bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
ben kitaplarımı çeksem beni ordinaryus ilan edersin o zaman :KK70:

Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha

Ablacim sen ne anlatiyorsun? Sanirsin bunu anlattigin kisiler her gun krese gidiyor 🤣 sen giderken biz donuyorduk ablacim ya. Ozguvenli olan, kendisine saygisi olan kimse su adama goz ucuyla bile bakmaz. Kendini mi kandiriyorsun bizi mi?

Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden
35-40 kadınlar buruşmuş teyze, 40 yaşındaki sevgilin karizmatiklikten ölüyor 🤦🏻‍♀
Sen kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun ama adam sende para alıyor üstüne.
Bu zekayla nasıl yaşıyorsum sen zor olmalı.

Ispatları savunmaları boşver hiç bir işine yaramaz 20 yaşında kürtaj olmana sebep olacak hataları gördük ve daha kötüleri konusunda uyarıyoruz , apaçık bir anaforda dönüyorsun işte yorumlara elini uzat çıkaralım bize cevap vermek için okuma bu tecrübeleri al kullan

Şimdi 20 yaşındaki çıtır ve akıllı kız Allah aşkına bana söyle 40 yaşındaki amcayla yaşadıkların yüzünden mi yumurtalık larını aldırmaya kalkıyorsun.kadınlığından vazgeçiyorsun.bide hiç miğden bulanmıyor 20 yaş biriyle olmaktan🤮 ey Allahım sen büyüksün tabiki ama bizleri bebe bebe diye aratıyorsun neyse Allahım sen her kulunu yola koymuşsundur zaten..

Abi Mune abla on yaş büyük adam amca bile denilir
Kuzucum eşimle hemen evlenseydim şu an 32 yaşında çocuğum olurdu, 40 yaşındaki biri 20 yaşında birine olsa olsa ebeveyn olur.
İnsan genlerden yana şanslıysa 60 yaşında da fit ve muhteşem görünür, bu sebeple dış görünüşü baz almıyorum, genç bir kadın 40 yaşında biriyle olmamalı, bir kere açık konuşacağım o yaştaki adamlar yaşça küçük kadınları tavlamanın kitabını yazar, o derece feleğin çemberinden geçmişlerdir.

Evli mi bu adam? O yaştaki bir adam hele de evliyse, 20 yaşındaki kadınla evlilik düşünmediğine göre niye beraberdir?

Ahhh ahhh kızlarımız ne zaman olgunlaşacak 🙄

Şimdi 20 yaşındaki çıtır ve akıllı kız Allah aşkına bana söyle 40 yaşındaki amcayla yaşadıkların yüzünden mi yumurtalık larını aldırmaya kalkıyorsun.kadınlığından vazgeçiyorsun.bide hiç miğden bulanmıyor 20 yaş biriyle olmaktan🤮 ey Allahım sen büyüksün tabiki ama bizleri bebe bebe diye aratıyorsun neyse Allahım sen her kulunu yola koymuşsundur zaten..

Çıtır demiyelim ama yaşça büyük erkeklerle takılan kızlar da kaç yaşında olursa olsun teyze gibi duruyorlar yaş farkları eşitleniyor bi yerde,

anne olmayı düşünmüyorum ama başıma böyle bir iş gelse o küçücük yavruyu kıyım kıyım içimden aldıramazdım ne pahasına olursa olsun doğururdum ( Tabiki işin içinde tecavüz yoksa) kalbi atmış hala konu sahibi erkeği haklı görüyor, bazıları çok vicdansız bebeğini öldürüyor bile isteye bir de gelmiş bizimle yarışıyor sanki çok meraklıyız görmediğimiz etmediğimiz sevgilisine

Kuzucum eşimle hemen evlenseydim şu an 32 yaşında çocuğum olurdu, 40 yaşındaki biri 20 yaşında birine olsa olsa ebeveyn olur.
İnsan genlerden yana şanslıysa 60 yaşında da fit ve muhteşem görünür, bu sebeple dış görünüşü baz almıyorum, genç bir kadın 40 yaşında biriyle olmamalı, bir kere açık konuşacağım o yaştaki adamlar yaşça küçük kadınları tavlamanın kitabını yazar, o derece feleğin çemberinden geçmişlerdir.

Evli mi bu adam? O yaştaki bir adam hele de evliyse, 20 yaşındaki kadınla evlilik düşünmediğine göre niye beraberdir?

Cok tecrubeliymis Mune. Korunmayi, regli falan hep biliyormus kizimiz ona guvenmis. Iste arabasini yeniledigi icin kurtaj parasini kizimiz bulmus dunyasi bu adammis. Anlatmayi denedik olmadi biz de sinirden konuya yapistik bakiyoruz iste.

40 yaşındaki kılları pörsümüş amca yüzünden kürtaj olmak, parasını kendi cebinden vermek, üstüne bu adam yüzünden yumurtalıklarını dondurmak istemek falan bunlar neyin kafası ya? Babası yaşındaki adamla gelecek kurma hayallerine değinmek bile istemiyorum. Adam fiziken ve parasal anlamda kullanıyor kızı. Ve tıp okuyup korunmayı bilmeyen kıza da ne desem bilmiyorum, umarım ileride kadın hastalıkları uzmanı olmazsın.

Göz ucuyla da mı bakmazsınız Mune Mune ? George Clooney(61) ile Alain Delon(87)'un 60 yaş hali yoldan geçse mesela? 😎
Değil Clooney, hayranı olduğum Antonio’yu Türkiye’de görsem antoniooooooooooo diye bağırarak boynuna sarılırım, eşim vakumlamadan adamdan ayıramaz, Antonio Banderas bile olmaz:KK70:

Son düzenleme:
Doğru sinirden konuya yapıştık
Cok tecrubeliymis Mune. Korunmayi, regli falan hep biliyormus kizimiz ona guvenmis. Iste arabasini yeniledigi icin kurtaj parasini kizimiz bulmus dunyasi bu adammis. Anlatmayi denedik olmadi biz de sinirden konuya yapistik bakiyoruz iste.

Birde Şu adamın yaşına geldiğinde gel bu konuyu oku

40 yaşındaki kılları pörsümüş amca yüzünden kürtaj olmak, parasını kendi cebinden vermek, üstüne bu adam yüzünden yumurtalıklarını dondurmak istemek falan bunlar neyin kafası ya? Babası yaşındaki adamla gelecek kurma hayallerine değinmek bile istemiyorum. Adam fiziken ve parasal anlamda kullanıyor kızı. Ve tıp okuyup korunmayı bilmeyen kıza da ne desem bilmiyorum, umarım ileride kadın hastalıkları uzmanı olmazsın.

Olsun ya belki Suriyelilere iteleriz, hepsinin yumurtalıklarını alır biz de kurtuluruz 😈

40 yaşında akademisyen ama bir kürtaj parası bulamıyor mu? İyi bir mevkideki kişi için araba sıfırlamak para mı?

Konu sahibi bekar olduğunu iddia ediyor. Adam 1 çocuk babası; sözde eşinden boşanmış.

Nasıl bir boşanmaysa böyle bir durum sözkonusu :

Eski eşi ve kızıyla bir durum için şehir dışına gittiği gün bana benim de tanıdığım bir arkadaşıyla gideceğini söylemişti vs vs yani uzar gider bunlar.

Konu sahibi bekar olduğunu iddia ediyor. Adam 1 çocuk babası; sözde eşinden boşanmış.

Nasıl bir boşanmaysa böyle bir durum sözkonusu :

He eski eşiyle de görüşüyor arada bizim emica:) konu sahibi sakın tutttt bırakma pitbull gibi yapış bu adam senin kaderinnnnn

Sahibinden .d şimdi burada fotoya bile fake bu tip okumuyor evde kalmış derler diye kitabı çekip koymadım kitapligim çantam felan da gözüküyor

Tıp kazanbilmis bir kadin nasil defalarca "felan" yazabiliyor anlayamadim. Buradan cakma doktor Ayşenur gecti, oda boyle birseyler atmisti, hatirlayanlar vardir muhakkak. Bana onu hatirlattiniz 😅.
40 yasinda, maasi guzel meslek sahibi bir adam kurtaj parasi bulamamis. Sebebide araba almasi😂. 10.000tl, 1 yillik kredi cekse geri ödemesi 1.250tl yapiyor. Yeni yil maas zammiyla beraber gayet rahat odenebilecek bir meblag iken masraflari size kitlemis. Beles seks+sifir sorumluluk + cebinden para da cikmiyor.
Sizde buraya gelmis 35 yasindaki kadinlarin burusuklugundan bahsediyorsunuz. Kendi hayatınıza bakın, sizde yaslanacaksiniz, merak etmeyin 35 yasinda burusmayacaksaniz. Onemli olan o yaşta elinizde ne olacağı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X