bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seni cezbeden de bu. Herkesin gözü vardı ama benim oldu. Ben elde ettim adamı

40 yaşında akademisyen ama bir kürtaj parası bulamıyor mu? İyi bir mevkideki kişi için araba sıfırlamak para mı?

Adamin colugu cocugu var umarim evli degildir. Bu kizimiz anasindan babasindan aldigi para ile simdiye kadar da cok destek oldugunu yazmisti. Hepimiz sil bastan aski ogreniyoruz iste. Bu yasta bir kizin kimseyi bulamam korkusu ile boylelerine takilip kalmasina sinir olmadan duramiyoruz. Kizimiz istese bulurmus ama bu adamcagiz bundan sonra 35-40 yasinda burusmus teyzelerle olurmus. Kiyamiyor yazik ne yapsin sevaptir diyor.

35-40 yaşındaki sözümona teyzeler için kendini yaşlı amcaya adayan koca yürekli konu sahibi

Trol değil ya, eski konuları hep aynı, bal gibi de biliyor neyin ne olduğunu, keşke buruşuk teyzelerini kandırabileceğini düşünmese

Konu sahibesinin konularını da bu konuya yazdığı yorumları da bilmiyorum ama hayat tecrübeme göre yazıyorum.
40 yaşında üniversitede hocalık yapan biri korunmasını bilmiyorsa, kürtaj gibi kadınları psikolojik olarak etkileyen bir müdahaleyi 20 yaşındaki bir kadının sırtına yüklüyorsa, çıkarıp bir kürtaj parasını bile veremiyorsa, öğrenci bir kadının maddi desteklerini kabul ediyorsa adamım diye gezmesin, kimse kusura bakmasın valla.

Sadece tek diyebileceğim şey, biz öylece tutunsun diye çabalarken siz öylece canına kıymışsınız. Allah gün gelir onu size aratır. Umarım her zaman vicdanınızın bir köşesinde bu sizinle beraber yaşar.

Trol değil ya, eski konuları hep aynı, bal gibi de biliyor neyin ne olduğunu, keşke buruşuk teyzelerini kandırabileceğini düşünmese

Zaten ne kadar sığ olduğunu bu cümle bile açıklıyor sanki kendi o yaşlara gelmeyecek, hep 20 kalacak saçma sapan düşünceler

Zaten ne kadar sığ olduğunu bu cümle bile açıklıyor sanki kendi o yaşlara gelmeyecek, hep 20 kalacak saçma sapan düşünceler
O yaşlara gelene kadar gençliği yanındaki dayı tarafından sömürülmüş olacak, bitik gelecek o yaşlara.

Ya ben şimdi niye buruşuk teyze oldum. Aşkolsun kalbimi kırdın

Benim ahkam kestiğim yok asla uygun olmayan biseyi alkislayimmi evet cinayet evet günah neden doğru söyleyen lincleniyor konu sahibi de vicdani neden rahatsız bı düşünün bakalim

Hanımlar dini yorum yazmayın ve din üzerinden polemiğe girmeyin lütfen

O yaşlara gelene kadar gençliği yanındaki dayı tarafından sömürülmüş olacak, bitik gelecek o yaşlara.

Muhtemelen genç arkadaşımızın özgüven sorunu var, o yüzden kendisine değer vermeyen, maddi olarak desteklemek zorunda hissettiği bir adamla birlikte, 20 yaşında olacağım ve 40 yaşındaki biriyle gezeceğim mantığıma yatmıyor şahsen

Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Yurttaki bir arkadaşın dolabını mı çektin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…