- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Bekliyor olacağım seniBen buruşuk teyze olmaktan 6 ayla yırttım. Senin için üzgünüm dostum.
35-40 yaşındaki teyzeler buruşuksa senin 40 yaşındaki amca ne oluyorYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Bulabilsen bulurdun. Tıp okuyormuşsun o kadar çevren var, okulundan olmasa bile tıp fakültelerinin etkinliklerinden düzgün birini bulabilirdin. Demek kapasiten anca bu kadar. Adam sana kürtaj parasını kitlemiş resmen.Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
35-40 yaşındaki teyzeler buruşuksa senin 40 yaşındaki amca ne oluyor
Valla yaşıtın birilerini bulamamışsın ki elin 40 küsüründe kılları beyaz pişmaniye olmuş adamına kalmışsın ne diyeyim. Yokluk zor olsa gerek.
Sebep? 40 yasinda coluklu cocuklu adamla sevgili olmaya zorlanmis mi? Tehidtle falan mi olmus?
Ya ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.Benim ahkam kestiğim yok asla uygun olmayan biseyi alkislayimmi evet cinayet evet günah neden doğru söyleyen lincleniyor konu sahibi de vicdani neden rahatsız bı düşünün bakalim
Dedeye sahip çıkalım sloganından esinlendiyse zaarIstese elini sallasa ellisi ama sevap hanesini bonuslarla doldurmak kolay mi oylesevap isliyor koca yurekli kizimiz.
Dedeye sahip çıkalım sloganından esinlendiyse zaar
Kıza param yok diye kürtaj parasının yarısını bile vermemiş. Kız anca denkleştirmiş parayı, 40 yaşında işi gücü, arabası olup kıza destek çıkmamasından dolayı öyle yazdım. Genellikle böyle erkekler genç kızları kullanıyorlar, gözlerini boyayıp.
Elimi sallasam ellisi diyen konu sahibi anlık
Eski konularını bilmiyorum kızın. İlk başta yazık, adam bunu kullanmış, gözünü boyuyor sandım ama gelmiş adamı savunuyor, laf söyletmiyor değişik bir tip çözemedim.Konu sahibi kendi gozunu kendi boyuyor. Eski konularinda yazildi, bu konusuna bakin sayfalarca yazildi konu sahibi ne anladi? Gelmis ben istesem bulurum ama o bilmem kac yasindaki burusuk teyzeleri bulur diyor. Emin degilim ama eski konusunda cinsellik az gibi bir sey yazdigini hatirliyorum ve bundan sikayetciydi. Bir ihtimal adam evli ise normaldir. Diger bir ihtimal butun bunlar planli olmustur. Yoksa tip fakultesi okuyan kizimizin gozleri bu kadar pembeye boyanmis olamaz.
Ufak bir yorum yapıp kaçacağım, benim eleştirdiğim kısım “ senin imtihanındı ve sen geçemedin, tövbe et” gibi söylemlerdi. Yani (haşa) yaradan adına konuşmak oluyor bu ve bence çok rahatsız edici. Bu tarz şeyleri biz insanlar bilemeyiz sonuçta.Ya ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.
Bende bu masala inanmıyorum .. tıp da hoca falan değildir o adam asssla ama aslaaa….Ya ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.
Ben o kısmını okumamışım hiç, kürtaj bence bir kadının hakkıdır yani gerçekten korunmuştur ama olacağı vardır veya hamilelikte ciddi bir hastalık çıkmıştır vesaire… Sinirlendiğim nokta, forumda sürekli görüyorum tutturmuşlar bir geri çekilme yöntemi, sonra işe yaramayınca 3-5 kere gidip kürtaj oluyolar. Konu sahibinde de aynı potansiyeli görüyorum çünkü inatla sözde korunma yöntemini savunup durmuş. Bu kadarı gerçekten cinayet, bile bile can verip sonra o canı almak insanlık dışı bir olayUfak bir yorum yapıp kaçacağım, benim eleştirdiğim kısım “ senin imtihanındı ve sen geçemedin, tövbe et” gibi söylemlerdi. Yani (haşa) yaradan adına konuşmak oluyor bu ve bence çok rahatsız edici. Bu tarz şeyleri biz insanlar bilemeyiz sonuçta.
Yoksa kürtajı destekleyip desteklememek değil mesele. Herkesin kendi vicdanı, kendi kararı. Doğrudur/yanlıştır, herkes kendi bilir. Korunmayıp ah vah edilmesine ben de dahil olmak üzere, sinirlenmeyen yoktur herhalde zaten
Konu sahibi bence de baştan aşağı hatalı. Yaptıklarını destekliyor değilim. Dediğim gibi, sadece bizlerin söz söylemeye hakkının olmadığı, hassas ve özel konular hakkında insanları eleştirmeyi doğru bulmuyorum. O meseleyi sadece yaratıcı bilir çünkü. Bir de herkesin dini ve inanışı da farklı olabilir.
Güya eskiden hocaymış ama artık kendi işini yapıyormuş. Valla aklıma ilk gelen şey sapıklıkları yüzünden okuldan atılması olduBende bu masala inanmıyorum .. tıp da hoca falan değildir o adam asssla ama aslaaa….
Uuu ne harika adammış öyle. Kürtaj parasını bile sana ödetti ya bu adam!Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Aaa bak oda olur amma lakin bir hoca bu tarz düşmez yani …Güya eskiden hocaymış ama artık kendi işini yapıyormuş. Valla aklıma ilk gelen şey sapıklıkları yüzünden okuldan atılması oldu
Kültüre bak korunmayı bilmiyor ve kürtaj parasını kızı yaşındaki birine ödetiyorKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
20 yaş büyük emminin yanında ben de bu kadar yükselirimSorsan kadın haklarını falan savunursun, 40 yaşındaki sevgilini karizmatik bilmem ne diye överken, aynı yaştaki kadına buruşuk teyze diyorsun. Tıp okuyan genç bir kadının vizyonu bu kadar işteüniversitesinin önünden geçemezmişiz, haspam ya.