• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım yardımcın olsun inşallah...
Seni eskilerden iyi tanıyorum.
Çok üzüldüm.
Lütfen bundan sonraki kararlarında daha aklıselim olmaya çalış.
Zor değil bu emin ol.
İlla ki bir evlilik yapmak,anne olmak zorunda değilsin.
Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak sadece seni yıpratır emin ol.

Yazdım yazdım sildim yine sinirlendim

korunun kardeşim korunun ya niye 5 yıldır Ben korunuyorum da hamile kalmıyorum niye korunan insanlar kaza diye birşey yaşamıyor

cinsellik trafik değildir ya İkide bir kaza kaza insanı sinirlendiriyorsunuz sevişirken iyi sonra kaza oldu gerçekten merak ediyorum nasıl bir cinsellik yaşıyorsunuz

kardeşim ya Bu kadar kötü adamdan hamile kalmamak için 3 tane 5 tane yöntemle korunmanız gerekirken Ondan sonra gelip burada konu açıyorsunuz

Bize ne buradaki insanları niye günaha sokuyorsun ki yorum yaptırıp da

Kimse sana ne aldır diyebilir ne doğur diyebilir

Aldırırsan da günahı sana doğursan da o çocuğa bakacak olan sensin yani hayatınızın sorumluluğunu bir alın Ondan sonra üçüncü dördüncü kişileri hayatınıza katin

Hiç de kusura bakmayın söylenmesi gereken şey ne çocuğu aldır ne doğur.

söylenmesi gereken şey bu yani bana göre
çok haklısının canım söylediklerinde bizde can sıkıntısından böyle bi duruma yorum yapıyoruz uyardığın teşekkür ederim kendi adıma

Yazdım yazdım sildim yine sinirlendim

korunun kardeşim korunun ya niye 5 yıldır Ben korunuyorum da hamile kalmıyorum niye korunan insanlar kaza diye birşey yaşamıyor

cinsellik trafik değildir ya İkide bir kaza kaza insanı sinirlendiriyorsunuz sevişirken iyi sonra kaza oldu gerçekten merak ediyorum nasıl bir cinsellik yaşıyorsunuz

kardeşim ya Bu kadar kötü adamdan hamile kalmamak için 3 tane 5 tane yöntemle korunmanız gerekirken Ondan sonra gelip burada konu açıyorsunuz

Bize ne buradaki insanları niye günaha sokuyorsun ki yorum yaptırıp da

Kimse sana ne aldır diyebilir ne doğur diyebilir

Aldırırsan da günahı sana doğursan da o çocuğa bakacak olan sensin yani hayatınızın sorumluluğunu bir alın Ondan sonra üçüncü dördüncü kişileri hayatınıza katin

Hiç de kusura bakmayın söylenmesi gereken şey ne çocuğu aldır ne doğur.

söylenmesi gereken şey bu yani bana göre
Söyle üst üste beğeni yapabilsek keşke... Kondom yoksa sevişme, spiral yoksa sevisme, ilacını unuttuysan sevisme, bu kadar basit...

Gayet de büyük konuşuyorum efendim...

Bana dayak atacak kocayi bir dakika nikahlı tutmam ... Kafama kafama vursun diye evlenmedim ben o kisiyle, ben geberip gidicem elin adamı hayatını yaşayacak öyle mı ? Neyse tamamen zıt düşünceler içindeyiz.. tartışmak istemiyorum kimseyle...

Döven koca için demedim ben zaten.
Bebek kazayla olduysa 11. haftaya kadar neden aldırmadın dediğin için dedim.
Bence de tartışmayalım çünkü çok negatif bir enerjin var bence.

Çok üzüldüm senin adına Rabbim selamet versin. Kendimi yerine koymaya çalışarak ne yapcağımı düşünemedim bile korkunç bi durum. Ben asla aldır diyemem ama nasıl bakacaksın orasıda var. Ailenizden kimsenin mi destegi yok size abiniz ablanız teyzeniz halanız ne bileyim herhangi birinin.

Döven koca için demedim ben zaten.
Bebek kazayla olduysa 11. haftaya kadar neden aldırmadın dediğin için dedim.
Bence de tartışmayalım çünkü çok negatif bir enerjin var bence.
Kondom, spiral,hap, iğne ... Bunların hiçbirini kullanmadan oluyorsa o kaza değil... Görmezden gel madem hoşlanmadn, mesela benim sana yapacağım gibi...

bu adam ilerde bebegide dovermi biz nereden bilcez hamile kadinin bile kafasina vuran biri.. bu adam cocuk sahibi yapilirmi ben korkarim yani siz kendinize guveniyorsaniz o cocugu o ortamdan uzak tutmakda goreviniz olucak bir anne olarak ailenizde keske destek olsa ya onlar nasil birakiyor

Kurtaj dontorlar tarafindan gerekli bir durum gorulmedikte yapilmiyor artik diue biliyorum tabi bunu merdiven alti illegal yollardan yapilan yeerler var. Ancak bir bebegin gunahina girmek hic dogru degil bence. Herseye ragmen o sizin bebeginiz ve yasama hakkini elinden almayin derim. Yaradan o cani ona verdiyse onu almak size dusmez. Durumunuza ayrica cok uzuldum gercekten bence ailenizi zorlayin. Ve hemen kendi ayaklariniz uzerinde durmak icin planlara baslayin bu boyle devam etmez

Kondom, spiral,hap, iğne ... Bunların hiçbirini kullanmadan oluyorsa o kaza değil... Görmezden gel madem hoşlanmadn, mesela benim sana yapacağım gibi...
Çok gereksiz kasıyorsun tatlım ;)
Sanırısın senin hayatın boyunca hiç hatan olmadı.
Neyse superwomancım uzatmayalım daha

"Kocanı boşa ve o bebeği doğur" ne kadar net konuşuyorsunuz... Herşey ağızdan çıktığı gibi basit mi?

Kimse bebeğine kıymak istemez onu aldır da diyemem o bebeğin günahına girmek istemem ama düşündüğüm zaman öküz bir koca ve 1 gram desteği olmayan anne baba...

Sen bu adamı boşayıp cocugu doğurmak istesen ve o sürede ailene gitmek istesen en azından kendini topralayana kadar ama babanda öyle bir kapasite göremiyorum bu adam seni o halinlede "bizi rezil etme seni gebertecek olsada kocana git" diyecek...
Eşin zaten seni istemiyor...

Korunmayı nasıl akıl edemedin ki, kafana aldığın darbelere bağlamıyorum bunu sanki boşvermişlik gibi...

Eğer kendinde o gücü görüyorsan önce bir iş bul ve bu adamdan kurtul bir an önce çocuğunu kendin büyüt... Bu çok zorlu bir süreç olacak...

Yoksa tek çözüm aldırmak gibi...

Çok gereksiz kasıyorsun tatlım :KK66:
Sanırısın senin hayatın boyunca hiç hatan olmadı.
Neyse superwomancım uzatmayalım daha
Bır kadın , bır cocugu 4 yasındayken babasından ayrılmıssa
cocuguda babasına bırakmıssa( eskı konularından anlasılan bu)
uzerıne 8 sene sonra evlenıp dayak yıyorsa , o kadının hata yapmaya sansı yok evet
hata dedıgınız bır ınsan bır omur

Sayfalara tam göz atamadım ama daha önce çalıştınız mı? Eğitim durumunuz nedir ? Herhangi bir beceriniz vs var mı? Ona göre fikir vermek isterim.

Aziz mübarek ay beddua etmiyim diyorum ama , o kocan olcak şahısın elleri felç olsun inme insin inşallah .
Dövemeyip kafaya vurmak ne demek ya Allah belanı versin adam , kum torbasıyla evlenseydin o zaman .
Allah yardımcın olsun ,ben çok üzüldüm , keşke yanında olabilsem .
Bebek için en doğru kararı sen verirsin , kimsenin lafına bakma , o senin canın senin bebeğin ...

haksız bulanlar olacaktır beni mutlaka ama başınıza gelince anlıyorsunuz herşeyi. çocuğu doğurdun adamdan boşandın ve oh bitti herşey güllük gülistanlıkk olmuyor işte. Böyle bir adamdan çocuk yapmaaa. Başına bela olur ömür boyu kurtulamazsın .

Merhaba
Ben nerden nasıl başlıcam bilmiyorum siz sordukça herşey netleşir sağlıklı düşünmeyi geçtim normal düşünemiyorum artık yardım istiyorum sizden ne yapcamı bilemedim.
Benim ikinci evliliğim 7 aydır evliyim eşim biraz sorunlu bunu kabul edip aylardır doktora gitmek için ikna edemedim. benim hasta olduğumu düşünüyo. kendisinde sağolsun dayak var iftira var suçlama güvensizlik hepsi var.
sebebine gelincede ailesinden kaynaklanan şiddetten dolayı sonradan beraber olduğu kadınlardan aldatılmış.
acısını ben çekiyorum yani. tanıdığımda bu yüzünü görmem mümkün değildi kimse kalkıpta dayak yemek için evlenmez.
benim ailemde bana destek değil bu kadar dayak yememe rağmen aramazlar hatta babama bir kere gece 2.5 ta arayıp dayanamıyorum gel beni al dediğimde babamın bana cevabı elaleme bizi rezil etme biraz daha sabret olmuştu.
kafam o kadar allak bullak olmuştu ki haklısınız hata bende korunmadım. kafama aldığım darbelerden olsa gerekki kafam ona çalışmadı ve şuan hamileyim 7 haftalık eşim düzelir die düşünüyodum ama tam tersi dövemediği için habire kafama vurmaya başladı. tek başına yaşıomuş gibi kendine göre planlar yapıp şehir dışında işler bakıo. banada ananın evine gidersin diyo . her kavgada tartışmada buda her gün oluyo genelde evden kovalıyo git diye. gitcek yerim olmadığı için ne yapcamı bilmiyorum . Mübarek Ramazan günündeyiz son 1 haftam kalmış aldırmak istemiyorum ama ne yapcamı bilmiyorum. lütfen olan oldu yargılamadan cevap verirseniz mutlu olurum . eleştiriyi inanın ki kaldıracak kafa beyin kapasite yok bende. sadece yardımlarınızı bekliyorum lütfen. teşekkürler şimdiden... yanlış yazdıysam bazı şeyleri kusura bakmayın...
Ona kıymayın Allah büyüktür elbet vardır bir çareniz ama o minicik yavruya kıymayın.

Eller kirilsin o herifin:sinirli:
Umarim dogru karari verirsiniz

Bır kadın , bır cocugu 4 yasındayken babasından ayrılmıssa
cocuguda babasına bırakmıssa( eskı konularından anlasılan bu)
uzerıne 8 sene sonra evlenıp dayak yıyorsa , o kadının hata yapmaya sansı yok evet
hata dedıgınız bır ınsan bır omur
Evet ama kaza olmuş dendi.
Eski konulara bakmadım ben onları bilmiyorum.

Evet ama kaza olmuş dendi.
Eski konulara bakmadım ben onları bilmiyorum.
Yok zaten kazayada ınanmaya hazırım bende korunurken hamıle kaldım ama tanımadan , kasık kasıga degmeden bır kez daha cocuk zıyan edemezdım . Gunahı boynuma hıc ıstemedım aldırdım Sonrada evlendık 5 sene gecıyor artık .
Ben ben degıl olay konudada yazıldıgı gıbı duzelır dıye yapmıs oldugunu sız dusunmuyormusunuz mesela? oyle yazıyor cunku neden aksını dusuneyım kı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back