- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.743
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
26 yas kismini atlamisim, tabi yasli sayilmaz. Bu tip konu acip, tepki alan uyeler genellikle baska hesap acip geri geliyorlar, sonra yine kaciyorlar. Yazdiklari bana o konuyu hatırlattı. Yeni uye olunca suphelendim.eğer doğruysa adam 26 yaşındaysa yaşlı değil
hadi adam genç diye evli olduğunu fark edememiş de olabilir,
ama artık biliyorsun güzel kardeşim
ona mecbur değilsin
tek erkek o değil
alemin kralı olsa , şah olsa padişah olsa bile sana yalan söylemiş, seni kandırmış nasıl için alabilir bunu?
Birde böylelerin aşkı kaçıp kaçıp kurtulunamayan cinstten. Biz aşk nedir bilmiyorsak demekNasil bir fark bu tugba anlatsana biraz? Hemen gitme. Baskasinin kocasina bakmak istemek nasil cok farkli anlat biraz rahatlarsin.
Birde böylelerin aşkı kaçıp kaçıp kurtulunamayan cinstten. Biz aşk nedir bilmiyorsak demekbaşka oluyor metres aşkı.
Üniversiteye adım atınca "ne oldum delisi" olan ergen kızları ağına düşüren kart zampara hoca ve kendini nimetten sayan bir adet kızcağız.Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Utanırlar mı?Psikologa gitmis kurtulamamis bak oyle buyuk bir ask bu. Bir de cok hassas oluyorlar hemen uyelik iptali. Milletin kocasina hallenirken niye utanmiyorlar ki acaba?
Ohhh olsun!!!20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Utanırlar mı?
Aşk dedikleri şey düpedüz ahlaksızlık, kendilerini kandırsınlar anca.
Gerçekleri duymak işlerine gelmiyor o sebepten.
40 yaşında adam kürtaj parasının yarısını hem de çalışmadığıniz halde size mi odetti20 yas var aralarinda 40 yasinda adam
Bugün ve yarın gelmez artık. Umarım bu zamanı yazılanları gerçek anlamda sindirerek okumaya kullanır, aksi takdirde kendi geleceğini hiç değmeyen biri için mahvetmiş olur.Konu sahibi gitti tugba geldi. Tugba gitti simdi konu sahibi gelir. Ikisinin de psikolojisi cok hassas ama askta hic o hassaslik yok. hadi bismillah.
Bana diil konu sahibine40 yaşında adam kürtaj parasının yarısını hem de çalışmadığıniz halde size mi odetti
O şokla size mi yazdım . Kusura bakmayın..Bana diil konu sahibine
Adam çokomelli galiba, kaçamadığına göre.Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
Falan değil felan olacaktı.Yirmi yaş böyle birşey değil ya . Bu vizyon nasıl birşey anlamadım ama bu yaşına kadar evde anasıyla gündüz kuşağı seyretmiş herhalde şu yaşadıklarına bak . Yirmi yasimda ben şehir şehir ülkeleri geziyordum . Hangi konsere tiyatroya gitsek mevzumuz buydu yani . Aşk acısı da çok sürmez o yaşta iki güne geçiyordu . Kendine biraz saygısı olan bir insanın yok o adet günüme yakınsa hesaplar bosalmaz çocuğa kürtaja korkarak gittim para buldum falan bunu yaşamaz yani . Ortada ciddi sorunlu bir tip var ama sevgili değil konu sahibi.
Evren bize mesaj gönderdi resmen,Birde böylelerin aşkı kaçıp kaçıp kurtulunamayan cinstten. Biz aşk nedir bilmiyorsak demekbaşka oluyor metres aşkı.
çok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
ilişkini bilmiyorum, sayfalarca uzun şeyi okuyamadım da.
ama konuna direkt yorum yapacağım, ben de senin gibi tıp öğrencisiyim 5. sınıfım, ablan gibi hissettim açıkçası, yakın gördüm seni kendime.
kürtaja karşı değilim, kesinlikle insanın bedenen/ruhen hazır olmadığı bir doğumu yapmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen de bu bilinçte olduğun için tebrik ederim seni. gencecik bir kadınsın, öğrencisin, bu ilişkinle evlenmeyebilirsin, başkalarıyla da cinsellik yaşayabilirsin, seçenekler milyonlarca çünkü önünde upuzun bir hayat var.
seni kürtaj için suçlayanlara kulak asma, yasal sürecin sonuna yakın fark edip aldırmışsın, keşke de kalp atışlarını dinletmeselermiş en azından psikolojin bir tık daha az etkilenirdi. bu olaydan sonra cinselliğe, bebek fikrine, ilişkiye soguk olman çok normal. fakültendeki bir psikiyatri hocanla bu konuyu konuşmanı öneririm, sana mutlaka destek olacaktır. şu an ihtiyacın sevgilinin "bir kaç seneye evlenir cocuk yaparız vırt zırrt" romantizmi değil, bu konuları konusmasını istemediğini belirt ve destek al.
KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIN. vicdan azabı çekme, kadın olarak kendi bedenin üzerindeki söz hakkını kullandın. tekrar söylüyorum, buradaki seni kürtaj sebebiyle aşağılayan cümlelere SAKIN kulak asma. hekim ve abla tavsiyesi olarak gör bunu. ileride kendisi/çevresi kürtaja karşı olan ve bu yüzden istemediği çocuklarla gebeliklerle gelenleri sen hastanede göreceksin. fakat bu sana korunmaa pat pat kürtaj ol dediğimi düşündürmesin. her kürtaj bir operasyon. mutlaka ÇOK DİKKATLİ KORUN. bu riski alma. ella'yı yılda EN FAZLA 2 KEZ kullan. kondomu doğru kullan.
sana şimdilik tavsiyelerim bu kadar.
destek al, korun, vicdan azabı çekme.
kendin için iyi olanı yaptın canım, kendine iyi bak.
Tıp okuyor o bir kere. Doğrusu "felan" dırGözüme felan kaçtı. Ya klavyen de mi duzeltmiyor?
yok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.Hem okumadim diyorsunuz hem de burada seni kurtaj sebebi ile asagilayan cumleleri sakin kulak asma diyorsunuz. Ben burada kurtaj sebebi ile asagilayan tek bir cumle okumadim. Sabahtan beri konu sahibini kendine getirmeye calistik hep adami savundu. Bu durumda ne diyelim? Mutluluklar diyelim o zaman.