çok haklısının canım söylediklerinde bizde can sıkıntısından böyle bi duruma yorum yapıyoruz uyardığın teşekkür ederim kendi adımaYazdım yazdım sildim yine sinirlendim
korunun kardeşim korunun ya niye 5 yıldır Ben korunuyorum da hamile kalmıyorum niye korunan insanlar kaza diye birşey yaşamıyor
cinsellik trafik değildir ya İkide bir kaza kaza insanı sinirlendiriyorsunuz sevişirken iyi sonra kaza oldu gerçekten merak ediyorum nasıl bir cinsellik yaşıyorsunuz
kardeşim ya Bu kadar kötü adamdan hamile kalmamak için 3 tane 5 tane yöntemle korunmanız gerekirken Ondan sonra gelip burada konu açıyorsunuz
Bize ne buradaki insanları niye günaha sokuyorsun ki yorum yaptırıp da
Kimse sana ne aldır diyebilir ne doğur diyebilir
Aldırırsan da günahı sana doğursan da o çocuğa bakacak olan sensin yani hayatınızın sorumluluğunu bir alın Ondan sonra üçüncü dördüncü kişileri hayatınıza katin
Hiç de kusura bakmayın söylenmesi gereken şey ne çocuğu aldır ne doğur.
söylenmesi gereken şey bu yani bana göre
Söyle üst üste beğeni yapabilsek keşke... Kondom yoksa sevişme, spiral yoksa sevisme, ilacını unuttuysan sevisme, bu kadar basit...Yazdım yazdım sildim yine sinirlendim
korunun kardeşim korunun ya niye 5 yıldır Ben korunuyorum da hamile kalmıyorum niye korunan insanlar kaza diye birşey yaşamıyor
cinsellik trafik değildir ya İkide bir kaza kaza insanı sinirlendiriyorsunuz sevişirken iyi sonra kaza oldu gerçekten merak ediyorum nasıl bir cinsellik yaşıyorsunuz
kardeşim ya Bu kadar kötü adamdan hamile kalmamak için 3 tane 5 tane yöntemle korunmanız gerekirken Ondan sonra gelip burada konu açıyorsunuz
Bize ne buradaki insanları niye günaha sokuyorsun ki yorum yaptırıp da
Kimse sana ne aldır diyebilir ne doğur diyebilir
Aldırırsan da günahı sana doğursan da o çocuğa bakacak olan sensin yani hayatınızın sorumluluğunu bir alın Ondan sonra üçüncü dördüncü kişileri hayatınıza katin
Hiç de kusura bakmayın söylenmesi gereken şey ne çocuğu aldır ne doğur.
söylenmesi gereken şey bu yani bana göre
Gayet de büyük konuşuyorum efendim...
Bana dayak atacak kocayi bir dakika nikahlı tutmam ... Kafama kafama vursun diye evlenmedim ben o kisiyle, ben geberip gidicem elin adamı hayatını yaşayacak öyle mı ? Neyse tamamen zıt düşünceler içindeyiz.. tartışmak istemiyorum kimseyle...
Kondom, spiral,hap, iğne ... Bunların hiçbirini kullanmadan oluyorsa o kaza değil... Görmezden gel madem hoşlanmadn, mesela benim sana yapacağım gibi...Döven koca için demedim ben zaten.
Bebek kazayla olduysa 11. haftaya kadar neden aldırmadın dediğin için dedim.
Bence de tartışmayalım çünkü çok negatif bir enerjin var bence.
Evlenmek ıcın cocugunuzu babasınamı bıraktınız bırde?ANNELİK YAPMAMIŞSINIZ DERKEN ????
ben size 8 senedir babasında mı yazmışım ???
7 aydır babasında bu kadar kolay suçlamayın insanlrı önce bir sorun ...
Çok gereksiz kasıyorsun tatlımKondom, spiral,hap, iğne ... Bunların hiçbirini kullanmadan oluyorsa o kaza değil... Görmezden gel madem hoşlanmadn, mesela benim sana yapacağım gibi...
Bır kadın , bır cocugu 4 yasındayken babasından ayrılmıssaÇok gereksiz kasıyorsun tatlım
Sanırısın senin hayatın boyunca hiç hatan olmadı.
Neyse superwomancım uzatmayalım daha
Ona kıymayın Allah büyüktür elbet vardır bir çareniz ama o minicik yavruya kıymayın.Merhaba
Ben nerden nasıl başlıcam bilmiyorum siz sordukça herşey netleşir sağlıklı düşünmeyi geçtim normal düşünemiyorum artık yardım istiyorum sizden ne yapcamı bilemedim.
Benim ikinci evliliğim 7 aydır evliyim eşim biraz sorunlu bunu kabul edip aylardır doktora gitmek için ikna edemedim. benim hasta olduğumu düşünüyo. kendisinde sağolsun dayak var iftira var suçlama güvensizlik hepsi var.
sebebine gelincede ailesinden kaynaklanan şiddetten dolayı sonradan beraber olduğu kadınlardan aldatılmış.
acısını ben çekiyorum yani. tanıdığımda bu yüzünü görmem mümkün değildi kimse kalkıpta dayak yemek için evlenmez.
benim ailemde bana destek değil bu kadar dayak yememe rağmen aramazlar hatta babama bir kere gece 2.5 ta arayıp dayanamıyorum gel beni al dediğimde babamın bana cevabı elaleme bizi rezil etme biraz daha sabret olmuştu.
kafam o kadar allak bullak olmuştu ki haklısınız hata bende korunmadım. kafama aldığım darbelerden olsa gerekki kafam ona çalışmadı ve şuan hamileyim 7 haftalık eşim düzelir die düşünüyodum ama tam tersi dövemediği için habire kafama vurmaya başladı. tek başına yaşıomuş gibi kendine göre planlar yapıp şehir dışında işler bakıo. banada ananın evine gidersin diyo . her kavgada tartışmada buda her gün oluyo genelde evden kovalıyo git diye. gitcek yerim olmadığı için ne yapcamı bilmiyorum . Mübarek Ramazan günündeyiz son 1 haftam kalmış aldırmak istemiyorum ama ne yapcamı bilmiyorum. lütfen olan oldu yargılamadan cevap verirseniz mutlu olurum . eleştiriyi inanın ki kaldıracak kafa beyin kapasite yok bende. sadece yardımlarınızı bekliyorum lütfen. teşekkürler şimdiden... yanlış yazdıysam bazı şeyleri kusura bakmayın...
Evet ama kaza olmuş dendi.Bır kadın , bır cocugu 4 yasındayken babasından ayrılmıssa
cocuguda babasına bırakmıssa( eskı konularından anlasılan bu)
uzerıne 8 sene sonra evlenıp dayak yıyorsa , o kadının hata yapmaya sansı yok evet
hata dedıgınız bır ınsan bır omur
Yok zaten kazayada ınanmaya hazırım bende korunurken hamıle kaldım ama tanımadan , kasık kasıga degmeden bır kez daha cocuk zıyan edemezdım . Gunahı boynuma hıc ıstemedım aldırdım Sonrada evlendık 5 sene gecıyor artık .Evet ama kaza olmuş dendi.
Eski konulara bakmadım ben onları bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?