- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.485
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
İş kurmaya, araba almaya para var, bi tek sana mı yok? Kendi yediği p.ku temizleyeydi bari..d ya cidden nelere takiliyosunuz.... Ortak oldu ve her şeyi bu yaptı fikir kardesindendi sadece gayet de tuttu işleri oldu mu
Ben anlayamıyorum gerçekten bak uzulmuyorum ama ben gercelten çaresiz kalmis insanlara üzülüyorum . Bu tür insanlar başkalarını mağdur ediyorlar çocuklarini ailelerini çevrelerine safii zarar bunlarBen inanıyorum, bir sebepten dolayı toplumda bu şekilde çok sayıda kadın var. İşi var, eğitimi var ama kendine saygısı yok, kendini 0 olarak görüyor. Sonra da önüne gelen kullanıyor, ailesi para istiyor, kocası para istiyor üstüne bir de dayak yiyorlar, kullanılıyorlar, kendilerini rezil ediyorlar. Burda bir tane kadın doktor vardı berbat bir evlilik sürdürüyordu. Kumarda para batırmış, kocası da dayak atmış. Kocaman hekim kadın dayak yiyip o evliliği sürdürüyordu şaka gibi.
Neden yani anlamıyorum, bir insan ne olursa olsun neden kendine hiçbir saygı duymaz?? Para, eğitim şu bu asla akıl veya özsaygı değil, kendine saygın yoksa yok işte birey olarak 0 oluyorsun.
Hayır siyasi sebep, o olayın da aslı öyle degilmis kız ve fakultedeki birkaç kişi hepsi açıkladılar onun haberi bile yoktu benim gözümde aklandigindan. O kızın planiymis benim en yakın erkek arkadaslarimdan biriyle de olayı vardı vs vs arasının bozulduğu bir arkadaşı gelip her şeyi anlattı bana. Ama yine de affedip barismamistim sonrasındaki çabaları ve bazı olaylar olunca barıştımBak bunu yeni gördüm. Sen ilk ve son değilsin değil mi? Bu adam başka bi öğrenci kızla da görüşüyordu bi ara zaten. Etik dışı hareketleri olabilir mi acaba o problem şekerim, hee ne diyon?
Safım benim.Hayır siyasi sebep, o olayın da aslı öyle degilmis kız ve fakultedeki birkaç kişi hepsi açıkladılar onun haberi bile yoktu benim gözümde aklandigindan. O kızın planiymis benim en yakın erkek arkadaslarimdan biriyle de olayı vardı vs vs arasının bozulduğu bir arkadaşı gelip her şeyi anlattı bana. Ama yine de affedip barismamistim sonrasındaki çabaları ve bazı olaylar olunca barıştım
Benim bildiğim 20 yaşında çılgın olunur, kan deli akar. Okulun popüler çocuğuna aşık felan olunur. Platonikler olur kantinde bi kesişirsin, çocuk istek atar heyecan yaşanır. 20 yaş budur.Arkadaşlar ayrıca hepinizi fazla iyi niyetli buldum gerçekten şu yazdıklarınjzla bu adamla ilişkisini bitirecek mi zannediyorsunuz ? Yirmi yaşında bu kadar cesaretli olan kız hiç degismez şu durum bir potansiyeli gösterir . İşte kürtajı da bol bol korunma yöntemi olarak kullanır böyle .
Neyse yaİş kurmaya, araba almaya para var, bi tek sana mı yok? Kendi yediği p.ku temizleyeydi bari.
İşi gayet tuttu ama kürtaj parası için seni bir hafta kıvrandırdı, üstüne yarısını ödedi..d ya cidden nelere takiliyosunuz.... Ortak oldu ve her şeyi bu yaptı fikir kardesindendi sadece gayet de tuttu işleri oldu mu
Yirmi yaş böyle birşey değil ya . Bu vizyon nasıl birşey anlamadım ama bu yaşına kadar evde anasıyla gündüz kuşağı seyretmiş herhalde şu yaşadıklarına bak . Yirmi yasimda ben şehir şehir ülkeleri geziyordum . Hangi konsere tiyatroya gitsek mevzumuz buydu yani . Aşk acısı da çok sürmez o yaşta iki güne geçiyordu . Kendine biraz saygısı olan bir insanın yok o adet günüme yakınsa hesaplar bosalmaz çocuğa kürtaja korkarak gittim para buldum falan bunu yaşamaz yani . Ortada ciddi sorunlu bir tip var ama sevgili değil konu sahibi.Benim bildiğim 20 yaşında çılgın olunur, kan deli akar. Okulun popüler çocuğuna aşık felan olunur. Platonikler olur kantinde bi kesişirsin, çocuk istek atar heyecan yaşanır. 20 yaş budur.sprusormakicinuye 20 yaş eğlenmek içindir yaaa. Sevmek içindir, flört içindir. Sorumluluk almak felan gelmez insanın aklına. Bizde böyleydi. Konu sahibesi kendini derin kuyulara atıyor. Ne gerek var şu yaşta şu ağır sorumluluk ve dertlere. Erkek mi yok? Konu sahibi sevmek mi istiyorsun sev, seviş, öp, görüş. Hayat böyle güzel zaten. Ama kimseye kendini kullandırtma.
Ya sen gerçekten saf mısın yoksa bizi mi yiyon burda?Yazdigim gibi arabanin bir kismi borctu ve kartlardandi ve geriye parası kalmadığını biliyordum. Zaten ben öğrendiğimiz gün direk bir sekilxe halletmedigi için kizginim ben o stres ve korkuyu geçtim mide bulantisindan kivranirken hala para konuşuyor olmamiza ama ola ola yapmamak değildi olay
Şimdi iş kurdu araba aldı diye seviniyor da bu emmi kuruş yedirmez bu safıma. Keşke o bari olaydı.İşi gayet tuttu ama kürtaj parası için seni bir hafta kıvrandırdı, üstüne yarısını ödedi.
Müstehak sana yahu.
Ailene yazık sadece.
Desene durum çok vahim .. ailen de ne ilgisiz bir aileymis ne yavrum bir kişi tutup kolundan bir kaç ay hastaneye yatirmamis ki düzelesin yazık ki çok yazık bu arada sana üzülmedim sne bu hayatta hep kaybeden olursun devletin ve milletin imkanlarının boşa kullanilmasina üzüldüm
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Ee yani? Noldu şimdiŞu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Ben de tıp okuyorumŞu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Geçirmez tabi, kürtaj parasını vermemiş, öğrenci kızdan almış .Şimdi iş kurdu araba aldı diye seviniyor da bu emmi kuruş yedirmez bu safıma. Keşke o bari olaydı.
Geçirmez tabi, kürtaj parasını vermemiş, öğrenci kızdan almış .
Saf deyince daha masum şeyler canlanıyor gözümde. Saf falan değil konu sahibi.
40'lik çocuklu amcanın çıtır sevgilisi olmaktan memnun belli mesajlarından. Hak ettiğini yaşıyor yani.
Sahibinden .d şimdi burada fotoya bile fake bu tip okumuyor evde kalmış derler diye kitabı çekip koymadım kitapligim çantam felan da gözüküyor
İlişkiniz nasıl başladı?Hayır siyasi sebep, o olayın da aslı öyle degilmis kız ve fakultedeki birkaç kişi hepsi açıkladılar onun haberi bile yoktu benim gözümde aklandigindan. O kızın planiymis benim en yakın erkek arkadaslarimdan biriyle de olayı vardı vs vs arasının bozulduğu bir arkadaşı gelip her şeyi anlattı bana. Ama yine de affedip barismamistim sonrasındaki çabaları ve bazı olaylar olunca barıştım
Ama bunu bende tembihlerim bulduğun adam doğru düzgün işi olsun derim çocuğuma halı vakti olsun seni yemesin sosyal statunuz denk olsun derim . Bende aynı meslekten biriyle evlendim zengin değildi issizdi daha ama iş bulabilecek kapasitesi vardı . Birazda bakmak lazım ya kaç yaşında karizmatik mi beni toplum içinde rezil eder mi kültürlu mu ? Allah rızası için baksınlarKızlarını büyütürken; işini gücünü oturtmuş, hali vakti yerinde bir adam bulmasını tembihleyen kadınlar da var.
Aileleri çocuğu okusun diye çırpınırken , kendi akıl ve özgür iradeleriyle işini gücünü oturtmuş; hali vaktinde yerinde bir adam peşinde koşan kadınlar da var.
Günün birinde "Yaşım küçük(tü) ,kadınım ben vb" ifadelerle kimseyi etkilemeye çalışmadan; davranışlarının sonuçlarının arkasında durdukları sürece sorun yok.