bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
35-40 yaşındaki teyzeler buruşuksa senin 40 yaşındaki amca ne oluyor

Valla yaşıtın birilerini bulamamışsın ki elin 40 küsüründe kılları beyaz pişmaniye olmuş adamına kalmışsın ne diyeyim. Yokluk zor olsa gerek.

Bulabilsen bulurdun. Tıp okuyormuşsun o kadar çevren var, okulundan olmasa bile tıp fakültelerinin etkinliklerinden düzgün birini bulabilirdin. Demek kapasiten anca bu kadar. Adam sana kürtaj parasını kitlemiş resmen.

Bu kadar kadın burada sana akıl vermeye çalışıyor geliyorsun saygısızlık yapıyorsun.

Ek olarak tıp okuduğunu hiç sanmam. Kocaman kızsın, tıp okuyorsun hiç mi regl günlerini takip etmiyorsun da 8 haftaya kadar bebeği fark edemedin? İmkansız yani.

Istese elini sallasa ellisi ama sevap hanesini bonuslarla doldurmak kolay mi oyle sevap isliyor koca yurekli kizimiz.

Sebep? 40 yasinda coluklu cocuklu adamla sevgili olmaya zorlanmis mi? Tehidtle falan mi olmus?

Kıza param yok diye kürtaj parasının yarısını bile vermemiş. Kız anca denkleştirmiş parayı, 40 yaşında işi gücü, arabası olup kıza destek çıkmamasından dolayı öyle yazdım. Genellikle böyle erkekler genç kızları kullanıyorlar, gözlerini boyayıp.

Konuyu okurken 20 yaşlarında iki üniversite öğrencisi diye düşündüm. Öyle olsa cahillik denir, hata denir bir şeyler denir yani.
40 yaşında eşek kadar herifin kızı yaşındaki çocukla ne işi olabilir? Bir de araba değiştirmiş para bulamamış bilmem ne.
Ne güzel sıyrılmış işin içinden ya, kürtaj olan sensin, psikolojik çöküntü yaşayan sensin, para bulmaya çalışan sensin. Pardon ama bu kart zampara ne yapıyor? Çocuğu yaşındaki kızla sevişmekten başka.
Aklını başına topla ablacım, gencecik üniversite öğrencisi kızsın. Kendine gel, yok psikolojim bozuldu vay efendim ona ihtiyacım var falan geç bunları. Bir düşün bakalım psikolojin neden bozuldu?
Bırak şu sapığı da artık

Benim ahkam kestiğim yok asla uygun olmayan biseyi alkislayimmi evet cinayet evet günah neden doğru söyleyen lincleniyor konu sahibi de vicdani neden rahatsız bı düşünün bakalim
Ya ben size hak veriyorum, korunursun edersin tüm tedbirini alırsın ve çokk düşük bir ihtimal hamile kalırsın hadi neyse de, kız güya tıp öğrencisi, sevgilim dediği kart horoz da tıp hocası, korunmuyolar etmiyolar sonra da ayy bebeğim gitti ühüü diyerek kürtaj oluyolar sanki kan bağışlamaya gider gibi. Düpedüz cinayet bu. Biz hukukta bu tarz durumlara kast diyoruz, yaptığı işlemin sonuçlarını görüyor, doğan neticeleri istemese bile öngörüyor ve kabulleniyor. Dolaylı kast.

Konu sahibi kendi gozunu kendi boyuyor. Eski konularinda yazildi, bu konusuna bakin sayfalarca yazildi konu sahibi ne anladi? Gelmis ben istesem bulurum ama o bilmem kac yasindaki burusuk teyzeleri bulur diyor. Emin degilim ama eski konusunda cinsellik az gibi bir sey yazdigini hatirliyorum ve bundan sikayetciydi diye hatirliyirum. Bir ihtimal adam evli ise normaldir. Diger bir ihtimal butun bunlar planli olmustur. Yoksa tip fakultesi okuyan kizimizin gozleri bu kadar pembeye boyanmis olamaz.

Eski konularını bilmiyorum kızın. İlk başta yazık, adam bunu kullanmış, gözünü boyuyor sandım ama gelmiş adamı savunuyor, laf söyletmiyor değişik bir tip çözemedim.

Ufak bir yorum yapıp kaçacağım, benim eleştirdiğim kısım “ senin imtihanındı ve sen geçemedin, tövbe et” gibi söylemlerdi. Yani (haşa) yaradan adına konuşmak oluyor bu ve bence çok rahatsız edici. Bu tarz şeyleri biz insanlar bilemeyiz sonuçta.

Yoksa kürtajı destekleyip desteklememek değil mesele. Herkesin kendi vicdanı, kendi kararı. Doğrudur/yanlıştır, herkes kendi bilir. Korunmayıp ah vah edilmesine ben de dahil olmak üzere, sinirlenmeyen yoktur herhalde zaten

Konu sahibi bence de baştan aşağı hatalı. Yaptıklarını destekliyor değilim. Dediğim gibi, sadece bizlerin söz söylemeye hakkının olmadığı, hassas ve özel konular hakkında insanları eleştirmeyi doğru bulmuyorum. O meseleyi sadece yaratıcı bilir çünkü. Bir de herkesin dini ve inanışı da farklı olabilir.

Bende bu masala inanmıyorum .. tıp da hoca falan değildir o adam asssla ama aslaaa….

Ben o kısmını okumamışım hiç, kürtaj bence bir kadının hakkıdır yani gerçekten korunmuştur ama olacağı vardır veya hamilelikte ciddi bir hastalık çıkmıştır vesaire… Sinirlendiğim nokta, forumda sürekli görüyorum tutturmuşlar bir geri çekilme yöntemi, sonra işe yaramayınca 3-5 kere gidip kürtaj oluyolar. Konu sahibinde de aynı potansiyeli görüyorum çünkü inatla sözde korunma yöntemini savunup durmuş. Bu kadarı gerçekten cinayet, bile bile can verip sonra o canı almak insanlık dışı bir olay

Uuu ne harika adammış öyle. Kürtaj parasını bile sana ödetti ya bu adam!
Hatırlasan mı acaba?
Kredi çeker, borç bulur bir şey yapar yine bulurdu o parayı. Tabi sana değer verseydi.
İnsanların tek gecelik takıldığı kişiler bile bu denli duyarsız olmuyor olası gebelik durumunda. Senin güya sevgilin bu adam, niye bu kadar duyarsız ve umursamaz, hiç düşündün mü acaba?

Kültüre bak korunmayı bilmiyor ve kürtaj parasını kızı yaşındaki birine ödetiyor

20 yaş büyük emminin yanında ben de bu kadar yükselirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…