- 29 Haziran 2022
- 561
- 1.178
- 39
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Nasıl yani adam ögretmen miKlasik üniversitede öğrencisine hallenen öğretmen vakası. Etrafı öğrenci kızlarla dolu olduğu için cazibelerine kapılıyor böyle kart horozlar
Konu sahibinin de konuya yorum yapan herkesin de en son dikkate aldığı şey kürtaj oldu . O 35/40 yaşında buruşuk(!) Kadinlar sevgilisinin peşinde kosuyormus ona takık çoğu kişi de kürtaj parasının yarısını karşılaşmasına takıldı . Ortada vicdan azabı yokçok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
ilişkini bilmiyorum, sayfalarca uzun şeyi okuyamadım da.
ama konuna direkt yorum yapacağım, ben de senin gibi tıp öğrencisiyim 5. sınıfım, ablan gibi hissettim açıkçası, yakın gördüm seni kendime.
kürtaja karşı değilim, kesinlikle insanın bedenen/ruhen hazır olmadığı bir doğumu yapmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen de bu bilinçte olduğun için tebrik ederim seni. gencecik bir kadınsın, öğrencisin, bu ilişkinle evlenmeyebilirsin, başkalarıyla da cinsellik yaşayabilirsin, seçenekler milyonlarca çünkü önünde upuzun bir hayat var.
seni kürtaj için suçlayanlara kulak asma, yasal sürecin sonuna yakın fark edip aldırmışsın, keşke de kalp atışlarını dinletmeselermiş en azından psikolojin bir tık daha az etkilenirdi. bu olaydan sonra cinselliğe, bebek fikrine, ilişkiye soguk olman çok normal. fakültendeki bir psikiyatri hocanla bu konuyu konuşmanı öneririm, sana mutlaka destek olacaktır. şu an ihtiyacın sevgilinin "bir kaç seneye evlenir cocuk yaparız vırt zırrt" romantizmi değil, bu konuları konusmasını istemediğini belirt ve destek al.
KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIN. vicdan azabı çekme, kadın olarak kendi bedenin üzerindeki söz hakkını kullandın. tekrar söylüyorum, buradaki seni kürtaj sebebiyle aşağılayan cümlelere SAKIN kulak asma. hekim ve abla tavsiyesi olarak gör bunu. ileride kendisi/çevresi kürtaja karşı olan ve bu yüzden istemediği çocuklarla gebeliklerle gelenleri sen hastanede göreceksin. fakat bu sana korunmaa pat pat kürtaj ol dediğimi düşündürmesin. her kürtaj bir operasyon. mutlaka ÇOK DİKKATLİ KORUN. bu riski alma. ella'yı yılda EN FAZLA 2 KEZ kullan. kondomu doğru kullan.
sana şimdilik tavsiyelerim bu kadar.
destek al, korun, vicdan azabı çekme.
kendin için iyi olanı yaptın canım, kendine iyi bak.
Kurtaj sebebiyle asagilamamistik aslinda. Sagliksiz bi iliskide kendini obje olarak goren vd manipule eden bi adamla birlikte oldugu icin uyarmaya calismistik. Okumadiginiz icin ozet geceyim. Adam kendisinden 20 yas buyuk kurtaj icin ogrenci olan konu sahibine bi hafta boyunca tirim tirim para aratip yarisini ondan almis. Kizi hem duygusal hem maddi olarak da surekli somuren bi adam. Korunmadigi icin ve bu toksik iliskiden cikmadigi icin cok kziildi ama kurtaj icin pek bisey denildigini hatirlamiyorumçok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
ama konuna direkt yorum yapacağım, ben de senin gibi tıp öğrencisiyim 5. sınıfım, ablan gibi hissettim açıkçası, yakın gördüm seni kendime.
kürtaja karşı değilim, kesinlikle insanın bedenen/ruhen hazır olmadığı bir doğumu yapmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen de bu bilinçte olduğun için tebrik ederim seni. gencecik bir kadınsın, öğrencisin, bu ilişkinle evlenmeyebilirsin, başkalarıyla da cinsellik yaşayabilirsin, seçenekler milyonlarca çünkü önünde upuzun bir hayat var.
seni kürtaj için suçlayanlara kulak asma, yasal sürecin sonuna yakın fark edip aldırmışsın, keşke de kalp atışlarını dinletmeselermiş en azından psikolojin bir tık daha az etkilenirdi. bu olaydan sonra cinselliğe, bebek fikrine, ilişkiye soguk olman çok normal. fakültendeki bir psikiyatri hocanla bu konuyu konuşmanı öneririm, sana mutlaka destek olacaktır. şu an ihtiyacın sevgilinin "bir kaç seneye evlenir cocuk yaparız vırt zırrt" romantizmi değil, bu konuları konusmasını istemediğini belirt ve destek al.
KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIN. vicdan azabı çekme, kadın olarak kendi bedenin üzerindeki söz hakkını kullandın. tekrar söylüyorum, buradaki seni kürtaj sebebiyle aşağılayan cümlelere SAKIN kulak asma. hekim ve abla tavsiyesi olarak gör bunu. ileride kendisi/çevresi kürtaja karşı olan ve bu yüzden istemediği çocuklarla gebeliklerle gelenleri sen hastanede göreceksin. fakat bu sana korunmaa pat pat kürtaj ol dediğimi düşündürmesin. her kürtaj bir operasyon. mutlaka ÇOK DİKKATLİ KORUN. bu riski alma. ella'yı yılda EN FAZLA 2 KEZ kullan. kondomu doğru kullan.
Konu sahibinin de konuya yorum yapan herkesin de en son dikkate aldığı şey kürtaj oldu . O 35/40 yaşında buruşuk(!) Kadinlar sevgilisinin peşinde kosuyormus ona takık çoğu kişi de kürtaj parasının yarısını karşılaşmasına takıldı . Ortada vicdan azabı yok
selamlar, yukarıda bir arkadasa daha yazmıstım aynısınnı söyleyecektim size şu:Kurtaj sebebiyle asagilamamistik aslinda. Sagliksiz bi iliskide kendini obje olarak goren vd manipule eden bi adamla birlikte oldugu icin uyarmaya calismistik. Okumadiginiz icin ozet geceyim. Adam kendisinden 20 yas buyuk kurtaj icin ogrenci olan konu sahibine bi hafta boyunca tirim tirim para aratip yarisini ondan almis. Kizi hem duygusal hem maddi olarak da surekli somuren bi adam. Korunmadigi icin ve bu toksik iliskiden cikmadigi icin cok kziildi ama kurtaj icin pek bisey denildigini hatirlamiyorum
Tıpta akademisyen, evli30 sayfanın hepsini okumam zor olacak. Okuyan varsa bir alıntı alırım.
Şimdi bizim 40 yıllık kart (!) exbaba temel tıp bilimlerinde akademisyen mi? Ayrıca bir de evli mi?
Konu sahibi şu anda 2ye gidiyorsa ilk sene derse giren biri ama tıp kökenli olmamalı çünkü daha korunmayı bilmiyor. Hoca dediği de asistan olabilir. Kafamdan bir üniversiteyi eledim. Orada öyle bir asistan yok. Olsa görürdükzaten felan yazan da orada okuyamaz
Herkesin bedeni kendini ilgilendirir. Kitir kitir kesmissin diyen arkadasi kmse kale almadi heralde ki kaynamis gitmis arada. 20 yasinda okuyan kiz dogurmayacakti elbette. Ama biz buna yogunlasmadik. Babasi yasinda adamla gencecik kizin ne isi olur kismindayizselamlar, yukarıda bir arkadasa daha yazmıstım aynısınnı söyleyecektim size şu:
"yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi."
bir de kürtaj biraz toplumda karşı çıkılan bir konu, kendi içinde de kendisini yargılıyor olabilir diye biraz o açıdan konusmak istedim kendisiyle. toksik bir ilişki varsa ortada tabii ki bitmesi gerekli, o bambaska bir şey.
Evet aynı okulda başka fakültede hocaymış öyle tanışmışlarNasıl yani adam ögretmen mi
anlıyorum, ben o yoruma çok takıldım o yuzden öyle bir yorum yaptım. gerisini yeni okuyordum. siz de beni anladınız diye umuyorum. iyi akşamlar diliyorum size :')Herkesin bedeni kendini ilgilendirir. Kitir kitir kesmissin diyen arkadasi kmse kale almadi heralde ki kaynamis gitmis arada. 20 yasinda okuyan kiz dogurmayacakti elbette. Ama biz buna yogunlasmadik. Babasi yasinda adamla gencecik kizin ne isi olur kismindayiz
Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
30 sayfanın hepsini okumam zor olacak. Okuyan varsa bir alıntı alırım.
Şimdi bizim 40 yıllık kart (!) exbaba temel tıp bilimlerinde akademisyen mi? Ayrıca bir de evli mi?
Konu sahibi şu anda 2ye gidiyorsa ilk sene derse giren biri ama tıp kökenli olmamalı çünkü daha korunmayı bilmiyor. Hoca dediği de asistan olabilir. Kafamdan bir üniversiteyi eledim. Orada öyle bir asistan yok. Olsa görürdükzaten felan yazan da orada okuyamaz
Adam akademisyen fakat tıp değil.Mesleğini bırakmış şimdi başka bir meslek yapıyor.Evli değil boşanmış.Kürtaj parasının yarısını konu sahibi arkadaşımız ödemiş.30 sayfanın hepsini okumam zor olacak. Okuyan varsa bir alıntı alırım.
Ay o yorumu görmedim. Kıtır kıtır kesmek ne yaselamlar, yukarıda bir arkadasa daha yazmıstım aynısınnı söyleyecektim size şu:
"yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi."
bir de kürtaj biraz toplumda karşı çıkılan bir konu, kendi içinde de kendisini yargılıyor olabilir diye biraz o açıdan konusmak istedim kendisiyle. toksik bir ilişki varsa ortada tabii ki bitmesi gerekli, o bambaska bir şey.
yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi.
Ay o yorumu görmedim. Kıtır kıtır kesmek ne yaUyduruk kürtaj animasyonları dolaşıyor internette, gerçek sanıyorlar heralde onları öfff. Öyle bile olsa şunu daha yeni operasyon geçirmiş birine deme ya, bu ne odunluk.
İyide hem sayfaları okumamıssınız olayın evveliyatından haberinizde yok. Tabi ki kendi hayatı kendi bedeni. İnsanlar buna tepki vermedi. Kendisinden yasça büyük, büyük olmasını gectim kişilik olarak sağlam olmayan biri ile hayatını mahvetmemesi için uyarı üstüne uyarı yaptılar. Nitekim ciddiye almayıp zor hallere girmek zorunda kaldı. Kim kimle ne yasamış cok mühim değil ama degecek biriyle olmalı değilmi. Korunma yöntemlerini anlatmak yerine bunları anlatmak daha mantıklı geldi banaçok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
hanımefendi ben doktorum. defalarca kürtaj operasyonlarına girdim. allah aşkına kime neyin aklını veriyorsunuz ya.Ben yaptım yorumu evet öyle inanmayan ya doktora danışsın ya kürtaj videosu izlesin