- 23 Mart 2022
- 439
- 694
-
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Şu konudan sonra ayrıca merak ettim ne kadar ki adam araba alıp iş kurup bir kürtaj parasını odeyemiyorİşi gayet tuttu ama kürtaj parası için seni bir hafta kıvrandırdı, üstüne yarısını ödedi.
Müstehak sana yahu.
Ailene yazık sadece.
Böyle ispat ile uğraşma boşver. Sen hayatına odaklan. Bırak o kart horuzu. Gencecik kızsınSahibinden .d şimdi burada fotoya bile fake bu tip okumuyor evde kalmış derler diye kitabı çekip koymadım kitapligim çantam felan da gözüküyor
Saf olduğu için memnun zatenGeçirmez tabi, kürtaj parasını vermemiş, öğrenci kızdan almış .
Saf deyince daha masum şeyler canlanıyor gözümde. Saf falan değil konu sahibi.
40'lik çocuklu amcanın çıtır sevgilisi olmaktan memnun belli mesajlarından. Hak ettiğini yaşıyor yani.
KullandırmasınBen katılmıyorum, yukarda da yazdım konu sahibesinin maddi bir karı yok ki. Keşke o şekilde olsaydı en azından bir şekilde kara geçerdi. Adam konu sahibesini dümdüz kullanıyor
Çünkü herkese para var, kızımıza yok.Şu konudan sonra ayrıca merak ettim ne kadar ki adam araba alıp iş kurup bir kürtaj parasını odeyemiyor
Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. PeşinAma bunu bende tembihlerim bulduğun adam doğru düzgün işi olsun derim çocuğuma halı vakti olsun seni yemesin sosyal statunuz denk olsun derim . Bende aynı meslekten biriyle evlendim zengin değildi issizdi daha ama iş bulabilecek kapasitesi vardı . Birazda bakmak lazım ya kaç yaşında karizmatik mi beni toplum içinde rezil eder mi kültürlu mu ? Allah rızası için baksınlar
Ben de oğlumdan 24 yaş büyüğüm bilemedim nasıl olacak bu çarpık ilişkilerin sonunu. Bir de öğrenci kızdan kürtaj parası almış inanamıyorum. Allah’ım bizi de yavrularımızı da korusun böyle yaratıklardan40 yasinda bi adam sevgilisini hamile biraktiginda bunun sorumlulugunu ustlenir diye beklersin normalde. Nicke bakmadan soruyu okudum ikinizde 20 lerin basindasiniz diye dusundum. Cunku bu o yaslarin davranisi. Korunmaktan kastiniz neydi tam olarak? Ben herseyi gectim bu sorumlulugu almayan adamla devam etmezdim. Yazik ediyosunuz. Benim oz babam benden 20 yas buyuk
O yaşta 40 yaşındaki adamla sevgili olmayı kendime hakaret sayardım birden ayol değil ki para vereyimSaf olduğu için memnun zatenSen 20 yaşında iken 40 yaşındaki herifle olup harçlığını borç verir miydin?
Baban yaşında adam karizmatik olsa ne olur?Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Vay be bunca insanın peşinde olduğu adam sana baktı haa sen neymişsin be? İşte gerçek aşk. Evet evet gerçek aşk. Yaşın onun yaşının yarısı kadar olduğu için değil veya senin cahilliğini ve toyluğunu kullandığı için değil. Sapık olduğu için asla değil. Övünüyor bir de ya rezilliğin bu kadarı. Ne kadar cahil olduğun bize burada 40 yaşındaki dayıyı bize övmenden anlaşılıyor ne kadar komik duruma düştüğünün farkında bile değilsin. Noldu şimdi kıskandık mi seni?Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Adamın kürtaja parası yok hangi karizmatiklik27 yaşındayım 40 yaşındaki adama bakmak aklıma gelmez . 20 yaş var arada insan hayranlık duyar en fazla yaKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Şimdi ;O yaşta 40 yaşındaki adamla sevgili olmayı kendime hakaret sayardım birden ayol değil ki para vereyim
Ay ailesine cidden yazık, aile kızımız tıp okuyor diye elinden geleni yapıp para gönderiyordur, kızları 40'lık sevgilisine para yediriyor.
Böyle adama para yedirilir yani, 20 lik gennncecik su gibi bir kız da olsan onun parasını yeme şansın yok yani. Kapıda kuyruk var, kuyrukKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla.
Ama bunu bende tembihlerim bulduğun adam doğru düzgün işi olsun derim çocuğuma halı vakti olsun seni yemesin sosyal statunuz denk olsun derim . Bende aynı meslekten biriyle evlendim zengin değildi issizdi daha ama iş bulabilecek kapasitesi vardı . Birazda bakmak lazım ya kaç yaşında karizmatik mi beni toplum içinde rezil eder mi kültürlu mu ? Allah rızası için baksınlar
Kendini kullanan adami sizin gözünüzde aklimaya calisiyor ay allahim sinirden gülüyorumKültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Manipülasyon falan yok. Hırs yapmış. Kendini kovdurmadan gitmeyecek.Sizde yediniz mi? Işık yakmayana kimse ışık yakmaz, gözü dışarda seni manipüle ediyor gözünü aç artık ya
Konu çok farklı ama ya bu kızin normal şartlarda gerçekten tıp okuduysa ihtiyacı yok hamile kalıp elde tutmasına ben hala inanamiyorumPeki kaç yaşında tembihlersin ? 18 yaş altı bireyler çocuktur. 18 yaş altı çocuklarını bu tembihlerle büyüten ve mevcut şartları sağlayan, bulduğu ilk adamı tavlamasını(!) tavsiye edenler de var.
Sene 2022 de hâlâ eski Türk filmlerine özenip, adamları evliliğe ikna etmek için farklı yöntemlere başvurmaktan çekinmeyenler de var.
Manipülasyon falan yok. Hırs yapmış. Kendini kovdurmadan gitmeyecek.
Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d geçen sene o üniversitdeykdn yazan tonla akademisyen kadın hoca oldu, imalı mesajlar atan beğendiğini yazan cart curt, öğrencilerin çoğunun gözü düşüyordu benim fark ettiğim ve duyduğum kadarıyla. Yoksa ne işim var disarida çıkıp bulabileceğim tipte goobegi salan yasli duran 40 yaşında babamla arasında 5 yaş bile olmayan biriyle, hatalarım var evet ama kör de değilim. savunmak için demiyorum ama artık sakız gibi uzadı saçma yerlere doğru bazılarının yorumları. Peşin
Sizlerin çoğu kızım yaşındasınız, 50 yaşındayım ben bile kendimden 10 yaş büyük bir adama dahi bakmam.27 yaşındayım 40 yaşındaki adama bakmak aklıma gelmez .