- 23 Mart 2022
- 439
- 694
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Afedersiniz nasıl bir yerde kürtaj oldunuz? Benim bebeğimin kalbi atmadığı için ve düşük de olmadığı için mecburi kürtaj oldum genel anesteziyle kan falan görmedim masadan falan kendim kalkmadım. O kadar para verdiniz bir de merdiven altı bir yerde mi kürtaj oldunuz?O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Korunmuyorlar ki doğru düzgün.Bi 20 yil oncesinin 20 yasi ve simdi 20 yas cok farkli.. ciddi ne safmisiz diye dusunuyorum artik.
Nasil korundunuz mesela, ben en cok bunu merak ettim
Zaten olan olmus, pisman olsan bebegi geri getiremeyeceksin degil mi?
ya 20 yaş ne demek daha ergenliği yeni yeni tamamlıyor ne demek 40 yaşındaki adamla sevgili olmak? Bu adamda nasıl bir cibiliyet var üstelik. Kürtaj parasını bile kıza ödetiyor. Kız öğrenci ama sırf araba aldığı için kıza ödetmiş. Nereden baksan facia.Ben aslında bu konuda yasa takilmadim. Hani adam gibi adamdır sever değer verir. Bu adamda o da yok sadece tatmin duygusu var. Gelmiş kaç yaşına bu saatten sonra çocuk istemez zaten hayatında. Konu sahibi tamamen psikolojik sebeplerle kendini bağlı hissediyor o cibiliyetsize. Benimde ergen kızım var umarım tüm kızlarımız ogullarimiz ne can yakan ne de hayatını mantiksizca harcayan insanlardan olmasınlar. Hepimizin çocukları için geçerli Allah akil fikir muhakeme gücü versin inşallah
Konu sahibi boyundan büyük işlere kalkışmışsın yapacak bir şey yok20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Yorumlardan anladığım kadarıyla tıp fakültesi öğrencisi, ailesiyle farklı ilde yaşıyor. Kimin, hangi ailenin aklına böyle bir senaryo gelebilir ki. Aile napsın. Rabbim çocuklarımıza hayırlı akıl fikir versin.Korunmuyorlar ki doğru düzgün.
Geri çekilme yöntemi hep .
Oda işte böyle oluyor.
Beyfendiler korunmuyor yani hoşlarına gitmiyormuş kaç bayan arkadasımdan duydum.
Adamlar keyfinde ne güzel ya.
Böyle bencil pislikleri hayatına sokan hadi soktuysa da def etmeye cesareti olmayan kadınlara şaşırıyorum.
Kız kürtaj olmuş hala ısrarla ilişkiye devam ediyor.
Bu kızın ailesi bu durumları bilip kızını korumaya almalı hemen.
Ama işte çocuklarda ailelerine söyleyemiyor .
Bu adamlarun eline kalıyor.
Aileler anlayışlı destek verici davransalar en azından anneler hersey daha farklı olur.
Evet.Yorumlardan anladığım kadarıyla tıp fakültesi öğrencisi, ailesiyle farklı ilde yaşıyor. Kimin, hangi ailenin aklına böyle bir senaryo gelebilir ki. Aile napsın. Rabbim çocuklarımıza hayırlı akıl fikir versin.
Keşke ama keşke tanıyan verdiği bilgilerden çıkarabilecek birileri denk gelse de uyarsa ailesini. Şuurunu kaybetmiş, normal değil çünkü konu sahibi. Hakkaten koruma altına alınmalı acilen.
Konuyu alay etmek eğlenmek için açmışsın belli. Zeka seviyesi yerlerdeYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Yok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündümAfedersiniz nasıl bir yerde kürtaj oldunuz? Benim bebeğimin kalbi atmadığı için ve düşük de olmadığı için mecburi kürtaj oldum genel anesteziyle kan falan görmedim masadan falan kendim kalkmadım. O kadar para verdiniz bir de merdiven altı bir yerde mi kürtaj oldunuz?
Merhaba,Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
İyi de kimle beraberse beraber reşit bir kız yani, sorduğu soru ilişkisi değil, bize düşmez diye düşünüyorum eleştirmek. Tamamını da okumadım gerçi yaşı büyük biriyle diye okudum, onun kararı bize sormamışHer şeyi de böyle çiçek böcek romantize etmesek? Hiç öyle masum bir konu değil bu şuan çünkü
aynen işim gücüm yok bu krguyu hikayeyi yazmakla ugrastimŞu konuyu gerçekmiş gibi ele alıp yorum yazanlara inanamıyorum. Arkadaşlar, yalan söylüyor, dağılabilirsiniz…
Ben bir kadının bile isteye kendine bunu yapacağına inanmak istemiyorum. Kürtaj kelimesi bile ürkütücü,yaşamak nasıl olur tahmin bile edemiyorum.Mayıstan bu yana sitede açılan bazı konulara bakarak; adam korunmayı beceremedi mi yoksa farklı bir durum mu var , diye düşünüyor insan.
İnşallah bile isteye planlanmış bir durum ve sonuçları değildir. Her koşulda tekrarlanmamasını dilerim.
Buruşmuş teyzeyim senin görüşünceYok merdiven altı bir yer felan değildi, bu şehirde olabileceğim en iyi klinikti baya araştırdık. Özel hastanede olamadım çünkü kayitlara bir şekilde geçer diye düşündüm
Ay umarım bir ergenin fantazileridir .Konuyu alay etmek eğlenmek için açmışsın belli. Zeka seviyesi yerlerdetıp öğrecisiymiş hahahaja bende buna güldüm.
Kondom tokmodon 1 dokoko onco Bor iloşko olmoşto. Ama hamile kolmom omkonsıııız..
Yok tıp öğrencisi, yumurtalıklarını aldıracak. Br daha olmazBuruşmuş teyzeyim senin görüşünce
35 yaşındayım taş gibiyim çık karşıma bakalım buruşmuş teyzeyi gör.
Adam bebeğine sahip çıkmadığı gibi kürtajın parasını bile sana ödetiyor
Sana burda akıl veriyoruz.
Aman ne halin varsa gör banane ya
Sen bu kafayla daha çok kürtaj parasu verirsin
Buruşmuş teyzeyim senin görüşünce
35 yaşındayım taş gibiyim çık karşıma bakalım buruşmuş teyzeyi gör.
Adam bebeğine sahip çıkmadığı gibi kürtajın parasını bile sana ödetiyor
Sana burda akıl veriyoruz.
Aman ne halin varsa gör banane ya
Sen bu kafayla daha çok kürtaj parasu verirsin
Ya güzel kardeşim daha kaç ay önce paylaşmışsın bunu. Herkes birşey söylüyor sebebi linç değil bütün bunlara rağmen sen hala "şu durumu atlatayım ayrılmayı öyle düşünürüm" diyorsun. Bu adamın sana daha ne yapması lazım.Yazık günah değil mi?Son GÜNCELLEME
ufak ufak konuşmaya başlamışken (yine salakligimdan affeder gibi olmuştum özürler diledi felan)
tamamen bitirdim. Dün gündüz konuştuk akşam gidip benim de tanıdığım üst dönemden bir kız var. Bununla dışarıda buluşmuş. O kızın yaşı benden baya büyük bu arada. Benim ne yaptığını ısrarla sormam üzerine cevap vermek istemedi ve bu sabah söyledi. Okulla ilgili bir şeyler konuştuk arkadaşları adına bir konuda teşekkür etmek istemiş felan yalanlar uydurdu. Saat 11e 12ye kadar kesin bunun için buluşmuşsunsuzdur kdkwkw cevap vermedi asla. Bu son noktaydı gerçekten
GÜNCELLEME 2
2 gün önce durumu görünce sinirle aramıştım açmamıştı ya. Dün eli kanlar içinde resim video atmış makineye kaptırmış galiba bahcede. Bakamadım yazmış. Kötü olmuş İçim gitti dedim sonra haydi hoşçakal, yazma diyen kimdi niye yazıyorsun dedim. Hala çok sinirliyim beni aldattığını bile düşünüyorum nasıl bir anda bırakıp vazgeçebilirsin oraya gittin değiştin vs vs yazdı yine aynı şeyler. Uzun bir mesajla nasıl hala böyle bir şey ima ettiğinin hesabını sordum işte kızdım felan, içinden kelime seçip cevap vermiş. Yoruldum ne demek istemiyor musun beni, böyle ilişki biter mi, yazmamam için çabalıyorsun ben konuşmaya çalışınca sonra diyorsun haftalardır aynı durumdayız tabiki suphelenirim felan dedi her neyse. Sonra bu hiçbir şey yok gibi birkaç saat sonra dönüş yoluna çıktınız mı, tatildeyken ailecek çektiğin fotoları at felan dedi. Sonra ben ya hiçbir şey yokmuş gibi nasıl sorabiliyorsun sonra konuşalım uzun dedim, al yine aynı şey sonralarından bıktım, istemiyorum haber verilmek fotoğraf felan seninle konuşmak da istemiyorum dedi. Seni aldattığını düşündüğün biriyle hala nasıl böyle konuşuyorsun dedim görüldü attı halen de yazmadı bir şey. Galiba bitti bu ilişki
GÜNCELLEME 1
Fazla değer sonrası ne oldu bilin bakalım??? Satıldık!!! diye durum paylaşmış. Profilini son görülmesini kaldırmış. (Ben 2 gündür tatilden resimler paylaşıyorum ara ara) Anlık sinirle aradım 2 kez ama açmadı. Tonla ortak arkadaşımız ve çevremiz var, onun birçok tanıdığıyla tanıştım görüşüyorum vs bırakın gördüğüne anlatmayı beni onu satıp bırakan biri olarak tanıtmaya durum koyarak başladığı için çok sinirlendim. Ama açmadığı için sinirimi gösteremedim barısmak için aradığımı bile düşünmüştür yani bu adam. Çok sinirliyim asla görmezden gelemiyorum. Ne yapacağım lütfen yardım edin ya tüm tatilim burnumdan geldi zaten birkaç gün geldim
Ben 20 o 40 yaşında bunu da göz önünde bulundurun.....
Hatırlayanlar vardır geçen gün konu açmıştım sevgilimle alakalı. Sessiz bitirmek veya kendi kendime affedip devam etmek istemedim. Bir hafta kadar sessiz kalıp yazdığı şeylere görüldü attım sorun ne diye sorunca bir şey yok dedim geçiştirdim. Ama sonra şimdiye kadar nelere kırıldığımı işte beni sevmediğini düşündürdüğünü vs anlattım çok uzun uzun. İçimde ona karşı birseylerin koptuğunu vs v. Kapatalım hemen bunları, duymak istemiyorum bir daha, seni çok seviyorum, doğal kıskançlıklar bu dediklerin benim hatalarım değil vs deyip üste çıkmaya çalıştı. Özür bekliyorum dedi üstüne. Sonra yine cevap vermedim kendisi yazdı sonra tekrar. eskiye dönelim hemen dedi. Böyle anlatınca ben haksızmışım gereksiz naz yapan biriyim gibi gözüküyor ama gerçekten çok üzdü ve hakettiğim ilişki bu değil, ya düzelecek ya bitecekdi.
Şimdi de ailemle tatile geldim, biliyordu bugün geleceğimizi. Vardınız mi niye haber vermedin felan dedi yol yorgunluğu uyuyakalmisim, darlama lütfen yeter dedim çok mesaj attığı için. (Zamanında boş şeyler için küstü, tek mesaj atsın diye telefon başında bekledim günlerce)
Varınca her yerden resim at merakta bırakma felan diyordu. Ama gerçekten içimden gelmedi onla konuşmak bir şey atmak felan. Zaten ailem sürekli dibimde telefonla uğraşmak istemiyorum o da ayrı. Otel odasının ve manzaranın videosunu çekip hikaye koymuştum. Bana hiçbir şey atmayip paylaşyazmış
Yazdığı şeyleri yazıyorum direk:
-anladim ben seni
-sevmiyorsun artık beni, uzaklaştırıyorsun kendinden
-sen bak keyfine ben bölmeyim seni
-haydi hoşçakal sana
Bitsin istiyor ve bitiriyor mu yoksa benim çabalamamı mi istiyor bu adam. Benim kafam gerçekten çok karışık eskisi gibi asla hissetmiyorum, bitirmeye bile kararliydim ama şimdi bu öyle yazınca biraz dank etti galiba kaybetmeyi ne kadar istemediğimi düşündüm