- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Umarım kullanmıştır o güzel kafasını... Ama bu gibi durumlarda bir daha kimseye bişey demem kendi düşen ağlamaz der susarım... Korunarak hamile kalır anlarım, zaten ona da kimse bişey demez ama korunmadan bodoslama dalarsa konuya kimse kusura bakmasın da adama sorarlar hani kondom?Bu kafalara ne desek boş, anlamazlar. Burada üyenin biri uzun zaman önce buna benzer konu açmıştı ama onunki hamile miyim, hamilelik istemiyorum tarzında bir şeydi. Korunmamış, o esnada kondom falan yokmuş, adam da saat geç olduğu için çıkıp almaya üşenmiş de geri çekme yapmaya çalışmışlar ama telaşlanmıştı yani. Ben de yorum olarak şey dedim, ya madem böyle sıkıntı yaşayacaktınız, kondom filan da yokmuş, niye seks yaptınız keşke yapmasaydınız, ertesi gün yapsaydınız? Dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? 'Canım sen bilmiyorsun (?) ama kadınların da cinsel isteği oluyor, haberin olsun' dedi tabi bu yorum karşısında buna kafan çok güzelmiş, güle güle kullan demekten başka birşey gelmiyor insanın aklına.
Neyse herkesin hayatı kendine ... Bizim aldır ve ya aldırma dememizle hayatını şekillendirecekse zaten o durumdan hayr gelmez... Bişey deyince de itici olan kıl olan ben oluyorum.. negatif enerji yaymam da cabası...