• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek aldırmada yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızınızı yanına alamıyorsanız bır tane cocuga daha ne gerek var? sız zaten annelık yapmamıssınız
baktım ben konularınıza 2009 dan berı ayrısınız 8 senedır annelık yapmamıssınız
evlılıgınız yolunda bıle olsa baska bır cocuk sıze lazım degıl

ANNELİK YAPMAMIŞSINIZ DERKEN ????
ben size 8 senedir babasında mı yazmışım ???
7 aydır babasında bu kadar kolay suçlamayın insanlrı önce bir sorun ...

Merhaba
Ben nerden nasıl başlıcam bilmiyorum siz sordukça herşey netleşir sağlıklı düşünmeyi geçtim normal düşünemiyorum artık yardım istiyorum sizden ne yapcamı bilemedim.
Benim ikinci evliliğim 7 aydır evliyim eşim biraz sorunlu bunu kabul edip aylardır doktora gitmek için ikna edemedim. benim hasta olduğumu düşünüyo. kendisinde sağolsun dayak var iftira var suçlama güvensizlik hepsi var.
sebebine gelincede ailesinden kaynaklanan şiddetten dolayı sonradan beraber olduğu kadınlardan aldatılmış.
acısını ben çekiyorum yani. tanıdığımda bu yüzünü görmem mümkün değildi kimse kalkıpta dayak yemek için evlenmez.
benim ailemde bana destek değil bu kadar dayak yememe rağmen aramazlar hatta babama bir kere gece 2.5 ta arayıp dayanamıyorum gel beni al dediğimde babamın bana cevabı elaleme bizi rezil etme biraz daha sabret olmuştu.
kafam o kadar allak bullak olmuştu ki haklısınız hata bende korunmadım. kafama aldığım darbelerden olsa gerekki kafam ona çalışmadı ve şuan hamileyim 7 haftalık eşim düzelir die düşünüyodum ama tam tersi dövemediği için habire kafama vurmaya başladı. tek başına yaşıomuş gibi kendine göre planlar yapıp şehir dışında işler bakıo. banada ananın evine gidersin diyo . her kavgada tartışmada buda her gün oluyo genelde evden kovalıyo git diye. gitcek yerim olmadığı için ne yapcamı bilmiyorum . Mübarek Ramazan günündeyiz son 1 haftam kalmış aldırmak istemiyorum ama ne yapcamı bilmiyorum. lütfen olan oldu yargılamadan cevap verirseniz mutlu olurum . eleştiriyi inanın ki kaldıracak kafa beyin kapasite yok bende. sadece yardımlarınızı bekliyorum lütfen. teşekkürler şimdiden... yanlış yazdıysam bazı şeyleri kusura bakmayın...
Yazık günah ya bebeği aldırma

Canım, bak ben de hamile olduğumu öğrendim ve kimyasal mı, dış mı, boş mu diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
Hayırlısıyla ultrasonda görüp sonra sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam diye dua ediyorum.
Eşinden ayrıl, çocuğunu da doğur ve bir işe başla.
Babanı da al karşına güzelce konuş.
Bir süre sende kalıp para biriktirip bebeğimi de alıp gideceğim de babana.
Sana sahip çıkmıyor bari hayatını kazanmana engel olmasın.
Baktın onu da kabul etmiyor, sığınma evlerini araştır.
Ama o yavruyu sakın aldırma.
Sen çalışırsan o bebeğin de rızkıyla Allah yardımcı olur.

bunun sizin yazışmalarınızla ilgisi yok
ben çok kızıyorum konu açıp işi bedduaya getiren üyelere
ayrıca bu konu sahibi de bana hiç güven telkin etmedi
ne desek bir bahanesi var
Paşa gönlü bilir ne yapmak istiyorsa onu yapsın artık... Her yol sunulmuş ama hepsine karşı bı çekingenlik var ... Hayırlısı olsun hakkında...

Allah yardımcınız olsun
toplayın eşyalarıızı gidin baba evine mecbur kabul edecekler
sokağa atacak halleri yok ya
darp raporu da alın

Ailenize durumu ciddiyetle anlatin. Yine de "sabret" derlerse mor catiya basvurun. Bir sonraki adiminiz esinize bosanma davasi acmak. Tehdit ederse de polise basvurmak. Bunlar ben olsaydim uapicaklarim. Kurtaji asla dusunmezdim. Cunku yasamak icin sebebe ihtiyacimiz var hepimizin. Sizr tutunmus, sizden medet bekleyen, size gonderilmis bir bebek var icinizde. O bir canli. Dogmus bebeginize kiyamazsaniz ona da kiymayin. Korkmayin. Boyle bir adamla hayatiniz tamamen bir kumar zaten. Lutfen bebeginizi oldurmeyin. Destek olmak icin bekleyen bir suru kurum var.

Bu kadar sert ve ters tepkiye gerek yok eşinizin acısını benden almaya çalışmayın.. gerçekler her zaman insanlara acı geliyor..

Dayak atan bir adam varken 11 haftaya kadar beklemeniz doğru muydu? Siz bilirsiniz ... Ayrıca inşallah şöyle böyle olmaz deyip alttan alttan beddua etmenize gerek yok... Ben öyle adamın ağzına bile s*****

Sert tepki vermemiş ki...
Hatasız insan olmaz. Kazayla hamile kalınca o da belki bi hayır vardır diye düşünmüş.
Bence siz de çok büyük konuşmayın. Yaptığı doğru demiyorum ama şu anda hamile bu bayan sonuçta!

darp raporu alıp bi gün kadın sığınma evinde kaldım zaten ama herşey yasak ordada ve 3 ay kalabiliosun sonra çıkmak zorundasın yada dilekçe verip bi 3 ay daha kalabiliosun .
Herşey yasak derken neyi kastettiniz anlamadım? 5 yıldızlı tatil köyü değil zaten, bir müddet kalıp iş ayarlayıp çıkacaksınız.

babanın evine git -yok
sığınma evine git -orda her şey yasak gidemem
183 ü ara -yok
boşanmayı düşünün -bekara karı boşamak kolay
eşin evden kovmuş fırsat bu fırsat değerlendir -ama hamileyim düzelir diye düşündüm
keşke daha dikkatli olsaydınız -inşallah senin de başına gelir
ee siz bizden ne istiyorsunuz
amacınız çözüm mü yoksa sadece ah vah edip eşinize beddua mı edelim

aynılarını yazacaktım ki bu mesajı gördüm
aynen böyle işte

Sert tepki vermemiş ki...
Hatasız insan olmaz. Kazayla hamile kalınca o da belki bi hayır vardır diye düşünmüş.
Bence siz de çok büyük konuşmayın. Yaptığı doğru demiyorum ama şu anda hamile bu bayan sonuçta!
Gayet de büyük konuşuyorum efendim...

Bana dayak atacak kocayi bir dakika nikahlı tutmam ... Kafama kafama vursun diye evlenmedim ben o kisiyle, ben geberip gidicem elin adamı hayatını yaşayacak öyle mı ? Neyse tamamen zıt düşünceler içindeyiz.. tartışmak istemiyorum kimseyle...

Aldırıp aldırmamak yalnızca sizin verebileceğiniz bir karar ama bu adamdan ayrılmanız şart bebek doğsa da doğmasa da.

Ben olsam bebeği doğurma konusunda ekonomik ve psikolojik olarak yetip yetemeyeceğimi düşünür ondan sonra kararım olumsuz olursa yasal sınırlar içinde aldırabilirdim gibi geliyor ama daha önce bebek sahibi olmadım. Yine de ne olursa olsun şundan eminim çocuk çok büyük bir sorumluluk. Doğurmakla bitmiyor ki. İyice düşünün hayatını karartmayın ne sizin ne çocuğunuzun.

hamile olduğumu biliyo ama düzelmiyo merhametsiz :KK43:

Bebeği aldırma planları yapıyorsunuz ama bu da eşinizin rızası olmadan olmuyor, özel hastanelerde bile eş onayı isteniyor kürtaj için umarım bilginiz vardır.
Diğer yandan size vurduğunda darp raporu alıp kadın sığınma evine gidebilirsiniz ki şu an başka çare görünmüyor.

Yazdım yazdım sildim yine sinirlendim

korunun kardeşim korunun ya niye 5 yıldır Ben korunuyorum da hamile kalmıyorum niye korunan insanlar kaza diye birşey yaşamıyor

cinsellik trafik değildir ya İkide bir kaza kaza insanı sinirlendiriyorsunuz sevişirken iyi sonra kaza oldu gerçekten merak ediyorum nasıl bir cinsellik yaşıyorsunuz

kardeşim ya Bu kadar kötü adamdan hamile kalmamak için 3 tane 5 tane yöntemle korunmanız gerekirken Ondan sonra gelip burada konu açıyorsunuz

Bize ne buradaki insanları niye günaha sokuyorsun ki yorum yaptırıp da

Kimse sana ne aldır diyebilir ne doğur diyebilir

Aldırırsan da günahı sana doğursan da o çocuğa bakacak olan sensin yani hayatınızın sorumluluğunu bir alın Ondan sonra üçüncü dördüncü kişileri hayatınıza katin

Hiç de kusura bakmayın söylenmesi gereken şey ne çocuğu aldır ne doğur.

söylenmesi gereken şey bu yani bana göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back