- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Canımmm kendimi yanlış ifade ettimevlenmeyi düşünmeyebilir orange
kendi yaşında bir sevgilisi de olsa, okuldan bir çocukla da çıksa belki ancak 4-5 sonra evlilik düşünecek, belki onu da düşünmeyecek ve belki bebeği yine aldıracaktı. evet bizim için biraz kulağa tuhaf geliyor, (evlenemeyecek durumdaysam asla sevişmedim, kendi adıma, çünkü en korktuğum şeydir bebek aldırmak zorunda kalmak)
Kalp atışı bile vardı ha ..sadece yazıklar olsun . Aileniz seni okuyor bilirken siz neler karıştırıyorsun. 20 yaşındasın ya 20...aklini okuluna odaklanan gereken yaşta kürtaj olmak ....Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Ohaaaa.20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Tabi üst üste yazar çakal hem senden maddi çıkarı var hem cinsel, adam salak mı bulmuş saf genç kızı hem parasını yiyo hem öbür türlü, midem bulandı nasıl korundu adam allah bilir onda da korunuyorum diye seni kandırmıştır belki deEvet ayrilmistim buradaki konuda da yazdığım gibi. 3 ay ayriydik. Her gün her saat yazdı aradı ama barismadim ama sonra olaylar öyle gelisti biliyorum hata üstüne hata ama oldu işte
Kızım bırak şu adamı ya.O zaten tüm ailesiyle tanıştırdı annesi babası kuzenleri ve ailesiyle yemege vs çıkıyoruz arada felan. Marifet olarak söylemiyorum yargilanmasin bu kısım da ama başından beri ailesi biliyor ve annesinin dediğine gore evliliği dışında ilk kez birini tanistirmis (evleneceği kadını bile ilk kez isteme nisan yapıldığında görmüşler) bana da sürekli memlekete gidip geldikce annenle ufaktan konuş bir iki seneye yüzük takalim modunda. Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle
Yazık o masum yavrucağa kim bilir ne acı çekti Allah kahretsin sizi ve sizin gibileri sevgilinde yerin dibine batsın sevgiliymiş neyin sevgilisi hangi sevgili bu sevgili kafası yüzünden zaten olan o masum meleklere oluyor birde işlenmiş bir cinayetin üzerine üzülme ileride isteriz tekrar diyor aklim almiyor adamdaki zihniyete bakarmisin insan olsaydın da kendi evladinin yasamina son vermeseydin en azindan bari babalık görevini yapabilseydin.
Canım travmatik bir olay yaşamışsın ancak artık yaşanmış bitmiş. Artık kat kat korunun ve geleceği geleceğe bırak. Kim bilir bu bebeğin ruhu belki ileride doğuracağın bir bedenle seni tekrar bulacak. Belki de sen bu kaybettiğin bebek sayesinde ilerideki bebeğin için çok daha iyi bir anne olabileceksin. Bu olayın da hayra dönüşmesine izin ver ve artık çok dikkatlı ol
Ben degil ben degilOhaaaa.
Kızım sen ne yapıyorsun.
Bide evlenicekmiş adam .
Evlenseymiş madem bebek olduğunda
Aklını başına al.
Bırak bu adamı.
Nasıl içiniz alıyor ya bide sevgilim diyor.
Burada bu senaryoları kimseye yutturamazsınız. Siz yutarsınız çünkü kendinizi vazgeçilmeyen prenses zannediyorsunuz. Kürtaj olmayıp doğurmaya karar verseydiniz sevgiliniz düşmanınız olacaktı. Çünkü gelmiş 40 yaşına ne çocuğu ne sorumluluğu bu saatten sonra. Bulmuşum kul köle çıtırı günümü gün edeyim ne uğraşıcam bununla diyordur. Keşke para bulamıyorum 10 hafta dolmasına az kaldı deseydiniz, ışık hızında o kürtaj parası çıkardı ortaya. Ama zaten manipüle edebildiği, boyunduruğu altında tuttuğu, fiziksel olarak faydalandığı kızdan maddi olarak da faydalanacağını bildiği için "aşkım ben arabayı yeniledim yoksa dükkan senin, git anandan babandan iste demiş. Siz de gidip istemişsiniz.O zaten tüm ailesiyle tanıştırdı annesi babası kuzenleri ve ailesiyle yemege vs çıkıyoruz arada felan. Marifet olarak söylemiyorum yargilanmasin bu kısım da ama başından beri ailesi biliyor ve annesinin dediğine gore evliliği dışında ilk kez birini tanistirmis (evleneceği kadını bile ilk kez isteme nisan yapıldığında görmüşler) bana da sürekli memlekete gidip geldikce annenle ufaktan konuş bir iki seneye yüzük takalim modunda. Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle
Yok kıza dedim zaten.Ben degil ben degil
Ay ne evlenmesi bu adam evlenmesin zaten kızla.Burada bu senaryoları kimseye yutturamazsınız. Siz yutarsınız çünkü kendinizi vazgeçilmeyen prenses zannediyorsunuz. Kürtaj olmayıp doğurmaya karar verseydiniz sevgiliniz düşmanınız olacaktı. Çünkü gelmiş 40 yaşına ne çocuğu ne sorumluluğu bu saatten sonra. Bulmuşum kul köle çıtırı günümü gün edeyim ne uğraşıcam bununla diyordur. Keşke para bulamıyorum 10 hafta dolmasına az kaldı deseydiniz, ışık hızında o kürtaj parası çıkardı ortaya. Ama zaten manipüle edebildiği, boyunduruğu altında tuttuğu, fiziksel olarak faydalandığı kızdan maddi olarak da faydalanacağını bildiği için "aşkım ben arabayı yeniledim yoksa dükkan senin, git anandan babandan iste demiş. Siz de gidip istemişsiniz.
Evlenme niyeti olan erkek, çocuğuna ilişkisine sahip çıkardı. Evleniyoruz, okuluna eğitimine devam et, annelerimiz yardım eder yardımcı tutarız bebeği büyütürüz derdi. Ben istemedim okulum ailem vs palavralarını geçiniz.
Babanız yaşında olabilecek bir adamın cinsel eğlencesisiniz. Madem tanışmışsınız annesine sorun bakalım, 20 yaşındaki kızının 40 yaşında bir adamla evlenmesini kabul eder miymiş? Kızı kürtaj olsa hoşuna gider miymiş.
Birde diyorki ilerde evleniriz 40 yaşın daha ilerisi nasıl oluyor okulun bitmesini bekliyorsa daha en azından 4 sene var yaslandiktan sonra mi evlenecek acaba pasamiz. Özetle sadece birşeyler yaşadığın adamdan çocuk olmaması adına korunun bari. Gelecek planlamayip sadece bazı tatminler yaşamak isteniyorsa tonla korunma yöntemi var. Bu arada o adam zaten sizinle evlenmez. O yaşta hala 20 yas kafası yaşıyor adam. Neden sizinle evlenip kendini mahkum etsin ki.Canımmm kendimi yanlış ifade ettimKendinden 20 yaş büyük adamın parasını yemiyor, evlenmeyi düşünmüyor o zaman ne demeye bu adamla beraber. Tabii ki kendi yaşıtı birinden yanlışlıkla hamile kalmış olsaydı derdik ki “zaten yaşları küçük, gelecek kaygıları var” Bebeği aldırmak istemeleri anlaşılabilir bir durum ama 40 yaşında bir adam yaptıklarının sorumluluğunu alabilmesi gerekir.Böyle genç kızlarımızın kendilerini heba etmesi çok Üzüntü verici. Bu kız Tıp okuyorsa, gündemi dersleri olmadı. İlerde genç bir kadın olduğunda kendinde travma yaratacak hatalar yapıyor.
Ben aslında bu konuda yasa takilmadim. Hani adam gibi adamdır sever değer verir. Bu adamda o da yok sadece tatmin duygusu var. Gelmiş kaç yaşına bu saatten sonra çocuk istemez zaten hayatında. Konu sahibi tamamen psikolojik sebeplerle kendini bağlı hissediyor o cibiliyetsize. Benimde ergen kızım var umarım tüm kızlarımız ogullarimiz ne can yakan ne de hayatını mantiksizca harcayan insanlardan olmasınlar. Hepimizin çocukları için geçerli Allah akil fikir muhakeme gücü versin inşallahAllahım büyük konuşmak istemiyorum, benimde bir kız evladım var. Ama güzel kardeşim hiç mi kendine değer vermiyorsun? Ben 29 yaşına girdim. 40 yaşındaki adama bende dönüp bakmam eğer ekstra durumları yoksa. Üstelik bahsettiğin kadar kariyerli ama araba aldığı için operasyon parasını öğrenci halinle sana ödetiyor. Kendine layık gördüğün hayat bu mu gerçekten?
Birde diyorki ilerde evleniriz 40 yaşın daha ilerisi nasıl oluyor okulun bitmesini bekliyorsa daha en azından 4 sene var yaslandiktan sonra mi evlenecek acaba pasamiz. Özetle sadece birşeyler yaşadığın adamdan çocuk olmaması adına korunun bari. Gelecek planlamayip sadece bazı tatminler yaşamak isteniyorsa tonla korunma yöntemi var. Bu arada o adam zaten sizinle evlenmez. O yaşta hala 20 yas kafası yaşıyor adam. Neden sizinle evlenip kendini mahkum etsin ki.
Sizde çocukluj travmalarınızın acısını Burdan çıkarmayınHahahahaha babamın metresinin adı da tuğba idimetresin anlamı bu neden zorunuza gidiyor
Her şeyi de böyle çiçek böcek romantize etmesek? Hiç öyle masum bir konu değil bu şuan çünküCanım travmatik bir olay yaşamışsın ancak artık yaşanmış bitmiş. Artık kat kat korunun ve geleceği geleceğe bırak. Kim bilir bu bebeğin ruhu belki ileride doğuracağın bir bedenle seni tekrar bulacak. Belki de sen bu kaybettiğin bebek sayesinde ilerideki bebeğin için çok daha iyi bir anne olabileceksin. Bu olayın da hayra dönüşmesine izin ver ve artık çok dikkatlı ol