bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 sayfanın hepsini okumam zor olacak. Okuyan varsa bir alıntı alırım.

Şimdi bizim 40 yıllık kart (!) exbaba temel tıp bilimlerinde akademisyen mi? Ayrıca bir de evli mi?

Konu sahibi şu anda 2ye gidiyorsa ilk sene derse giren biri ama tıp kökenli olmamalı çünkü daha korunmayı bilmiyor. Hoca dediği de asistan olabilir. Kafamdan bir üniversiteyi eledim. Orada öyle bir asistan yok. Olsa görürdük zaten felan yazan da orada okuyamaz

Konu sahibinin de konuya yorum yapan herkesin de en son dikkate aldığı şey kürtaj oldu . O 35/40 yaşında buruşuk(!) Kadinlar sevgilisinin peşinde kosuyormus ona takık çoğu kişi de kürtaj parasının yarısını karşılaşmasına takıldı . Ortada vicdan azabı yok

Kurtaj sebebiyle asagilamamistik aslinda. Sagliksiz bi iliskide kendini obje olarak goren vd manipule eden bi adamla birlikte oldugu icin uyarmaya calismistik. Okumadiginiz icin ozet geceyim. Adam kendisinden 20 yas buyuk kurtaj icin ogrenci olan konu sahibine bi hafta boyunca tirim tirim para aratip yarisini ondan almis. Kizi hem duygusal hem maddi olarak da surekli somuren bi adam. Korunmadigi icin ve bu toksik iliskiden cikmadigi icin cok kziildi ama kurtaj icin pek bisey denildigini hatirlamiyorum

selamlar, yukarıda bir arkadasa daha yazmıstım aynısınnı söyleyecektim size şu:

"yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi."

bir de kürtaj biraz toplumda karşı çıkılan bir konu, kendi içinde de kendisini yargılıyor olabilir diye biraz o açıdan konusmak istedim kendisiyle. toksik bir ilişki varsa ortada tabii ki bitmesi gerekli, o bambaska bir şey.

Tıpta akademisyen, evli

Herkesin bedeni kendini ilgilendirir. Kitir kitir kesmissin diyen arkadasi kmse kale almadi heralde ki kaynamis gitmis arada. 20 yasinda okuyan kiz dogurmayacakti elbette. Ama biz buna yogunlasmadik. Babasi yasinda adamla gencecik kizin ne isi olur kismindayiz

anlıyorum, ben o yoruma çok takıldım o yuzden öyle bir yorum yaptım. gerisini yeni okuyordum. siz de beni anladınız diye umuyorum. iyi akşamlar diliyorum size :')

Mesaj yanlış.

Konu sahibi ben değilim.

Kurtulmak isteyen kurtulur. Hoşunuza gidiyor bu salak hayat.

Akademisyenlikten atılmış (eskiden de çapkın olduğuna dair konular açmış ama Tabiki kadınlar peşinde dedemizin köylü güzeli süslü Pakize herif ) abisiyle iş kurmuş araba yenilediği için 20 lik sevgilisine kürtaj parasını kitlemiş 1 hafta para aratmış öğrenciye,

Öğrenciye demiş ilerde evlenecez raat ol kank diye bizimki de yemiş, ayrıl diyoruz herifi övüyor

Adam akademisyen fakat tıp değil.Mesleğini bırakmış şimdi başka bir meslek yapıyor.Evli değil boşanmış.Kürtaj parasının yarısını konu sahibi arkadaşımız ödemiş.
Tıp okuyan konu sahibi,Tıp öğrencisi.

30 sayfa içinde konu sahibi arkadaşa uyarı mesajı adı altında genelde önyargılarla yorumlar yapıldı,oda karşılık olarak kendini savunmaya geçti.

Benim burda dikkate aldığım nokta şu arkadaş zaten 20 yaşında,ailevi problemleri olabilir,psikolojisi geçmişten bugüne iyi olmayabilir ki böyle biriyle ilişkisi var.Biraz empati yapmak mantıklı.Bilemiyoruz insanların hayatını.Ben ilk ilişkisi olduğunu okudum eski konudaki yorumda…Eşi gibi görmüş ailesiyle tanıştırmış adam.Etkilenmesi ayrılıp geri dönüp barışması çok normal bu durumda.

Ay o yorumu görmedim. Kıtır kıtır kesmek ne ya Uyduruk kürtaj animasyonları dolaşıyor internette, gerçek sanıyorlar heralde onları öfff. Öyle bile olsa şunu daha yeni operasyon geçirmiş birine deme ya, bu ne odunluk.

Ben yaptım yorumu evet öyle inanmayan ya doktora danışsın ya kürtaj videosu izlesin

Valla o kişi hala o erkekle birlikte olup savunuyorsa derim her yorumum beğenilecek değil, ortada kalbi atan bir bebek bile isteye öldürülmüş az bile dedim

İyide hem sayfaları okumamıssınız olayın evveliyatından haberinizde yok. Tabi ki kendi hayatı kendi bedeni. İnsanlar buna tepki vermedi. Kendisinden yasça büyük, büyük olmasını gectim kişilik olarak sağlam olmayan biri ile hayatını mahvetmemesi için uyarı üstüne uyarı yaptılar. Nitekim ciddiye almayıp zor hallere girmek zorunda kaldı. Kim kimle ne yasamış cok mühim değil ama degecek biriyle olmalı değilmi. Korunma yöntemlerini anlatmak yerine bunları anlatmak daha mantıklı geldi bana

Ben yaptım yorumu evet öyle inanmayan ya doktora danışsın ya kürtaj videosu izlesin
hanımefendi ben doktorum. defalarca kürtaj operasyonlarına girdim. allah aşkına kime neyin aklını veriyorsunuz ya.
yasal olarak kürtaj 10 haftaya kadar yapılıyor. açık olalım kesilecek bir şey yok o haftada. küret ya da vakumla alınıyor.
cehaletin özgüveni de bambaşka oluyor belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…