Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

Evet Sana Katiliyorum Adasu.nasilsin Bebeğin Nasil Inşaallh Yarin Bebişler Takvimde 1 Kademe Daha Geçecek.allah Sağlikla Gelmelerini Nasip Etsin

bencede canım yaa yazık günah diyoruz eşimle 100ytl ye bebişimize harcarız onun icin daha kulanışlı şeyler alırız diye düşünüyoruz yani herkezin fikri düşüncesi benim gibi olmayabilir tabi.

bencede canım yaa yazık günah diyoruz eşimle 100ytl ye bebişimize harcarız onun icin daha kulanışlı şeyler alırız diye düşünüyoruz yani herkezin fikri düşüncesi benim gibi olmayabilir tabi.

burda da 70 80 euro arasinda bi seymis baktim internetten bende once dedim alim

ondan sonra dedim neyse bosver esim de dedi ikimiz birlikde yani onun yerine baska bi sey aliriz demi ama !!!!yerimseniben

burda da 70 80 euro arasinda bi seymis baktim internetten bende once dedim alim

ondan sonra dedim neyse bosver esim de dedi ikimiz birlikde yani onun yerine baska bi sey aliriz demi ama !!!!yerimseniben

bizde öyle düşünüyoruz zaten canım hem alıcagımız şey bebegimizin daha cok işine yarar diye düşünüyorum bence bunlara gerek yok yasakkelime

kızlar ben 2 gündür hissedemiyorum bebişimin hareketlerini neden acaba

kızlar ben 2 gündür hissedemiyorum bebişimin hareketlerini neden acaba

Semracım korkma hemen
Bende pazar günü oynamıyor diye resmen oturup ağladım ama
bu aylarda sürekli oynamasını beklememeliymişiz.
Önemli olan 7.aydan sonrasıymış. Ama içim rahat etsin diyorsan doktoruna bir git istersen
Ben birşey olduğunu sanmıyorum. İçin rahat olsun canım

korkmayin hemen normal ya :)
korkuyorsan sen gene de bi doktora gorun bak gor bebegin kipir kipir oynucak icinde hehehe ....

benimki de bu ara iyce kipirdak oldu babasi artik hep hissedio masallah nazar degmesin

bencede almaya gerek yok...zaten her ay doktora gidip göruyoruz...o paraya baska bir ihtiyacımızı alırız...ama alan arkadaslarda gule gule kullansın...

ben daha hiç hissetmedim bebeğimin hareketini ama kafamada hiç takmıyorum...doktorum 20.haftadan itibaren yavas yavas hissedersin dedi...bizde bu hafta yeni 20.haftamıza girdik...rabbim herşeyin hayırlısını versin...

sağol canım evet az önce hareket etti sonra tekrar durdu çok tembel benim bebiş
ne muayenede gösteriyor ne hareket ediyor dünya umurunda değil yahu
annesi merak edermiş hiç umurunda değil :çok üzgünüm:

ah ah semras ah bende merak ediom ay dayanamiom artik be sabreden dervis demisler ama sabretmek zormus vallaha ya
oglumda hemen solediler ayni hastaneye gitmistim bu defa neden demediler ay delircem be
vallah bu defa daha olmazsa aile doktoruma gitcem ozel bi yerde bana yazili bi kagit versin ole gitcem yoksa delircem artik ha

Ben de ilk hareketini Pazar günü hissettim galiba. Akşam uzandığımda sol tarafımda iki kez peşpeşe bir kıpırtı oldu ama bir türlü emin olamadım. Ondan beri de tekrarlamadı. ( bi daha tekrarlarsa emin olurum heralde..

ben daha öncede hissetmiştim ama ilk defa dün gece tekmesini hissettim ve dışardanda belli oluyodu.. çok mutluyum çoookkk :)

Yaaa Benim Oğluşum Artik Hiç Durmuyo Maşallah Babasida Dün Elini Koydu Ve Hissetti.çok Sevindi Artik Bundan Sonra Daha Net Hissetmeye Başlarim Oğluşum Gittikçe Kuvvetleniyo çok Güzel Bişey Yaa

Yaaa Benim Oğluşum Artik Hiç Durmuyo Maşallah Babasida Dün Elini Koydu Ve Hissetti.çok Sevindi Artik Bundan Sonra Daha Net Hissetmeye Başlarim Oğluşum Gittikçe Kuvvetleniyo çok Güzel Bişey Yaa

canım benimkide elini koydugunda hissetmişti ve şok oldu bir 15 dk. konuşamadı şaşkınlıktan :roflol:aglıycaktı sevicten benide gülme krizi aldı o yüzünün ifadesini iç unutamam eşimin sonra bana sımsıkı sarıldı cok mutlu olduk yaa harika bişey :dance:

EVET ADASU GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU BENİM EŞİMDE ÇOK TUHAF OLMUŞTU GERÇEKTEN YÜZ İFADESİNİ ANLATAMAM DESENE BİZİM DEĞİL ONLARIN İÇİNDE KIPIRDASA ARTI NE OLUR BİLEMEM.AMA BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN MÜKEMMEL BİRŞEY ALLAH OLMAYAN VE İSTEYEN HERKEZE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN

Haa Kizlar Bu Arada Etrafimdaki Herkez Hamile Ilk Açilişi Ben Yaptim Gerisi çatir çatir Geldi.nüfus Patlamasi Olucak Heralde.haa Dün öğrendim Abiminde çocuğu Olucak Onunda Ilk çocuğu.babam 3. Ve 4.kez Dede Olucak.dayimin Oğlu Olucak,diğer Dayimin çocuğu Olucak,amcamin Gelininin Olucak,yan Komşumun Olucak,teyzemin Olucak Hemde Teyzem 40 Yaşinda Ama Işte Kazyla Olmuş Sayamadağim Bi Kaç Kişi Daha Var Aklima Gelmeyen

valla ne diycegimi şaşırdım:1shok::1shok:

2008 bayagı yaramış sizin aileye :smiley-cool:

vallahi canım hic sorma hareketlerini hissetigi günden beri yatarken elli sürekli karnımda kızıyla konuşuyo seviyo ediyo sabaha kadar elide karnımda duruyo:roflol: (kızımda babasının sesini duymasın hele kuduruyor icerde hemen tepki veriyo babasına düşkün bir kız olucak anlaşılan)

Evet Canim Baya Bereketli Bir Yil Olucak.ana Ne Tarafa Dönsem Hamile Var.hergün Yeni Yeni Hamile Haberleri Aliyorum.aynen Benim Eşimde Elini Karnimdan çekmiyo.biseviniyo Ki Sorma.çok Güzel Bir Duygu Yaaaa

çok hareketli benim erkeğimde hiç durmuyor ya maşallah bi vuruo neye uğradığımı şaşırıyorum bazen babasıda bayılıo elini karnıma koymaya tekme atınca nasıl sevinio nasıl mutlu oluo anlatamam canım oğlum güzel oğlum diye sevio karnımı şimdi böle çıkınca napcak bakalım canım kocamm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…