bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çok farklı ama ya bu kızin normal şartlarda gerçekten tıp okuduysa ihtiyacı yok hamile kalıp elde tutmasına ben hala inanamiyorum
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha

Konu çok farklı ama ya bu kızin normal şartlarda gerçekten tıp okuduysa ihtiyacı yok hamile kalıp elde tutmasına ben hala inanamiyorum

Son 10 senede ne yasal ne de ahlâken uygun olmayan ilişkiler yaşayan onlarca insanı Tv'lerde örnek gibi gezdirdiler.

Kim, kimi örnek alıyor ; neye özeniyor bilemeyiz.

Ne oldu senin Don Juan birden buruşuk teyzelere kaldı? Kapıda kuyruk vardı en son?

Resmen bir trolluk kokusu aliyorum ben bu yorumlardan bosverin kizlar daha prim vermeyin buna

35-40 kadınlar buruşmuş teyze, 40 yaşındaki sevgilin karizmatiklikten ölüyor ‍♀
Sen kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun ama adam sende para alıyor üstüne.
Bu zekayla nasıl yaşıyorsum sen zor olmalı.

Madem amcadan memnunsun niye konu açtın? Yo o amca yine bulur 20 liği salak mı yok, taktiği biliyor beline kuvvet amcamınnnnn öpüyorum karizmatik amcamı inş sarı mikrofonda karşılaşırız telefonunu çıkar der bana

O buruşmuş teyzeleri senin gibi kandıramaz. O yüzden 20lik peşinde.

Adamın atılma sebebi siyasiyse bunun daha iyi olduğunu düşünmüyor , ben yanlış anlıyorum di mi. (!)

Her 2 sebepte birbirinden beter.
Ya bunu ayakta uyutuyorlar ya da bizi yiyo burda; doğru ise bile tek neden o değil, herif hocalık yaptığı üniversitede bildiğin avlanıyor, hepsi bi araya gelmiştir, bi açığını da bulup sepetlemişler işte.

Bir tanıdığım var 60 yaşında ama maşallah 35 yaşındakilere taş çıkartır.Sen kendini ne zannediyorsun allah aşkına. Adam seni kullanıyor,paranı yiyor,hamile bırakıp kürtaj yapmak zorunda bırakıyor. Sen hala kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun. Biraz aklını kullan aklını. Gençlikle güzellikle olmuyor bazı şeyler. İnsana vizyon lazım akıl lazım. Bunlar olmadığı zaman gençlik güzellik 5 para etmez.

Hı hı. Peki ne istiyorsun hala yazmadın? Hala adamı akliyorsun. He he herkes ona hayran biraz da sen oyalan. Nasılsa geçenlerde takıldığı gibi başka kizlar bulur. Ne de olsa 40 yaşında bile olsa göbeği salmamis

Çok teşekkürler gördüğüm en yapıcı ve etkileyen mesajdi

Sana daha once de yapici yorumlar yapildi sonuc? Anandan babandan sevgilini sakliyorsun cok yapici yorum ariyorsan gidip annene anlatsana durumu. Sunu yapmayin iste burada kimsenin yapici yorum yapmak, psikolojik destek vermek gibi bir gorevi yok. Ben cok aglamak istersem gidip kocama agliyorum. Senin yasinda gidip anneme agliyordum. Boyundan buyuk islere kalkisirken hic bir yorumu onemsemiyorsun. Su durumu bir atlat dunya yansa yine derdin olmayacak.

buradaki çoğu 35 -40 yaş sizden daha fit olabilir . bence siz kendinizce bir komplekse sahipsiniz ,bana anca baksa baksa 40 yaşında adam bakar diye düşündüğünüzden kendinize amcanız yaşında adamı layık görüyorsunuz

Ha bu arada, buruşmuş teyzeler olarak senin Don Juan' a donumuzu koklatmayız, ucuz numaralarını üzerimizde deneyemez, boşuna 20lik peşinde değil o. Ne güzel, ne dese inanıyorsun. Ben olsam ben de 35 lik ile uğraşmam yani. Haklı adam.

Aynen adam için sanssin. Hem her türlü ihtiyacını gideriyor hem de suya sabuna dokunmuyor. Çoğu için bulunmaz nimetsin

Benim okuduğum okulda 2 hoca böyle uzaklaştırıldı. Hocadan referans almak için evli hocanın arabasına binip fink atan arkadaşım vardı. O 20 hoca 42 yaşındaydı.
40 yaşında adamla çıkan genç kız o yaşta kadınlara buruşmuş diyor, sevgilisi çıtır gözünde. Troll bu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…