Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen asla aldıramyı dusunmeyın o Allahın emaneti sıze suanda caresızsınız sadece ne yapabılırım nasıl duzelır durum diyorsunuz bırakın o adamı düzelmezse eger, kendınız calısırım bakarsınız yavrınuza

Sığınma evine gitsen canım. Şiddet var ve hamilesin. Seni kabul ederler herhalde.. çok üzüldüm. Mutlaka bu adamdan kurtulmalısınız. Bebek konusunda yorum yapamayacağım. Ama büyük sorumluluk. Aileniz arkanızda değil. Çok zorlanacağınız ortada. Sığınma evini düşünün.

Ya o konuda haklısnız da, ne bileyim...
Ben biraz fazla duygusalım sanırım durumlardan dolayı.

Yazdığım için bu kadar pişman olcamı bilsem hayatta yazmazdım. Çocuk yapma zürrüyetimin olmamasına beyinsiz olmama annelik yapamadığıma kızımı bu adam için bıraktığımı düşününlerden ve aklıma gelmeyen onca laf yemek neyse arkadaşlar ben bunları hakediyorum haklısınız bişey yazmadım paylaşmadım sayın bende kafa beyin yok dediğiniz gibi herşeye bi bahanem var sizler herşeyin en iyisini bilirsiniz. Bu kadar yeter cevap yazmazsanız artık sevinirim. Konu kapansın lütfen...

Off keşke korunsaydiniz. Böyle bir adamdan çocuk yapılmaz. Bilmiyorum aldırmak da çok kötü bişey. Ne diyim Rabbim yardımcınız olsun.

Tamam kaza ile bebek oldu bu tabire ben de sinir oluyorum hadi oldu dedik de öncesine gidelim be insan evladı sen bu adamla nasıl sevişebiliyosun,? Nasıl dokunabiliyosun? Nasıl öpebiliyosun da kaza ile bebek oluyo? Tecavüz mü etti de sevişmek zorunda kaldın? Hiiiiiç boşa beddua etme kimseye bak dönmüş dolaşmış seni bulmuş.. Ailen kabul etmiyo ona tamam da sığınma evindeki yasaklar senin kocanın sana uyguladığı şiddetten daha mı ağır arkadaşım? Sen resmen bu çocuğu aldırıp aynı adamla aynı hayata devam edebilmek için destek bekliyosun.. Bak bi dahakine korun.. Ne bileyim prezervatif neyin bişiler bul da sağlık ocaklarından öyle seviş bari.. Çünkü sen ayrılmazsın bu adamdan.. Niyetin olsa o sığınma evinden geri dönmezdin çünkü.. Hadi selametle..

bir kızınız var anladığım kadarıyla,
bu adamdan ayrılın ve ona annelik yapın.
sizde 2 çocuğa annelik yapabilecek potansiyel göremedim...
o kadar güçlü durmuyorsunuz burdan bakınca,
çocuğu doğurup bu adama bir kurban daha yaratmaktansa... neyse...

Allah yardimcin olsun hayirlisini yaşatsin seni içinde bulunduğun dertler den kurtarsin.
Anneligini sorgulayanlarin da annelik ile ilgili hataları var ayrıca.
Herkes kendi yaşadığını bilir.
Sana soyleyebilecegim şu ki bir anne istesin her zorluğa göğüs gerer.Cesaretini güvenini kaybetme.Allah yardimcin olsun.

Sayfalari okumadim. Sen bu cocuga tek basina bakabilecek gucte misin?

Ailen arkanda mi? Onlardan ozur dile ayaklarina kapan yine de bu adami cekme.

Herkesin sartlari farkli. Ben olsam bosanir cocuguma da tek basima bakardim ama sen bunu yapamiyorsan yapacagin belli.

Ya dogurup yuvaya vereceksin ya da dogurmayip ...(Cok zor bir karar. ) Bu adamdan iki turlu de bosanacaksin.

çok haklısının canım söylediklerinde bizde can sıkıntısından böyle bi duruma yorum yapıyoruz uyardığın teşekkür ederim kendi adıma
Kim ne desin Allah aşkına. Boşuna vebal altına girmeye gerek yok. Sonuçta bu yarın kırmızı elbiseyi mi yeşil elbiseyi mi giyeyim sizce gibi bir soru değil ki... Rica ederim ne demek...
Söyle üst üste beğeni yapabilsek keşke... Kondom yoksa sevişme, spiral yoksa sevisme, ilacını unuttuysan sevisme, bu kadar basit...
Ben gerçekten sinirleniyorum bu ''kaza'' tabirine. 5 yıllık evliyim ne kondom yırtıldı ne başka bir şey oldu. Kocana güvenmiyorsan hap kullan, iğne yaptır... Gerçekten o masum çocuğun günahı ne? Yetişkinlerin almadıkları sorumluluklarının bedelini her şekilde o bebek ödeyecek. Ya canından olacak, ya berbat bir hayatı olacak. Bu mudur yani? Bir de yıl olmuş 2017. Bu kişi 2 evlilik yaşamış 16 yaşında bir kız çocuğu da değil.

çok haklısının canım söylediklerinde bizde can sıkıntısından böyle bi duruma yorum yapıyoruz uyardığın teşekkür ederim kendi adıma
Kim ne desin Allah aşkına. Boşuna vebal altına girmeye gerek yok. Sonuçta bu yarın kırmızı elbiseyi mi yeşil elbiseyi mi giyeyim sizce gibi bir soru değil ki... Rica ederim ne demek...
Söyle üst üste beğeni yapabilsek keşke... Kondom yoksa sevişme, spiral yoksa sevisme, ilacını unuttuysan sevisme, bu kadar basit...
Ben gerçekten sinirleniyorum bu ''kaza'' tabirine. 5 yıllık evliyim ne kondom yırtıldı ne başka bir şey oldu. Kocana güvenmiyorsan hap kullan, iğne yaptır... Gerçekten o masum çocuğun günahı ne? Yetişkinlerin almadıkları sorumluluklarının bedelini her şekilde o bebek ödeyecek. Ya canından olacak, ya berbat bir hayatı olacak. Bu mudur yani? Bir de yıl olmuş 2017. Bu kişi 2 evlilik yaşamış 16 yaşında bir kız çocuğu da değil.

Cnm sabret..ne olur sabret..Ramazan'ı serifte sana Sabri tavsiye ediyorum..aldirma.ne olur aldırma o yavruyu.evet kotu bir adama denk geldin ve evliliğin iyi gitmiyor ama o bunlardan ayrı birşey.nikahsiz bebeği olanlar bile sabredin dayanıp herşeye rağmen,toplum baskısına rağmen,ölme ihtimaline rağmen aldirmiyorlarsa,senin aldırıyor olman fazla lüks olmazmi.Gerekirse dogurduktan sonra senin gozetimin altında koruyucu aile ye yani devlete emanet edersin,ilerleyen yıllarda durumun iyi olunca alırsın yavrunu.onun suçu yok kıyma onun canina

Çok üzülerek belkide günaha girerek söylüyorum ancak o bebeği aldır...o adamdan ne baba ne koca olur.bir masumun daha hayatı kararmasın.boşanno cani adamdan.kimse seni dövme kafana vurma hakkına sahip değil.yerin yurdun dahi yok annenler bir de bebekle gitsenbasla seni eve almaz kocana git der seni mecbur bırakırlar.o miniğe bu acı hayatı yaşatma.

Cok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun ama diyecegim su ki ne annem var ne babam ama yinede kıymazdım bebegime ... bence yapma yazıktır günahtır ...

Aldırın elbette
Aldırın ve boşanın. Düzgün bir hayat kurun.
Sizi döven çocuğunu da döver hayatını cehenneme çevirir.

profile sadece kızım için yazmışsınız ve yedi haftalık hamilesiniz. başka çoçuğunuz mu var?

Allah affetsin
Bu zamana kadar hiç kürtaj olmadım. Allahta nasip etmesin
Ama ben bu şartlarda düşünebilirdim
Zor bir hayat

Kocan manyak, ailen seni kabul etmiyor, bi başına ortadasın. Bir de çocuğun sorumluluğunu kaldırabileceksen aldırma. Tek başına kaçabilirsin, çocukla kaçamazsın.
Sahipsiz küçük çocukların başına neler geliyor bak tv lere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…