeka seviyesi yerlerde tıp öğrecisiymiş hahahaja bende buna güldüm.
Kondom tokmodon 1 dokoko onco Bor iloşko olmoşto. Ama hamile kolmom omkonsıııız..

Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsınız. Ben sizi yargılamaktan ziyade bize esas sorduğunuz “nasıl atlatacağım bu durumu” ile ilgili yazmak istedim. Düşükler/gebelik kayıpları/küretajlar en çok atlanan yas sebepleri arasında malesef, herkesin bünyesi farklı olmakla birlikte 7-10 günde geçecek bir olay değil yaşadığınız önce bunu idrak etmek lazım.. tıp fak dönem 3 zor bir dönemdir yaşadıklarınız derslerinizi etkileyebilir, ya da etkilemesin diye derslere abanıp yası bastırabilirsiniz fark etmeden.. benim naçizane önerim psikolojik destek almanız, çünkü olay bir gebelik kaybından daha fazlası gibi görünüyor.. yaşça büyük biriyle ilişki yaşıyor olmanızdan çok onsuz yapayalnız olduğunuzu hissetmeniz bunu düşündürdü.. her neyse zaten profesyonel bir psikolog (psikiyatrist demiyorum dikkat) sizi dinleye dinleye kendi gerçekliğinize uyanmanıza yardım edecektir diye umuyorum..
Kendi kendinize de bence sık sık bu konuyu yazın, gerekirse sonra yine okuyun, yok ben yazamam diyorsanız kendi kendinize defalarca anlatın, ilk başlarda yoğun duygu boşalımı olabilir o yüzden yine de bir profesyonelle bu işe girişmenizi tavsiye ederim.
Allah yardımcınız olsun, umarım tekrar benzer şeyler yaşamak zorunda kalmadan bu durumu atlatırsınız.. bu arada tekrarlayan küretajlarla asherman sendromu riskini de unutmayınız.. bedeniniz de ruhunuz da kıymetli onlara iyi bakın..

Her şeyi de böyle çiçek böcek romantize etmesek? Hiç öyle masum bir konu değil bu şuan çünkü
İyi de kimle beraberse beraber reşit bir kız yani, sorduğu soru ilişkisi değil, bize düşmez diye düşünüyorum eleştirmek. Tamamını da okumadım gerçi yaşı büyük biriyle diye okudum, onun kararı bize sormamış

Benim yaptığım yoruma yok duyarcı kardeş bilmem ne saçma sapan cümlelerinizle alıntı yapmayın.
Konu sahibini anlayıp destek oldum diye ne bu kin?? Peş peşe beğenmedimler falan.Sizlerin psikolojik şemalarıyla uğraşamam ben herkes çizgisine göre hareket eder.Başınıza daha yarın ne geleceğini bilmiyorsunuz burda kızı linçlediniz eski konusunuda gördüm ben direkt yargılamalar.

Haddinizi bilin kendi doğrularınızla yaşayın.

Bu kız burda psikolojim kötü diyerek iç döküyo
konunun başında BU KONUDA,bu adam bana bunları yaptı bırakayım mı?
cümleler mi kurdu?

Adamı savunmuyorum ben arkadaşın halinden anlamaya çalıştım.Ne yapsaydı siz akılsız,aptal,bilmem ne bu kız derken linçlerinize boyun eğip kabul mü edecekti.Neymiş yaş farkı varmışta sakin kalamazlarmış hayır siz bu ilişki tiplerine sinir olduğunuz için kurban buldunuz kızı tüm kininizi kustunuz.

Bu KK BDV bölümünü okuyup yorumları inceledikçe bir çok kadının bütün sinir ve gerilimini burda asla görmediği ve görmeyeceği insanlardan çıkardığınıda görüyoruz.Evdeki,kişisel hayattaki öfkenizi asıl sebebine patlatın lütfen.

Ben bir kadının bile isteye kendine bunu yapacağına inanmak istemiyorum. Kürtaj kelimesi bile ürkütücü,yaşamak nasıl olur tahmin bile edemiyorum.

Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm
Buruşmuş teyzeyim senin görüşünce
35 yaşındayım taş gibiyim çık karşıma bakalım buruşmuş teyzeyi gör.
Adam bebeğine sahip çıkmadığı gibi kürtajın parasını bile sana ödetiyor
Sana burda akıl veriyoruz.
Aman ne halin varsa gör banane ya
Sen bu kafayla daha çok kürtaj parasu verirsin

Ay umarım bir ergenin fantazileridir .
Ama korkarım gerçrk bir olay

Yok tıp öğrencisi, yumurtalıklarını aldıracak. Br daha olmaz

Ya güzel kardeşim daha kaç ay önce paylaşmışsın bunu. Herkes birşey söylüyor sebebi linç değil bütün bunlara rağmen sen hala "şu durumu atlatayım ayrılmayı öyle düşünürüm" diyorsun. Bu adamın sana daha ne yapması lazım.Yazık günah değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…