- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.469
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Ne?max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle
Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
40 yaşında akademisyen ama bir kürtaj parası bulamıyor mu? İyi bir mevkideki kişi için araba sıfırlamak para mı?
Bunu aklımdan silmek için uğraşacağımŞey diyordu ya, sevgilim sabah akşam olmak üzere günde 2 posta atmaya geliyor ahahaha of igrencti resetlemek istiyorum beynimi.
Adamin colugu cocugu var umarim evli degildir. Bu kizimiz anasindan babasindan aldigi para ile simdiye kadar da cok destek oldugunu yazmisti. Hepimiz sil bastan aski ogreniyoruz iste. Bu yasta bir kizin kimseyi bulamam korkusu ile boylelerine takilip kalmasina sinir olmadan duramiyoruz. Kizimiz istese bulurmus ama bu adamcagiz bundan sonra 35-40 yasinda burusmus teyzelerle olurmus. Kiyamiyor yazik ne yapsin sevaptir diyor.
Konu sahibi bekar olduğunu iddia ediyor. Adam 1 çocuk babası; sözde eşinden boşanmış.
Nasıl bir boşanmaysa böyle bir durum sözkonusu :
Trol değil ya, eski konuları hep aynı, bal gibi de biliyor neyin ne olduğunu, keşke buruşuk teyzelerini kandırabileceğini düşünmeseBenim okuduğum okulda 2 hoca böyle uzaklaştırıldı. Hocadan referans almak için evli hocanın arabasına binip fink atan arkadaşım vardı. O 20 hoca 42 yaşındaydı.
40 yaşında adamla çıkan genç kız o yaşta kadınlara buruşmuş diyor, sevgilisi çıtır gözünde. Troll bu bence.
Konu sahibesinin konularını da bu konuya yazdığı yorumları da bilmiyorum ama hayat tecrübeme göre yazıyorum.Adamin colugu cocugu var umarim evli degildir. Bu kizimiz anasindan babasindan aldigi para ile simdiye kadar da cok destek oldugunu yazmisti. Hepimiz sil bastan aski ogreniyoruz iste. Bu yasta bir kizin kimseyi bulamam korkusu ile boylelerine takilip kalmasina sinir olmadan duramiyoruz. Kizimiz istese bulurmus ama bu adamcagiz bundan sonra 35-40 yasinda burusmus teyzelerle olurmus. Kiyamiyor yazik ne yapsin sevaptir diyor.
Sadece tek diyebileceğim şey, biz öylece tutunsun diye çabalarken siz öylece canına kıymışsınız. Allah gün gelir onu size aratır. Umarım her zaman vicdanınızın bir köşesinde bu sizinle beraber yaşar.Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Trol değil ya, eski konuları hep aynı, bal gibi de biliyor neyin ne olduğunu, keşke buruşuk teyzelerini kandırabileceğini düşünmese
O yaşlara gelene kadar gençliği yanındaki dayı tarafından sömürülmüş olacak, bitik gelecek o yaşlara.Zaten ne kadar sığ olduğunu bu cümle bile açıklıyor sanki kendi o yaşlara gelmeyecek, hep 20 kalacak saçma sapan düşünceler
Ya ben şimdi niye buruşuk teyze oldum. Aşkolsun kalbimi kırdınYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Benim ahkam kestiğim yok asla uygun olmayan biseyi alkislayimmi evet cinayet evet günah neden doğru söyleyen lincleniyor konu sahibi de vicdani neden rahatsız bı düşünün bakalimÇok afedersiniz ama sormadan edemedim. Öncelikle forumda dini yorum yasak olmasına rağmen siz hemen her konuda dini yorumlar yapıyorsunuz, ki konu sahibeleri sizden bu açıdan fikir de istemiyor, bu tutumunuzu sık sık görüyorum. Onu da geçtim, nasıl oluyor da (haşa) yaratıcı adına konuşup, onun adına yargıda bulunuyorsunuz?
Lütfen sizi aşan konularda ahkam kesmeyin, çünkü insanlar olarak hepimiz aciz ve hatalıyız.
Din kul ve yaratıcı arasındadır. 3. Kişilere laf düşmez. Forumda dini konular boşuna yasak değil. Çünkü böyle düşünmeden yazılan yorumlar insanları incitip, tartışma çıkmasına sebep oluyor.
Ben buruşuk teyze olmaktan 6 ayla yırttım. Senin için üzgünüm dostum.Ya ben şimdi niye buruşuk teyze oldum. Aşkolsun kalbimi kırdın
Eski konuları ben neden göremiyorumTrol değil ya, eski konuları hep aynı, bal gibi de biliyor neyin ne olduğunu, keşke buruşuk teyzelerini kandırabileceğini düşünmese
sizin inanışınıza göre günah belki konu sahibi aynı inanca sahip değil bilemezsiniz.Benim ahkam kestiğim yok asla uygun olmayan biseyi alkislayimmi evet cinayet evet günah neden doğru söyleyen lincleniyor konu sahibi de vicdani neden rahatsız bı düşünün bakalim
O yaşlara gelene kadar gençliği yanındaki dayı tarafından sömürülmüş olacak, bitik gelecek o yaşlara.
Yurttaki bir arkadaşın dolabını mı çektin ?Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil