Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

benim bebek de su an bile kipir kipir allahim ne ozlemisim bu duyguyu ya allahim herkese yasatsin isteyenlere insallah
kipir kipir hic durmuo
insallah bende 6bucuk gun sonra kizim ya da oglum diye sevcem aminnnnnnnnnn hayirlisi ileeeeeeeeee

ya kıslar ben neden hiç hissedemiyorumm:KK43: çok imreniyorum sizlere.nezaman hissetmeye başladınız

canım daha erken senin için aramızda 20, haftadan sonra hissedenler bile oldu.zaten öyle birden bire acayip hareketli olmuyor.ben 18-19 haftamda bi kaç kez küçük kıpırtı hissetmiştim o kadar.şimdi bile aşırı bi hareketlilik yok bi gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum.yani hiç endişelenme 2-3 hafta içinde mutlaka hissetmiş olursun.

canım daha erken senin için aramızda 20, haftadan sonra hissedenler bile oldu.zaten öyle birden bire acayip hareketli olmuyor.ben 18-19 haftamda bi kaç kez küçük kıpırtı hissetmiştim o kadar.şimdi bile aşırı bi hareketlilik yok bi gün hissediyosam bi gün hissetmiyorum.yani hiç endişelenme 2-3 hafta içinde mutlaka hissetmiş olursun.

canım teşekkürler dr.umda öyle sçylüyo ama ben çok pimpirikliyim böyle okudukca tedirgin oluyorum 15-16 haftada hissedenler var onları okudukca ister istemez endişeleniyorum

evet daha erken bence de normali yani budur
yavas yavas az daha buyusun gor bak nasil hissedeceksin
benim tospam da hep geceleri cok cosuyor masallah
gunduzleri de kipir kipir ama gece daha bi oynak disko yapio bende: ))))

maşallah bebişine canım saolun ya rahatlattınız beni

evet daha erken bence de normali yani budur
yavas yavas az daha buyusun gor bak nasil hissedeceksin
benim tospam da hep geceleri cok cosuyor masallah
gunduzleri de kipir kipir ama gece daha bi oynak disko yapio bende: ))))

ben 20+4 deyim bugun hiç hissetmedim...ama doktorum 20.haftadan itibaren hissedeceksin dedi...bende acele etmiyorum...bakalım ne zama hissedeceğiz o duyguyu...gerçi nasıl bir hareket oldugunu da bilmediğim için belki bebeğim hareketlendide ben anlamadım

evet çok güsel bi duygu bende 19. haftanın sonlarına doğru hissettim ve şuanda bile kıpırdanıyo .doktor 20. haftadan sonra daha ii anlarsın demişti. çok hoşuma gidiyo onun hareketleri..muhteşem bişi allahım herkese nasip etsin

benim bebişimde çok hareketli maşallah yavruma :)) göbeğimde görebiliyorum döndüğünü tekmelediğini:))

Benim Oğlumda Kipir Kipir.offfff Insan Sabirsizlaşiyo.gelsin Artikta Yiyelim Artik O Tekme Atan Minnacik Ayaklarini

kızlar şu bi kaç gündür bebeğimin dışa doğru değilde içe doğru tekmelediğini hissediyorum.sizdede oldumu hiç.alttan tekmeliyo içime doğru tekmeliyo içim gıdıklanıyor resmen :)

kızlar şu bi kaç gündür bebeğimin dışa doğru değilde içe doğru tekmelediğini hissediyorum.sizdede oldumu hiç.alttan tekmeliyo içime doğru tekmeliyo içim gıdıklanıyor resmen :)

arasıra bende hissediyorum canım rahmimde bişiler oluyormuşm gibi:roflol:

slm kızlar bende 20 haftalık hamileyim ve 18. haftada basladım hissetmeye ama nadir hergün tam hissedemiyorum ama cok heycanlı oluyo

masallah ogluma yha hic durmuyo .. iki saat kimildamasin dürtüklüyorum :)) merak ediyo insan.. ha bi de kasiklarimi tekmeliyo bazen .. cok tuhaf.. di$tan da hissediliyo.. babasi elini koyunca ittiriyo..

bende herzaman hissetmiyorum bakalım oğluş biraz daha büyüsün bol süt içiyormusunuz yani 1günde nekadar süt içiyorsunuz

bende herzaman hissetmiyorum bakalım oğluş biraz daha büyüsün bol süt içiyormusunuz yani 1günde nekadar süt içiyorsunuz

vala ben bir kac gün icmedim acısını hala yaşıyorum 2 gün önce ayagıma kramp girdi hala etkisi var yürürken yamuk yumuk yürüyorum şimdi her akşam icmeye özen gösteriyorum benim büyük özel bir bardagım var 500ml lik onda iciyorum:icecream:

Bende artık tekmelediğinde karnımdaki dalgalanmaları çok net görebiliyorum şükürki babamızda hissediyo oğluşumuzu :)) Bu c.tesi randevum var bakalım oğluş büyümüşmü çok özledim onu 1 aydır

Bende artık tekmelediğinde karnımdaki dalgalanmaları çok net görebiliyorum şükürki babamızda hissediyo oğluşumuzu :)) Bu c.tesi randevum var bakalım oğluş büyümüşmü çok özledim onu 1 aydır

ohh ne güzel bereno üner beye gidiceksin :1rolleyes: ben kızımı 5 hafta sonra görücem :çok üzgünüm:

ohh ne güzel bereno üner beye gidiceksin :1rolleyes: ben kızımı 5 hafta sonra görücem :çok üzgünüm:

Hadi yaa 5 hafta sonramı çağırdı? ben şubat 16'da gitmiştim en son işte nerdeyse 1 ay falan oluyo ama 5 hafta çok değilmi ya :KK43:( Gerçi bende şeker çıktı ya belki o kadar uzatmaz daha sık kontrol etmesi gerekebilir. Adasu bu arada senin yükleme değerlerin kaç çıkmıştı yazabilirmisin bana normal sonuçlar nasıl oluyomuş merak ettim.

X