bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özet geçmeseydiniz keşke üsenip okumuyor ama konu sahibine bunca insanı umursama diyecek kadar konuya vakıf oldugunu sanıyor.

Vakumla çöpe atılması sorun değil He? Ne farkeder? Ayrıca burda herkes anonim konu sahibi de tıp öğrencisi olduğunu söylüyor, inanmıyorum size bye tartışıp banlanmak istemem hele de sizin gibi biri için

Özet geçmeseydiniz keşke üsenip okumuyor ama konu sahibine bunca insanı umursama diyecek kadar konuya vakıf oldugunu sanıyor.
30 sayfayı okumak zorunda olduğumu bilmiyordum kusura bakmayın. ilk 5 sayfada 2-3 tane "kürtaj yaptırdığı için hakaret eden/ kötü şeyler söyleyen" yorum gördüm ve bunları umursamamasını söyledim. mesajımda da yazıyor ilişkisine yorum yapmadığım.

çok fark eder vakum ama kürtaj konusunda sizin cehaletinizle savaşmayacağım. herkes her şeyi öğrenecek kapasitede değil belli ki.
kürtaj tartışmaya acık değil. şükür ki ülkemizde 10 haftaya kadar yasal da kadınlar bedenleri üzerindeki söz hakkını kullanırken sizlerin bakış açısıyla uğraşmıyor.
siz her gebeliğinizi doğurun hanımefendi, kimse size engel olmuyor zaten.

Yani üzücü bir durum tabiki ama bilemedim ne desem önce kızdım sonra geri sildim. Bundan sonra dikkatli olun bari.

Çoğumuz kürtaja yorum yapmadık bile. Bir yoruma bakarak hepimizi gömmüş yorumlara laf edeceksen iyice nedir oku o zaman

Hanımlar kabul edin burda emin olmadığınız bilgiler hakkında konu sahibini eleştirdiniz ön yargıyla davrandınız.
Bu konu fakede olabilir(di)
kız sevgilim evli değil diyor inatla evli diye yorumlar yapıyorsunuz.
Sizlere kimi hatırlattı bu arkadaş bilemiyorum ama metresmiş gibi hakaretler vs.
kendi kararı kendi yaşantısı geçmiş aylarda sorun yaşamış gelmiş yazmış,bugün açtığı konuda psikolojisinin iyi olmadığını belirtiyor belli ki kürtaj olan kişilerden destek almaya çalıştı.Ama 3-4 yorum dışında destekten çok linçlendi.
Kendini savununcada dahada kötü oldu.
Ben kadının,kadına yaptığı şiddete karşıyım.
Empati yapın lütfen.
20 yaş küçük bir yaş.
20 yaşındaki kızınızın başına bu olay gelse ne yapacaksınız? gençliğinin cahilliğine, çocukluğuna vereceksiniz çoğunuz.
Bence empati yapın.
Sevgilisinin yaptıklarıda hoş değil,daha iyi bir ilişki yaşayacağı insanla olmasını dilerim kendisinin ama adam 40 yaşında diye 82 yaşındaki adammış gibi yorumlar yaptınız görmediğiniz insanın.Bir çoğunuzun eşi 35-55 yaş arası.Hatta bu adamın yaşıtı.Yani şaka gibi gerçekten çoğu eleştiri.
kaos yaratılıyor hep bence gerek yok.

Evli felan değil e devletinden ss mi atayım ahahah

Açıkçası kürtaja çok sıcak bakmayan biri olarak verdiği kararın en doğru karar olduğunu düşünüyorum burda o yorumu gözden kaçırmışım ama aklı başında birinin son takılacağı şey konuda kürtaj olur .20 yaşında hayatını mahveden bir insan var konuda . Konuşulması gereken en önemli şey bu kızın ailesi nerde? Belli ki ciddi psikolojik problemler yaşıyor yoksa bu onu maddi manevi sömüren babası yaşında adamla bir ilişki içerisinde olmazdı

Sorun adamın yaşı değil. Konu sahibi ile aralarındaki 20 yaşlık fark. İlişkiye başlarken daha 18 yaşında olması, sevgilisinin okuduğu üniversite de hoca olması. Bir çok sakıncalı yani konu. Sevgili için direkt kullanma amaçlı başlamış ilişki. 38 yaşındaki akedemisyen, 18 yaşında yeni üniversiteye başlamış bir şey genç kızla neden birlikte olur? Bu kızdan borç almış üstelik.
Bu adamla onun cinsel tecrübelerine güvenerek tam anlamıyla korunmayarak ilişki yaşıyor var dolayısıyla hamile kalıp kürtaj oluyor.
Öyle sakin yorum yazılası bir konu değil.

Bulantı diye giden bir insana mide yıkanmaz zaten. Ben de anlamadım. Zehirlenme şüphesi olsa bile her zehirlenmede yapılmaz. Kız 2.sınıfta adam doktorsa ilk sorgulanacak şey bu
dr değil akademisyen başka bölümde o ayrı ama zaten o gün normalde içtiğim hapları sabah aç içtiğim için zehirlendiğimi düşündüm o şüpheyle gidince onun üstünde duruldu. Regl olmam gereken tarihte 1-2 gün kanama oldu as az bu ay az sürdü diye dusunmustum nasıl suphelenmedim bilmiyorum

Gerçekten 20 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir kızla 40 yaşındaki adamın ilişkini normal karşılamam için bambaşka bir evrende olmalıyım

Çok sıkıcı. Hiçbir yere gitmeyen bir konu. Yardımcı olabileceğimiz birşey yok malesef. 4-5 yıl sonra anlayacak. O zamana kadar giden gitmiş olacak zaten. Üzülüyorum vallahi, 25 yaşlarında 40 gibi hissedecek, gençliği sömürülmüş enerjisi hiç edilmiş olarak kalacak. Öf ruhum sıkıldı be. Yeter. Gidiyorum ben.

20 yaş, 40 yaşında bir adamla birlikte olmaman gerektiğini bilmek için küçük bir yaş değil. İnsanlar doğruyu söyleyince de yakışıklı, karizmatik bana çok aşık diye övünmemek için küçük bir yaş değil. Tüm bunlar "gençliğe, cahilliğe" verilecek basit olaylar değil. Gına geldi 20li yaşlarındakilere çocuk muamelesi yapanlardan. Gayet de aklı başında, gayet de bilinçli bir şekilde yapıyor tüm bunları. İlk başlarda hataydı, ilişkimizin evliliğe gitmediğini biliyorum gibi laflar söylemiş, insanlar hatasını yüzüne vurunca da "herkesin peşinde olduğu 40 yaşındaki adam bana baktı beni istedi siz de kıskanın" modunda.

Konu sahibinin 2.üyeliği hoş geldin canım

İki reşit insanın isteyerek birlikteliğinden oluşan bir kaza sonucu meydana gelmiş bir hatanın düzeltilmesi neden bukadar büyüyor anlamıyorum
Sanane banane
Konu sahibi her hata yapan sağlıklı insan psikolojisiyle pişmanlık yaşıyor
Burada verilecek tavsiye "bir uzmandan yardım al "dır
Bu kadar 32 sayfa pehhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…