bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konularını bilmiyorum kızın. İlk başta yazık, adam bunu kullanmış, gözünü boyuyor sandım ama gelmiş adamı savunuyor, laf söyletmiyor değişik bir tip çözemedim.

O çok değerliymiş onun için = çkü
Adam parasını da yiyor, sevişiyor, vay be hala 20 yaşındaki kızlarla yatabiliyorum diyor, bedava, para vermesine de gerek yok.

Şansa bak böyle eli çknde instagramdam slm yazarken elde böyle genç garip, her şeye evet diyen kız var Hava da atıyordur bir taraftan da güven geldiğinden diğer kızlara da yazmaya devam ediyordur

Vallaha kürtaj olmussunuz bu herif yüzünden hala böyle sacma sapan mesajlar yazabiliyorsan hic de öyle kötü etkilendigine inandiramazsin beni. Sen ayni bu yolda devam edeceksin. Bari bundan sonra konu acip milletin zamanini calma

Zaten mesele dış görünüş değil ki abla hayatta bazı şeylerin oluru vardır . Normal bir erkekte bakmaz yirmi yaşındaki çocuk onun için . Çok tuhaf bir ilişki çeşidi bu ne için birlikte olduğu belli

Yorumlara baktıkça herifin 40 lık kaşar senin de tıp fak öğrencisi olduğunu öğrendim. Senin hiç mi aklın yok. Hiç mi mantığını devreye sıkamıyorsun. Adam bulmuş seni kullanıyorda kullanıyor. Hem maddi hem manevi anladığım kadarı ile. Hala evleneceğim onla ilerde çocuğumuz olacak diye düşleriniz varmış. Adamın var göya. Ne umuyorsun gelecekten. O 50 iken sen 30 o 60 iken sen 40. Yai farkının da bi adabı var ya. Ay sinirlendim ne haliniz varsa görün

Her sugar daddy’nin hayali

Aynen millet böyle kart zamparaları tekeleri yolar ne diyorlardı sponsor bulur bu bedava. Bir de buruş teyze demiş. Allah akıl fikir versin.

Kürtaj esnasında o bebeğin iğneden kaçışını izleseler böyle rahat konuşamazlardı. Canlı canlı parçalanıyor. Bazıları ilaç veriyor o ilaçları da liseliler bile kullanmaya başlamış deniliyor. Bu adamları da bulup rezil etmek lazım

dahası orası hangi tıp fakültesi acaba ki
doğurgan çağda kadın kusmayla mide bulantısıyla geliyor
ilk iş bhcg bakmıyorlar?

böyle yazmış ". Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi "

ben bu ülke sınırları içinde acile gelmiş böyle bir genç kadına gebelik şüphesi duymayacak doktor tanımıyorum. kendi regl takibi yapamıyor acilde doktorların hiçbiri şüphe duymuyor -Allah korusun beyin tümörü sanki yav.. tıp öğrencisi kızsın al bir tüp kan tak bi barkod yolla atla deve değil.

hayır gerçekse bu, o daha kötü.

İnşallah bu ülkeden kaçar yurt dışında doktorluk yapar

Ne evlenmesi? Daha 20 yaşındasın. Hiç mi yaşıtlarını görmüyor gözün. Adam seni kullanıyor. Gencecik kızı bulmuş seni sömürüyor gör şunu.
Ya adam adam olsa kürtaj parasını sana ödetmezdi. Borç bulur, kredi çeker vs kendi öderdi. Bunları düşünüp hiç mi soğumuyorsun adamdan. Cinsel çekim bitince bir süre sonra aklın başına gelir de çok geç olabilir.

Malasef öyle tedbirini almayıp bebek aldirinca üzülüp vicdan azabı çekmek çok garip ben evli olduğum halde adetim bir gün geçse düşünüyorum ama çocuk aldırmak aklımin ucundan geçmiyor bile bile lades bunların ki söyleyince de aaaa sus öyle deme günah deme dine girme diyorlar

Ağzını kocaman açıyor acı çekiyor bebek, sesi duyulmuyor sadece, annenin ya da bebeğin hayati tehlikesi yoksa olunmamalı

Valla durduk kendi bebeğimizin katili olacağımıza buruşuk teyze olalım hiççç sorun değil vicdanın rahat olacak, konu sahibi bir ömür o bebek senin rüyalarına girecek, umarım ne yaptığının farkına varırsın buruş buruş teyze olmadan

Bulantı diye giden bir insana mide yıkanmaz zaten. Ben de anlamadım. Zehirlenme şüphesi olsa bile her zehirlenmede yapılmaz. Kız 2.sınıfta adam doktorsa ilk sorgulanacak şey bu

İnşallah bu ülkeden kaçar yurt dışında doktorluk yapar
vallahi avrupada da ilk iş soruyorlar ya gebelik şüpheniz var mı diye ve test ediyorlar...
benim kronik bir hastalığım var maalesef atak dönemlerim günlerce kusmayla bulantıyla geçiyor. kaç sefer gitmişimdir acillere. ki ben kendim de tıp fakültesi personeliydim, erkek arkadaşım olmadığını da bilse protokol bu, bakmak zorunda. (belki 1 gecelik ilişki yaşadım belki tacize uğradım, doktorun işi bunu sormak/sorgulamak) orada doktor olacaksa da soracak yani.

Bulantı diye giden bir insana mide yıkanmaz zaten. Ben de anlamadım. Zehirlenme şüphesi olsa bile her zehirlenmede yapılmaz. Kız 2.sınıfta adam doktorsa ilk sorgulanacak şey bu

belki inatla hayır asla gebelik şüphem yok filan dedi? ki neye dayanarak?

ama türkiye'de doktorlar yaşı küçük kızlarda bile işaretliyor o kutucuğu gerekirse (+ çıkarsa ortalık karışacaksa) hastane polisine haber veriyor yine işaretliyor...

Okudukça tansiyonum çıkıyor. Okumayayım diyorum o da olmuyor. Adam her haltı biliyor dimi? Yıllarca evli kalmış yaşı 40. Anasının gözü. Sen hala onu koru. Ya okumakla olmuyor demek olsa tıp fak okuyan birinin bu kadar saf olması mümkün olmazdı.

25 sayfa okumaya üşendim. Korunduk korunduk dediği yöntem neymiş bilen biri aydınlatabilir mi?
Bir üye vardı kürtajı korunma yöntemi gibi kullanan.
prezervatif
ama bir ilişkide geç takmış herhalde o zaman oldu yazmış
öyle bir yer okudum ben de bir başını bir sonunu okudum, bu kadarını gördüm.

çünkü daha en baştan nasıl gebelik testi yapılmaz kısmını aşamadım daha konuda

Boşalacagi zaman prezervatif takmak
Aman kırklık dede yeterki zevkinden ödün vermesin.
Pöfff. Gidiyorum ben iyiki okumamışım gözlerime yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…