Burada bu senaryoları kimseye yutturamazsınız. Siz yutarsınız çünkü kendinizi vazgeçilmeyen prenses zannediyorsunuz. Kürtaj olmayıp doğurmaya karar verseydiniz sevgiliniz düşmanınız olacaktı. Çünkü gelmiş 40 yaşına ne çocuğu ne sorumluluğu bu saatten sonra. Bulmuşum kul köle çıtırı günümü gün edeyim ne uğraşıcam bununla diyordur. Keşke para bulamıyorum 10 hafta dolmasına az kaldı deseydiniz, ışık hızında o kürtaj parası çıkardı ortaya. Ama zaten manipüle edebildiği, boyunduruğu altında tuttuğu, fiziksel olarak faydalandığı kızdan maddi olarak da faydalanacağını bildiği için "aşkım ben arabayı yeniledim yoksa dükkan senin, git anandan babandan iste demiş. Siz de gidip istemişsiniz.
Evlenme niyeti olan erkek, çocuğuna ilişkisine sahip çıkardı. Evleniyoruz, okuluna eğitimine devam et, annelerimiz yardım eder yardımcı tutarız bebeği büyütürüz derdi. Ben istemedim okulum ailem vs palavralarını geçiniz.
Babanız yaşında olabilecek bir adamın cinsel eğlencesisiniz. Madem tanışmışsınız annesine sorun bakalım, 20 yaşındaki kızının 40 yaşında bir adamla evlenmesini kabul eder miymiş? Kızı kürtaj olsa hoşuna gider miymiş.