bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yaaa( karı - kızın görüp dibinin düştüğü seksoyu sen kapmışsin aferin)
Madalya takalım,bayram edip kutlayalım başardın başardın sen başardın!!!!
Sakın adamı bırakma.Sorun değil annen ,baban , geleceğin,öz saygın. Herkes sana hayran böyle devam et .....
Gerçekten hayalindeki dürüst adamla karşılaştığında bu başarını anlat herkes senle gurur duysun........

Cesaret vermeyin lütfen biz de bu amcanın peşindeyiz,

konu sahibini soğutup aramızda paylaşacaz bu seksi beybiyi, e 40 yaş üstü akademisyenlikten atılan çulsuz karaktersiz erkek piyasasındaki kızışma da malumunuz

Hayalimdeki erkek, kızımız akıllı tâbi çalmış androbozluyu kimseye yâr etmem diyor......( Hiç öyle değil sexs hayatımız mikemmil diyecek)
Bir kaç sene sonra aklı başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak

Dışarıdan 20-40 yaş ilişkisine kız adamın parasını yemek için beraber denir de mesele tam tersi.

Öte yandan adam sizln en güzel zamanlarınızı çaldığı gibi geleceğe dair hayallerinizi bile çalıyor.

Ne yaşandıysa yaşandı. Oldu bitti. Üzerini örtün adamdan ayrılın. Bu olaya karar verdiğiniz göre daha fazla düşünüp içselleştirmeyin.

İnancınız ile ilgili bir pişmanlık ise tövbe edin. Başka çocuklara yardımda bulunun. Sevindirin.

Elbette bir gün sizin de yaşınıza uygun, birlikte bir gelecek kuracağınız ayakları yere basan bir ilişkiniz/evliliğini olacak.
O zaman bebek sahibi de olursunuz ama şu ama yumurtalıklarımı bile aldırmak istiyorum şeklinde dramatize etmeniz ancak sizin ruh dünyanızı örseler.

Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum

Konu sahibi hala adamı koruyup, bizim onu kıskandığımızı (!) düşünüyor.
Yıllar herkese aynı akıyor canım
Sen 35 yaşına geldiğinde şimdiki teyzelerle aynı mı görüneceksin yoksa senin enerjini, paranı sömürmüş bir adamla geçirdiğin geçmişin pişmanlığını mı duyacaksın?

Madem bu kadar emindin, ilişkiniz bu kadar harikaydı hazır hamileyken evlenseydiniz amcayla
Neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz şuan?
Annene babanada anlatırdın fakültede bütün kızlar peşinde, ben bırakıyımda teyzelerle mi birlikte olsun diye?
Yani kendinizi bile kandıramazsınız söylediklerinize yapmayın Allah aşkına

Konu sahibi ikinci hesaba gerek yoktu. Adamin evli oldugunu zaten burda baskalari da tahmin etmisti

Bu yorumundan sonra sana her şey müstehak. Devam et adamı sıkı tut kaçmasın

Peki neden kopamiyosun o adamdan evliymis bu zaten başlı başına bi eksi , eşinden ayrılıp seninle evlenecek diye mi düşünüyorsun, bir şeyler yaşadın diye ömrünün sonuna kadar ona muhtaç olduğunu düşünmemekle uzaklaşmaya başla , kendin için yap bunu bende 22 yaşındayım ama insanların üzülmesine acı çekmesine körü körüne gitmesini istemiyorum .

Ben evli oldugunu öğrendiğimde iş işten gecmişti yargısız infaz yapmayın lütfen
Hep böyle oluyor zaten, evli olduğunu sonradan öğreniyorsunuz.
Öğrenince ayrılın o zaman.
Ayrılmaya gelince, yapamadım,
edemedim.
Sonuç olarak evli bir adamla birliktesin ve dolayısıyla metressin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…