bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler<3

Peki kürtaj olmayıp gel seni ailemle tanıştırayım evlenelim deseydin gelir ailenle tanışır mıydı sprusormakicinuye
O zaten tüm ailesiyle tanıştırdı annesi babası kuzenleri ve ailesiyle yemege vs çıkıyoruz arada felan. Marifet olarak söylemiyorum yargilanmasin bu kısım da ama başından beri ailesi biliyor ve annesinin dediğine gore evliliği dışında ilk kez birini tanistirmis (evleneceği kadını bile ilk kez isteme nisan yapıldığında görmüşler) bana da sürekli memlekete gidip geldikce annenle ufaktan konuş bir iki seneye yüzük takalim modunda. Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle

O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor

Ben onun ailesini sormadım erkek ailesi bilse de sorun yok sonuçta bilmesede tahmin eder, SEN sevgiline dedin mi ailemle tanıştırayım seni artık tanısınlar diye o zaman gelirim ailenle tanışalım dedi mi veya der mi gelir mi ailenle tanışmaya , E doğru kişi değilse şu an neden kesmiyosun ilişkini bir sonu yok sende böyle düşünüyorsan

dediğim gibi hocalarından anlayışlı gördüğün birine gidip danış, ya da "danışman hoca"n bununla böyle ilgilenen biri varsa onunla görüşüp destek al. bu konuda sen gerekeni yapmışsın, daha fazla düşünmemeye çalış.

Adam akademisyendi ancak tıp fakültesinde değil.

Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyo

Adam bu senenin başında Üniversite'den ayrılmış.

Yaw sebastian 8 haftalık fetüs mercimek kadar bişey neyini kıtır kıtır kesiyorlar alan sen

Aşko 8 haftadan da büyük bak kanlar akmış doktor da demiş büyük baya diye, ama sen bilirsin

Duygularını yıpratma, yaptığım her seni olumsuz etkileyecek yanlış hareket senin psikolojine bir darbe olacak, kürtaj zaten yasal süreçte olduğun için çok da canımı sıkma, sonuçta katil değilsin, yasal 10 hafta demelerinin de bir mantığı vardır zaten. Bi sakin ol kendini dinle, kalbini bir kenara yok mantığını dinle, eğer onunla birlikteyken mantığını cok etkiliyorsa, senin hayatını olumsuz etkiliyorsa ondan en kısa zamanda ayrıl, zaten evlenmek için çok erken daha nice insanlar tanırsın. Üzülme

Bende bu masala inanmıyorum .. tıp da hoca falan değildir o adam asssla ama aslaaa….

Adam tıp fakültesinde değil zaten. Aynı üniversite, farklı fakülteden bir akademisyen demişti.

Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyo

Ne alaka, kardeşi şirket açtı üniversitede sıkıntıları vardı idari kadro ile. Daha da detay vermeyeyim

Bak bunu yeni gördüm. Sen ilk ve son değilsin değil mi? Bu adam başka bi öğrenci kızla da görüşüyordu bi ara zaten. Etik dışı hareketleri olabilir mi acaba o problem şekerim, hee ne diyon?

Aşko 8 haftadan da büyük bak kanlar akmış doktor da demiş büyük baya diye, ama sen bilirsin
Çıkarıp vereyim kundaga sar anlamında büyük demedi, ben regl gecikmesi tam olarak yaşamadığımi (regl tarihimde 1-2 gün kanamam olduğu için) söyleyince acaba 4-5 hafta felan mı diye düşündük öncesinde sözlü muayenede, ama bulantı çok arttığı için daha büyük olduğunu ben tahmin ediyordum. Büyük derken o anlamda söyledi

Allah aşkına üniversitesi okuyorsunuz "felan" değil "falan"

Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle
Evlilik düşünmüyorsanız ne demeye kendinizden 20 yaş büyük bir erkeklesiniz? Evet günümüzde genç kızlar yaşlı erkeklerle beraber oluyor ama paralarını yiyor. Siz üstüne bir de kendiniz harcıyormuşsunuz. Bence çocukluğunuzla alakalı bir travmanız var. Profesyonel destek alın

Neredeyse 2 katın yaşında bir ablan olarak, diğer her şey bir yana, seni bir konuda uyarmak istiyorum. Korkutmak istemem ama ilk gebeliğin normal bir gebelik olmayabilirdi. 20 li yaşların sonunda evlendim. Sadece bir kere korunmayı bıraktım hamile kalır mıyım diye çünkü polikistik overim vardı. Zaten çocuk da istiyordum. Hamile kaldım 5. Haftada gebe olduğumu öğrendim. Malesef dış gebelikti. Ona rağmen önce ilaçla sonra kürtajla ve daha sonra 2 günde bir kan vererek gebeliğimin 40 gün boyunca tamamen sonlanmasını bekledim. Tek tüpüm iptal oldu. Tüm bu süreçte eşim ve ailem yanımda olmasına rağmen zor atlattım. O psikolojiyle ciddi para harcayarak eşimle birlikte gittik geldik. 8. Haftada farketseydim. Tüpüm patlardı ve iç kanama geçirebilirdim.
Sen farkında değilsin ama bir sürü risk alıyorsun. Mol gebelik, dış gebelik, kimyasal gebelik. Onun dışında bulaşıcı hastalıklar..
Yani demem o ki bu riskleri alıyorsan yanındaki sana maddi manevi destek verecek adam gibi adam olmalı. 40 yaşındaki adam seni riske attığını bilmeliydi. Hala geçmiş karşına ergen gibi bir kaç sene sonra çocuk düşünürüz diyor. Bence seni düşündüğü filan yok. Madem öyle sen kendini düşün artık.

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.

Yaş farklı evlilik deyince aklıma Asil N.adir ile kendisinden 44 yaş küçük eşi geldi. Çiftin 2 çocukları var.

Asil Bey'in ilk eşi Ayşegül T.ecimer'de 2007 de kendisinden 25 yaş küçük olan Mete D.eniz'le evlendi.

Tamam anladım da bizden ne istiyorsun nasıl bir tavsiye ? Onu yazmadın 35 sayfa oldu ? Nasıl bir akıl ? Ciddiyim

İkisi de aşırı zengin yalnız, taze et para değişimi bu evlilikler, konu sahibi öyle mi ? Kürtaj parasını bile kendi kendine ödüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…