bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 yas kismini atlamisim, tabi yasli sayilmaz. Bu tip konu acip, tepki alan uyeler genellikle baska hesap acip geri geliyorlar, sonra yine kaciyorlar. Yazdiklari bana o konuyu hatırlattı. Yeni uye olunca suphelendim.

Üniversiteye adım atınca "ne oldum delisi" olan ergen kızları ağına düşüren kart zampara hoca ve kendini nimetten sayan bir adet kızcağız.
Senin hoca muhtemelen 25-35 farkı gözetmiyor kimle denk gelirse artık. Sen de benim gibisini bulamaz kafasindasın kiyamisu

Psikologa gitmis kurtulamamis bak oyle buyuk bir ask bu. Bir de cok hassas oluyorlar hemen uyelik iptali. Milletin kocasina hallenirken niye utanmiyorlar ki acaba?
Utanırlar mı?

Aşk dedikleri şey düpedüz ahlaksızlık, kendilerini kandırsınlar anca.

Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor o sebepten.

Utanırlar mı?

Aşk dedikleri şey düpedüz ahlaksızlık, kendilerini kandırsınlar anca.

Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor o sebepten.

Konu sahibi gitti tugba geldi. Tugba gitti simdi konu sahibi gelir. Ikisinin de psikolojisi cok hassas ama askta hic o hassaslik yok. hadi bismillah.

Tıbbı YÖS ile kazanmadıysanız ben tıp okuduğunuza inanmak istemiyorum. Sağlık bilginiz pek yok. İlk 2 sene klinik ders pek yok ama en azından bir sağlık okuryazarlığınız olmalıydı felan. Felanlar zaten beni benden aldı.

Ayrıca biyolojik yaşından 6 yıl büyük duran mı kart yoksa 35-40 yaş aralığında olup 10 yaş kadar küçük gösteren ben mi kartım?

Konu sahibi gitti tugba geldi. Tugba gitti simdi konu sahibi gelir. Ikisinin de psikolojisi cok hassas ama askta hic o hassaslik yok. hadi bismillah.
Bugün ve yarın gelmez artık. Umarım bu zamanı yazılanları gerçek anlamda sindirerek okumaya kullanır, aksi takdirde kendi geleceğini hiç değmeyen biri için mahvetmiş olur.

çok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
ilişkini bilmiyorum, sayfalarca uzun şeyi okuyamadım da.
ama konuna direkt yorum yapacağım, ben de senin gibi tıp öğrencisiyim 5. sınıfım, ablan gibi hissettim açıkçası, yakın gördüm seni kendime.
kürtaja karşı değilim, kesinlikle insanın bedenen/ruhen hazır olmadığı bir doğumu yapmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen de bu bilinçte olduğun için tebrik ederim seni. gencecik bir kadınsın, öğrencisin, bu ilişkinle evlenmeyebilirsin, başkalarıyla da cinsellik yaşayabilirsin, seçenekler milyonlarca çünkü önünde upuzun bir hayat var.
seni kürtaj için suçlayanlara kulak asma, yasal sürecin sonuna yakın fark edip aldırmışsın, keşke de kalp atışlarını dinletmeselermiş en azından psikolojin bir tık daha az etkilenirdi. bu olaydan sonra cinselliğe, bebek fikrine, ilişkiye soguk olman çok normal. fakültendeki bir psikiyatri hocanla bu konuyu konuşmanı öneririm, sana mutlaka destek olacaktır. şu an ihtiyacın sevgilinin "bir kaç seneye evlenir cocuk yaparız vırt zırrt" romantizmi değil, bu konuları konusmasını istemediğini belirt ve destek al.
KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIN. vicdan azabı çekme, kadın olarak kendi bedenin üzerindeki söz hakkını kullandın. tekrar söylüyorum, buradaki seni kürtaj sebebiyle aşağılayan cümlelere SAKIN kulak asma. hekim ve abla tavsiyesi olarak gör bunu. ileride kendisi/çevresi kürtaja karşı olan ve bu yüzden istemediği çocuklarla gebeliklerle gelenleri sen hastanede göreceksin. fakat bu sana korunmaa pat pat kürtaj ol dediğimi düşündürmesin. her kürtaj bir operasyon. mutlaka ÇOK DİKKATLİ KORUN. bu riski alma. ella'yı yılda EN FAZLA 2 KEZ kullan. kondomu doğru kullan.
sana şimdilik tavsiyelerim bu kadar.
destek al, korun, vicdan azabı çekme.
kendin için iyi olanı yaptın canım, kendine iyi bak.

Adam çokomelli galiba, kaçamadığına göre.

Falan değil felan olacaktı.

Hem okumadim diyorsunuz hem de burada seni kurtaj sebebi ile asagilayan cumlelere sakin kulak asma diyorsunuz. Ben burada kurtaj sebebi ile asagilayan tek bir cumle okumadim. Sabahtan beri konu sahibini kendine getirmeye calistik hep adami savundu. Bu durumda ne diyelim? Mutluluklar diyelim o zaman.

yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi.

Sana asik oldugunu dusunuyorsun ama yaniliyorsun senden ayrilmak istemiyor cunku arada cinsellik var seni sevseydi bebegi ogrendiginde aldirmak yerine resmi nikah kiymak isterdi gerci ailen istemezdi yasca cok buyuk kendini harciyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…