Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

kızlar 18+6 günlük hamileyim.bugün ve dün bebeğimin hareketlerini hiç hissedemedim.ama ondan önceki bir kaç gün hissetmeye yeni başlamıştım ve çok güzeldi.sizce bu iki gün hissedememem normalmi moralim bozuldu iki gündür.

Yok Canim Sakin Endişelenme Bende 20+2 Oldum Bazen Benimde öyle Bi Iki Gün Hissetmediğim Oluyo.ama Normal Anladiğim Kadariyla Ilk Gebeliğin Naomaldir.doktora Sordum Sen Endişelenme Tamam Mi? Emin Ol O Içerde Kimil Kimil Dur Annesi Biraz Daha Kuvvetlensin Görürsün Sen Onun Tekmelerini Hadi Bebişini Sağlikla Kucağina Al Inşallah

canım bende 17haftalık hamileyim göbeğimin altında dalgalanma gibi hissediyorum hareketlerini dün doktoruma sordum 20.haftaya kadar bekle dedi yok dün hareket etmişti bugün niye etmiyo diye endişeyede kapılma daha erken dedi hayırlısı canım

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

teşekkürler kızlar ama elimde değil.bi kaç gün öncesinden çok güzel hissediyordum.şekilmi değiştirdi anlamadım.sağ tarafım kıpır kıpırdı.hala hissedebilmiş değilim bugün 3. gün

canım endişelenme .. bende geçenlerde 3 gün hissetmemiştim tatlı bişiler yiyip sessiz bi odaya geç sırt üstü uzan mutlaka tepki verecektir ..sen üzülmeki bebişinde üzülmesin...

evet sirt ustu yattim gecenlerde ilk defa bebegimin karnimi degisik degisik daireler cizdi ne guzel ama simdilik daha erken bazi annelerde oluyor bazilarinda gec oluyor
ama normal oturdugumda gorunmuo az daha buyusun bebisim saglikla o zaman ay aha gene depdi hehehe :)

kızlar ben de 18.haftadan beri hissediorum bugün 2o hafta bitecek hareketleri daha güçlendi sanki...oyun oynuo sanki içerde ne zaman kıpırdandığı hiç belli olmuo yuku düzeni oturmadı galiba...

canım bir yerde okumuştum sırt üst yatınca bebek sıkışıyomuş.oyusden bebişin tepki veriyomuş annecim yan yat rahatlayım diye sırnaşık şey

allammm iki gündür fildir fildir su an da dört dönüyo kemiklerime bile deyiyooo .. anasi gibi hiperaktif olucak galiba

bende 17 haftalığım arada bir oğlum tekmeliyo:)mesela şu an coşmuş durumda:)

benimde 17haftalık oldu oğluşum yatınca coşuyo benimki ya bu arada benim göbeğim hiç yok ya çok az bi kabartı var isyantus senin göbüş nasıl

----------

canım ben seni 20 haftalık sanıyomuşum meger daha azmışsınn şaşırddıımmm sırnaşık şey anacım pazartesi 2.düzey ultrasona giricem 21 hafta olucak benim kuzumda maşallah kızıma maşallah:teytey::dance:

benim yavrum da dun bi oynadi 4 saat hep dinledim ellerimi koydum karnima kipir kipir daireler cizdi karnimin uzerinde simdi gene oynuyor ama daha az yorulmus galiba :)

Yaklaşık iki haftadır kıpır kıpır bebişim benimde..Bi o yana,bi bu yana kaçıyor valla..

Dün akşam neye sevindi bilmem,karnımın içini oyun parkına çevirdi..Hatta karnımda ki titreşimleri eşim bile gördü..Daha dur bakalım ne tepikler yiyecem ben..Oğlum beni kum çuvalına çevirmişti ama bakalım belki kızım hanım hanımcık olur:)))

2, düzey ultrasyon nasıl oluyor canım normal ultrasonlardan farkı ne ??

benimde oğluşum bugun kıpır kıpr bugun çok çikilota yedim ondanmı acaba sırnaşık şey sürekli hareketli maşallah bebişime

adasu canım bu 2.düzey ultrason renkli ultrason dediklerimi.evet canım bende bebişimi büyük sanıyodum ama adet düzensizliğim olduğu için geç döllenme olmuş.sizin kuzucuklar kıpır kıpır maşallah

----------

hayır canım senin dedigin 3 boyutlu ultrason bu 2.düzey yani farklı bir ultrasonda bakıyorlar doktorun bakmıyor ve bebeginin tüm organlarını görüyolar sorun olup olmadıgını kontrol ediliyor böylelikle bu pazartesi benimde randevum hayırlısıyla hic bir sorun cıkmaz inş. saglıklıdır inşallah bebegim kızlar dua edin yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…