- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
yorumlari okudum inanilir gibi degil. O adam tam bir pedofili igrenc migdem bulandi ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler<3çok korkunç şeyler yazılmış, çoğu da psikolojini berbat etkileyecek cümleler.
ilişkini bilmiyorum, sayfalarca uzun şeyi okuyamadım da.
ama konuna direkt yorum yapacağım, ben de senin gibi tıp öğrencisiyim 5. sınıfım, ablan gibi hissettim açıkçası, yakın gördüm seni kendime.
kürtaja karşı değilim, kesinlikle insanın bedenen/ruhen hazır olmadığı bir doğumu yapmasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen de bu bilinçte olduğun için tebrik ederim seni. gencecik bir kadınsın, öğrencisin, bu ilişkinle evlenmeyebilirsin, başkalarıyla da cinsellik yaşayabilirsin, seçenekler milyonlarca çünkü önünde upuzun bir hayat var.
seni kürtaj için suçlayanlara kulak asma, yasal sürecin sonuna yakın fark edip aldırmışsın, keşke de kalp atışlarını dinletmeselermiş en azından psikolojin bir tık daha az etkilenirdi. bu olaydan sonra cinselliğe, bebek fikrine, ilişkiye soguk olman çok normal. fakültendeki bir psikiyatri hocanla bu konuyu konuşmanı öneririm, sana mutlaka destek olacaktır. şu an ihtiyacın sevgilinin "bir kaç seneye evlenir cocuk yaparız vırt zırrt" romantizmi değil, bu konuları konusmasını istemediğini belirt ve destek al.
KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIN. vicdan azabı çekme, kadın olarak kendi bedenin üzerindeki söz hakkını kullandın. tekrar söylüyorum, buradaki seni kürtaj sebebiyle aşağılayan cümlelere SAKIN kulak asma. hekim ve abla tavsiyesi olarak gör bunu. ileride kendisi/çevresi kürtaja karşı olan ve bu yüzden istemediği çocuklarla gebeliklerle gelenleri sen hastanede göreceksin. fakat bu sana korunmaa pat pat kürtaj ol dediğimi düşündürmesin. her kürtaj bir operasyon. mutlaka ÇOK DİKKATLİ KORUN. bu riski alma. ella'yı yılda EN FAZLA 2 KEZ kullan. kondomu doğru kullan.
sana şimdilik tavsiyelerim bu kadar.
destek al, korun, vicdan azabı çekme.
kendin için iyi olanı yaptın canım, kendine iyi bak.
O zaten tüm ailesiyle tanıştırdı annesi babası kuzenleri ve ailesiyle yemege vs çıkıyoruz arada felan. Marifet olarak söylemiyorum yargilanmasin bu kısım da ama başından beri ailesi biliyor ve annesinin dediğine gore evliliği dışında ilk kez birini tanistirmis (evleneceği kadını bile ilk kez isteme nisan yapıldığında görmüşler) bana da sürekli memlekete gidip geldikce annenle ufaktan konuş bir iki seneye yüzük takalim modunda. Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boylePeki kürtaj olmayıp gel seni ailemle tanıştırayım evlenelim deseydin gelir ailenle tanışır mıydı sprusormakicinuye
O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyoryok ben bir yerde "bebeği kıtır kıtır kesmişsin" gibi korkunc bir cümle okudum, ona istinaden biraz da yorum yaptım. çok ağır bir cümle cünkü ve kürtaj zaten böyle de bir şey degil.
ilişkisine yorum yapmıyorum ben, bilmiyorum çünkü. bana göre de sevgilisi çalışıyorsa kürtajı ödemeliydi.
Ben onun ailesini sormadım erkek ailesi bilse de sorun yok sonuçta bilmesede tahmin eder, SEN sevgiline dedin mi ailemle tanıştırayım seni artık tanısınlar diye o zaman gelirim ailenle tanışalım dedi mi veya der mi gelir mi ailenle tanışmaya , E doğru kişi değilse şu an neden kesmiyosun ilişkini bir sonu yok sende böyle düşünüyorsanO zaten tüm ailesiyle tanıştırdı annesi babası kuzenleri ve ailesiyle yemege vs çıkıyoruz arada felan. Marifet olarak söylemiyorum yargilanmasin bu kısım da ama başından beri ailesi biliyor ve annesinin dediğine gore evliliği dışında ilk kez birini tanistirmis (evleneceği kadını bile ilk kez isteme nisan yapıldığında görmüşler) bana da sürekli memlekete gidip geldikce annenle ufaktan konuş bir iki seneye yüzük takalim modunda. Normal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle
İkisi de değil nereden uydurdunuzTıpta akademisyen, evli
dediğim gibi hocalarından anlayışlı gördüğün birine gidip danış, ya da "danışman hoca"n bununla böyle ilgilenen biri varsa onunla görüşüp destek al. bu konuda sen gerekeni yapmışsın, daha fazla düşünmemeye çalış.O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Ya ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.
Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyo
Yaw sebastian 8 haftalık fetüs mercimek kadar bişey neyini kıtır kıtır kesiyorlar alan sen
O yorumu okudugum andan beri günlerdir defalarca okuduğum izlediğim tüm şeylere tekrar baktım izledim çok ağır bir soz, zaten geceleri bile rüyalarıma o gün duydugum kalp atışları giriyor, kürtajdan sonra masadan kalkarken gördüğüm kanlar giriyor
Bende bu masala inanmıyorum .. tıp da hoca falan değildir o adam asssla ama aslaaa….
Hocam frlan değil herkes kafasından ekleme yaparak devam ettirmis, akademisyen ama dersime felan girmiyor ayrıca bu sene başında üniversiteden ayrıldı başka serbest bir iş yapiyo
Ne alaka, kardeşi şirket açtı üniversitede sıkıntıları vardı idari kadro ile. Daha da detay vermeyeyim
Bak bunu yeni gördüm. Sen ilk ve son değilsin değil mi? Bu adam başka bi öğrenci kızla da görüşüyordu bi ara zaten. Etik dışı hareketleri olabilir mi acaba o problem şekerim, hee ne diyon?
Hayır siyasi sebep, o olayın da aslı öyle degilmis kız ve fakultedeki birkaç kişi hepsi açıkladılar onun haberi bile yoktu benim gözümde aklandigindan. O kızın planiymis benim en yakın erkek arkadaslarimdan biriyle de olayı vardı vs vs arasının bozulduğu bir arkadaşı gelip her şeyi anlattı bana. Ama yine de affedip barismamistim sonrasındaki çabaları ve bazı olaylar olunca barıştım
Çıkarıp vereyim kundaga sar anlamında büyük demedi, ben regl gecikmesi tam olarak yaşamadığımi (regl tarihimde 1-2 gün kanamam olduğu için) söyleyince acaba 4-5 hafta felan mı diye düşündük öncesinde sözlü muayenede, ama bulantı çok arttığı için daha büyük olduğunu ben tahmin ediyordum. Büyük derken o anlamda söylediAşko 8 haftadan da büyük bak kanlar akmış doktor da demiş büyük baya diye, ama sen bilirsin
Kime neyi ispatlitirsub, senden sen sorumlusun, geçmiş olsun , dikkat et bir daha böyle bisey yaşanmasın ruh ve beden sağlığın çok önemli.Evli felan değil e devletinden ss mi atayım ahahah
Allah aşkına üniversitesi okuyorsunuz "felan" değil "falan"Çıkarıp vereyim kundaga sar anlamında büyük demedi, ben regl gecikmesi tam olarak yaşamadığımi (regl tarihimde 1-2 gün kanamam olduğu için) söyleyince acaba 4-5 hafta felan mı diye düşündük öncesinde sözlü muayenede, ama bulantı çok arttığı için daha büyük olduğunu ben tahmin ediyordum. Büyük derken o anlamda söyledi
Evlilik düşünmüyorsanız ne demeye kendinizden 20 yaş büyük bir erkeklesiniz? Evet günümüzde genç kızlar yaşlı erkeklerle beraber oluyor ama paralarını yiyor. Siz üstüne bir de kendiniz harcıyormuşsunuz. Bence çocukluğunuzla alakalı bir travmanız var. Profesyonel destek alınNormal olarak ben evlilik düşünmüyorum zaten hayatım evleneceğim bir konumda değil ve o doğru kişi değil biliyorum ama olay boyle
Neredeyse 2 katın yaşında bir ablan olarak, diğer her şey bir yana, seni bir konuda uyarmak istiyorum. Korkutmak istemem ama ilk gebeliğin normal bir gebelik olmayabilirdi. 20 li yaşların sonunda evlendim. Sadece bir kere korunmayı bıraktım hamile kalır mıyım diye çünkü polikistik overim vardı. Zaten çocuk da istiyordum. Hamile kaldım 5. Haftada gebe olduğumu öğrendim. Malesef dış gebelikti. Ona rağmen önce ilaçla sonra kürtajla ve daha sonra 2 günde bir kan vererek gebeliğimin 40 gün boyunca tamamen sonlanmasını bekledim. Tek tüpüm iptal oldu. Tüm bu süreçte eşim ve ailem yanımda olmasına rağmen zor atlattım. O psikolojiyle ciddi para harcayarak eşimle birlikte gittik geldik. 8. Haftada farketseydim. Tüpüm patlardı ve iç kanama geçirebilirdim.Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Yorumlara baktıkça herifin 40 lık kaşar senin de tıp fak öğrencisi olduğunu öğrendim. Senin hiç mi aklın yok. Hiç mi mantığını devreye sıkamıyorsun. Adam bulmuş seni kullanıyorda kullanıyor. Hem maddi hem manevi anladığım kadarı ile. Hala evleneceğim onla ilerde çocuğumuz olacak diye düşleriniz varmış. Adamın var göya. Ne umuyorsun gelecekten. O 50 iken sen 30 o 60 iken sen 40. Yai farkının da bi adabı var ya. Ay sinirlendim ne haliniz varsa görün
Çıkarıp vereyim kundaga sar anlamında büyük demedi, ben regl gecikmesi tam olarak yaşamadığımi (regl tarihimde 1-2 gün kanamam olduğu için) söyleyince acaba 4-5 hafta felan mı diye düşündük öncesinde sözlü muayenede, ama bulantı çok arttığı için daha büyük olduğunu ben tahmin ediyordum. Büyük derken o anlamda söyledi
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.
Yaş farklı evlilik deyince aklıma Asil N.adir ile kendisinden 44 yaş küçük eşi geldi. Çiftin 2 çocukları var.
Asil Bey'in ilk eşi Ayşegül T.ecimer'de 2007 de kendisinden 25 yaş küçük olan Mete D.eniz'le evlendi.