- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Eski konularını bilmiyorum kızın. İlk başta yazık, adam bunu kullanmış, gözünü boyuyor sandım ama gelmiş adamı savunuyor, laf söyletmiyor değişik bir tip çözemedim.
O çok değerliymiş onun için = çkü
Adam parasını da yiyor, sevişiyor, vay be hala 20 yaşındaki kızlarla yatabiliyorum diyor, bedava, para vermesine de gerek yok
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Ayy Z Hanım, iş bitmişse adamda kaporta sağlam olsa ne olacak ayol?Göz ucuyla da mı bakmazsınız @Mune ? George Clooney(61) ile Alain Delon(87)'un 60 yaş hali yoldan geçse mesela?
Zaten mesele dış görünüş değil ki abla hayatta bazı şeylerin oluru vardır . Normal bir erkekte bakmaz yirmi yaşındaki çocuk onun için . Çok tuhaf bir ilişki çeşidi bu ne için birlikte olduğu belliKuzucum eşimle hemen evlenseydim şu an 32 yaşında çocuğum olurdu, 40 yaşındaki biri 20 yaşında birine olsa olsa ebeveyn olur.
İnsan genlerden yana şanslıysa 60 yaşında da fit ve muhteşem görünür, bu sebeple dış görünüşü baz almıyorum, genç bir kadın 40 yaşında biriyle olmamalı, bir kere açık konuşacağım o yaştaki adamlar yaşça küçük kadınları tavlamanın kitabını yazar, o derece feleğin çemberinden geçmişlerdir.
Evli mi bu adam? O yaştaki bir adam hele de evliyse, 20 yaşındaki kadınla evlilik düşünmediğine göre niye beraberdir?
Ahhh ahhh kızlarımız ne zaman olgunlaşacak
Her sugar daddy’nin hayali
dahası orası hangi tıp fakültesi acaba kiBulabilsen bulurdun. Tıp okuyormuşsun o kadar çevren var, okulundan olmasa bile tıp fakültelerinin etkinliklerinden düzgün birini bulabilirdin. Demek kapasiten anca bu kadar. Adam sana kürtaj parasını kitlemiş resmen.
Bu kadar kadın burada sana akıl vermeye çalışıyor geliyorsun saygısızlık yapıyorsun.
Ek olarak tıp okuduğunu hiç sanmam. Kocaman kızsın, tıp okuyorsun hiç mi regl günlerini takip etmiyorsun da 8 haftaya kadar bebeği fark edemedin? İmkansız yani.
İnşallah bu ülkeden kaçar yurt dışında doktorluk yapardahası orası hangi tıp fakültesi acaba ki
doğurgan çağda kadın kusmayla mide bulantısıyla geliyor
ilk iş bhcg bakmıyorlar?
böyle yazmış ". Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi "
ben bu ülke sınırları içinde acile gelmiş böyle bir genç kadına gebelik şüphesi duymayacak doktor tanımıyorum. kendi regl takibi yapamıyor acilde doktorların hiçbiri şüphe duymuyor -Allah korusun beyin tümörü sanki yav.. tıp öğrencisi kızsın al bir tüp kan tak bi barkod yolla atla deve değil.
hayır gerçekse bu, o daha kötü.
Ne evlenmesi? Daha 20 yaşındasın. Hiç mi yaşıtlarını görmüyor gözün. Adam seni kullanıyor. Gencecik kızı bulmuş seni sömürüyor gör şunu.O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu ama ailem benim okulumun yılları kariyer vs dusununce imkansiz ve öyle olmasa bile bu sorumlulugu alacak şeyde degilim normal olarak (evet yapmamam da lazımdı o ayrı) ben direk imkansız olduğunu söyledim o zaman ne yapacağız dedi vs vs yani direk duyar duymaz gidip aldiralim koş olmadı ama haklisin onun disinda
Malasef öyle tedbirini almayıp bebek aldirinca üzülüp vicdan azabı çekmek çok garip ben evli olduğum halde adetim bir gün geçse düşünüyorum ama çocuk aldırmak aklımin ucundan geçmiyor bile bile lades bunların ki söyleyince de aaaa sus öyle deme günah deme dine girme diyorlarYa ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.
Aynen millet böyle kart zamparaları tekneleri yolar ne diyorlardı sponsor bulur bu bedava. Bir de buruş teyze demiş. Allah akıl fikir versin.
Kürtaj esnasında o bebeğin iğneden kaçışını izleseler böyle rahat konuşamazlardı. Canlı canlı parçalanıyor. Bazıları ilaç veriyor o ilaçları da liseliler bile kullanmaya başlamış deniliyor. Bu adamları da bulup rezil etmek lazım
dahası orası hangi tıp fakültesi acaba ki
doğurgan çağda kadın kusmayla mide bulantısıyla geliyor
ilk iş bhcg bakmıyorlar?
böyle yazmış ". Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi "
ben bu ülke sınırları içinde acile gelmiş böyle bir genç kadına gebelik şüphesi duymayacak doktor tanımıyorum. kendi regl takibi yapamıyor acilde doktorların hiçbiri şüphe duymuyor -Allah korusun beyin tümörü sanki yav.. tıp öğrencisi kızsın al bir tüp kan tak bi barkod yolla atla deve değil.
hayır gerçekse bu, o daha kötü.
vallahi avrupada da ilk iş soruyorlar ya gebelik şüpheniz var mı diye ve test ediyorlar...İnşallah bu ülkeden kaçar yurt dışında doktorluk yapar
Bulantı diye giden bir insana mide yıkanmaz zaten. Ben de anlamadım. Zehirlenme şüphesi olsa bile her zehirlenmede yapılmaz. Kız 2.sınıfta adam doktorsa ilk sorgulanacak şey bu
Okudukça tansiyonum çıkıyor. Okumayayım diyorum o da olmuyor. Adam her haltı biliyor dimi? Yıllarca evli kalmış yaşı 40. Anasının gözü. Sen hala onu koru. Ya okumakla olmuyor demek olsa tıp fak okuyan birinin bu kadar saf olması mümkün olmazdı.Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
Boşalacagi zaman prezervatif takmak25 sayfa okumaya üşendim. Korunduk korunduk dediği yöntem neymiş bilen biri aydınlatabilir mi?
Bir üye vardı kürtajı korunma yöntemi gibi kullanan.
prezervatif25 sayfa okumaya üşendim. Korunduk korunduk dediği yöntem neymiş bilen biri aydınlatabilir mi?
Bir üye vardı kürtajı korunma yöntemi gibi kullanan.
Boşalacagi zaman prezervatif takmak
Aman kırklık dede yeterki zevkinden ödün vermesin.prezervatif
ama bir ilişkide geç takmış herhalde o zaman oldu yazmış
öyle bir yer okudum ben de bir başını bir sonunu okudum, bu kadarını gördüm.
çünkü daha en baştan nasıl gebelik testi yapılmaz kısmını aşamadım daha konuda