bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum

Sevgili mini mini birler, kaçtıkça onda falan değilsiniz herif taze et bulmuş bırakır mı kolay kolay? Sen bıkacaksın ailene söyle ya da terapi al, yoksa kart horoz evde karısı dışarda taze eti varken neden bıraksın mal mı?

Şu olayı sanki aşkın büyüsü gibi anlatmayın dümdüzzz sizi kullanıyorlar net %100

Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum
sprusormakicinuye sprusormakicinuye fake hesaptan kendine destek veriyor

Emin ol defalarca denedım sehır degiştirdim piskolga gittim numaramı herseyımı degıstırdım ama yapamıyodum sadece yanımda olsun sadece ona bakmak istiyordum cok farklı birşey bu bana kafayı yedirtiyor bu cok mu hoşuma gidiyor benim sanki her gun kendime lanetler okuyorum ama yapamıyorum
Psikolojin değil ahlakın bozuk.
O yüzden duramıyorsun.
Sen güya acı çekerken evli sevgilin evinde karısıyla sevişiyor bu arada 😂
Sizin gibilerde aşığım diye kenarda dursun, kürtaj olsun falan.

Son düzenleme:
Sevgili mini mini birler, kaçtıkça onda falan değilsiniz herif taze et bulmuş bırakır mı kolay kolay? Sen bıkacaksın ailene söyle ya da terapi al, yoksa kart horoz evde karısı dışarda taze eti varken neden bıraksın mal mı?

Şu olayı sanki aşkın büyüsü gibi anlatmayın dümdüzzz sizi kullanıyorlar net %100
Şuraya sırf akıl almak için kayıt oldum metres vs gibi kötü suclamalar yapmayın bende biliyorum lanet durum oldugunu insaflı olun memnun olsam buraya yazarmıyım

Emin ol defalarca denedım sehır degiştirdim piskolga gittim numaramı herseyımı degıstırdım ama yapamıyodum sadece yanımda olsun sadece ona bakmak istiyordum cok farklı birşey bu bana kafayı yedirtiyor bu cok mu hoşuma gidiyor benim sanki her gun kendime lanetler okuyorum ama yapamıyorum
Ya düşünsene sevdiğin insan evli başkasıyla aynı yastığa kafa koyuyor ve karısı var önce o kadını düşün bi empati kur , nereye kadar böyle gidecek kendini düşünmüyorsun bari o kadının hayatını düşün sevgini saplantıni içinde yaşa, şehir degistirip hat değiştirip unutamamak diye bir şey yok

Tugba konuyu gorunce dayanamayip uyelik almis. Tabi yasamayan anca bos bos konusur haklisin. Linc baslasin diyorsun hayirlisi olsun tugba.

Neden karısını aldatıyor?

Siz üniversite okumak icin baska sehirde olup, gizli gizli yasli ve evli sevgilisiyle imam nikahlı beraber yasayan uye misiniz?

Şuraya sırf akıl almak için kayıt oldum metres vs gibi kötü suclamalar yapmayın bende biliyorum lanet durum oldugunu insaflı olun memnun olsam buraya yazarmıyım

Ben metres demedim ki başkası dedi ki evli biriyle birlikte olan kişiye metres denir diyen de hakaret etmemiş, 21 yaşında kendinize yakıştırdığınız sıfat metres mi? Değer mi bi adamın evinden karısından çocuğundan kalan sayılı zaman için bu iğrenç ilişkiye?

Yaşıtın ya da akranın bekar biriyle el ele gezmek varken saklanmak mı sence aşk ?

Kendine yazık ediyorsun

Sagol ama ben bu lincleri yıyerek dahada piskolojimi bozamam silip üyeliğimi konuyu kapatıyorum bende mallık akıl almaya çalısıyorum

Sagol ama ben bu lincleri yıyerek dahada piskolojimi bozamam silip üyeliğimi konuyu kapatıyorum bende mallık akıl almaya çalısıyorum
Metres sevmeyiz biz Tuğba.
Güle güle.

Tuğbacı mallık burdaki yorumları dikkate almayıp, sana gelecek sunmayan biriyle olmak olur. Bak 21 yaşındasın, gayet güzel zamanlardasın. Karısını aldatan, sana hiçbir gelecek sunmayan birine neden gençliğini heba ediyorsun? Boşver yahu bu adamı. Etrafına baksan tonla erkek var , seninle yaşıt senden büyük ne istersen var ama Allah aşkına şu rezilliği yapma.

Madem o eşinden ayrılsaydı senin için ?

Siz üniversite okumak icin baska sehirde olup, gizli gizli yasli ve evli sevgilisiyle imam nikahlı beraber yasayan uye misiniz?
eğer doğruysa adam 26 yaşındaysa yaşlı değil
hadi adam genç diye evli olduğunu fark edememiş de olabilir,

ama artık biliyorsun güzel kardeşim
ona mecbur değilsin
tek erkek o değil
alemin kralı olsa , şah olsa padişah olsa bile sana yalan söylemiş, seni kandırmış nasıl için alabilir bunu?

Nasil bir fark bu tugba anlatsana biraz? Hemen gitme. Baskasinin kocasina bakmak istemek nasil cok farkli anlat biraz rahatlarsin.

Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Allah akıl dağıtırken,şemsiye mi tuttun yavrucuğum😒?

Off saçmalama daha 20lerin başında ne hikaye yazdın. Ben 25 yaşındayım, ne kendimden ne çevremden böyle saçmalık duydum. Şehir değiştirecek parayı nerden buldun akıl var mantık var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X