- 8 Ağustos 2022
- 165
- -39
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahahaKonu çok farklı ama ya bu kızin normal şartlarda gerçekten tıp okuduysa ihtiyacı yok hamile kalıp elde tutmasına ben hala inanamiyorum
Konu çok farklı ama ya bu kızin normal şartlarda gerçekten tıp okuduysa ihtiyacı yok hamile kalıp elde tutmasına ben hala inanamiyorum
Ne oldu senin Don Juan birden buruşuk teyzelere kaldı? Kapıda kuyruk vardı en son?Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Resmen bir trolluk kokusu aliyorum ben bu yorumlardan bosverin kizlar daha prim vermeyin bunaYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
35-40 kadınlar buruşmuş teyze, 40 yaşındaki sevgilin karizmatiklikten ölüyorYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Troll olmak için sebebim yok bu kadar şeyin hepsini kafada kuracak değilim yaResmen bir trolluk kokusu aliyorum ben bu yorumlardan bosverin kizlar daha prim vermeyin buna
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Gözüme felan kaçtı. Ya klavyen de mi duzeltmiyor?Sahibinden .d şimdi burada fotoya bile fake bu tip okumuyor evde kalmış derler diye kitabı çekip koymadım kitapligim çantam felan da gözüküyor
Safım benim.
O buruşmuş teyzeleri senin gibi kandıramaz. O yüzden 20lik peşinde.Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Abi Mune abla on yaş büyük adam amca bile denilirSizlerin çoğu kızım yaşındasınız, 50 yaşındayım ben bile kendimden 10 yaş büyük bir adama dahi bakmam.
Ya bunu ayakta uyutuyorlar ya da bizi yiyo burda; doğru ise bile tek neden o değil, herif hocalık yaptığı üniversitede bildiğin avlanıyor, hepsi bi araya gelmiştir, bi açığını da bulup sepetlemişler işte.Adamın atılma sebebi siyasiyse bunun daha iyi olduğunu düşünmüyor , ben yanlış anlıyorum di mi. (!)
Her 2 sebepte birbirinden beter.
Bir tanıdığım var 60 yaşında ama maşallah 35 yaşındakilere taş çıkartır.Sen kendini ne zannediyorsun allah aşkına. Adam seni kullanıyor,paranı yiyor,hamile bırakıp kürtaj yapmak zorunda bırakıyor. Sen hala kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun. Biraz aklını kullan aklını. Gençlikle güzellikle olmuyor bazı şeyler. İnsana vizyon lazım akıl lazım. Bunlar olmadığı zaman gençlik güzellik 5 para etmez.Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Hı hı. Peki ne istiyorsun hala yazmadın? Hala adamı akliyorsun. He he herkes ona hayran biraz da sen oyalan. Nasılsa geçenlerde takıldığı gibi başka kizlar bulur. Ne de olsa 40 yaşında bile olsa göbeği salmamisKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Çok teşekkürler gördüğüm en yapıcı ve etkileyen mesajdi
buradaki çoğu 35 -40 yaş sizden daha fit olabilir . bence siz kendinizce bir komplekse sahipsiniz ,bana anca baksa baksa 40 yaşında adam bakar diye düşündüğünüzden kendinize amcanız yaşında adamı layık görüyorsunuzYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Ha bu arada, buruşmuş teyzeler olarak senin Don Juan' a donumuzu koklatmayız, ucuz numaralarını üzerimizde deneyemez, boşuna 20lik peşinde değil o. Ne güzel, ne dese inanıyorsun. Ben olsam ben de 35 lik ile uğraşmam yani. Haklı adam.Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Aynen adam için sanssin. Hem her türlü ihtiyacını gideriyor hem de suya sabuna dokunmuyor. Çoğu için bulunmaz nimetsinYani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmaktadı isteyeyim ahahaha
Benim okuduğum okulda 2 hoca böyle uzaklaştırıldı. Hocadan referans almak için evli hocanın arabasına binip fink atan arkadaşım vardı. O 20 hoca 42 yaşındaydı.Ya bunu ayakta uyutuyorlar ya da bizi yiyo burda; doğru ise bile tek neden o değil, herif hocalık yaptığı üniversitede bildiğin avlanıyor, hepsi bi araya gelmiştir, bi açığını da bulup sepetlemişler işte.